Goede klantenservice

Erg tevreden.

Snelle levering.

Kit de performance bougies et bobines d'allumage – BMW B48 – OEM + Stage 1 + 2 + 3

J ai commandé ce kit pour ma bmw et il a ete tres rapidement livré et super bien protégé C est la livraison la plus rapide que j ai jamais eu Il y avait meme une petite carte avec un message et un petit sent bon pour l auto et une petite paket de bonbon

Bedankt voor de speed levering

Duidelijke goede service

Super snelle en goede service!!

De site is heel overzichtelijk en als je iets besteld houden ze je heel goed op de hoogte van de levering. Je krijgt zelfs een persoonlijk bedankkaartje, snoepje en een geurtje erbij!! Super leuk om open te doen!!

Nog nooit zoiets meegemaakt Top kwaliteit!

In de nacht besteld 02:00 dezelfde middag om 15;00 pakketje ontvangen wat een service!!!!!

Een sportluchtfilter besteld in de avond en binnen een dag bezorgd en product zoals verwacht en omschreven dus als ik nog een keer zoiets moet hebben bestel ik zeker weer....

Uitstekende service en altijd snel!

Vriendelijke en snelle service! Uitstekende producten!

Alles keurig en hèèl snel ontvangen.

Snel , goed verpakt top service

Gewoon top geen enkele 10 maar een dubbele

SNEL EN DEGELIJK GELEVERD .goed product zoals beschreven .

Communicatie & levering verliep vlotjes

Voordat ik mijn bestelling plaatste had ik nog een vraag die duidelijk werd beantwoord op de pagina onder het product. Ik had wel verwacht er een melding/mail van te krijgen omdat ik mail adres moest invullen, maar dat was helaas niet het geval. Verder bestelling & levering ging heel vlot. Alleen jammer dat bezorger bestelling op de grond neer pofte, aanbelde en gelijk wegliep zonder te wachten/kijken of er wel iemand open deed.. (had geen neerzet toestemming gegeven, wel optie aangegeven dat ze het bij de buren mochten afgeven in geval ik niet thuis was).

Top kwaliteit en snelle levering

Alles is perfect gegaan en leuk kaartje er bij leuke toevoeging

Fantastische ervaring

Ik had even een teleurstelling maar deze is volledig weggewerkt Er was wat mis gegaan met de montage Meermaals bij jullie gekocht (top)

Super klant gericht

Mijn ervaring is echt super hele snelle reactie en duidelijke antwoorden op mijn vragen.

De pipercross luchtfilter geeft net dat extra duwtje!

Aankoop snel, zorgvuldig en persoonlijk verstuurd

Goede service! Met duidelijke product omschrijving waar je weet waar je aan toe bent.

Perfecte service

Snelle service. Leuk met zo’n persoonlijk kaartje

Super tevreden klant!

Ik twijfelde welke versie ik moest hebben, maar na een paar keer deze mannen te hebben gesproken (zeer snelle antwoorden vanuit klantenservice), waren de twijfels weg en kon meteen de juiste onderdelen bestellen. Het was voor mij de eerste bestelling maar ik kan nu al vertellen dat veel meer gaan volgen! Bedankt vrienden!

geweldig

super snelle levering, goede service, goede prijzen

Ik heb een open luchtfilter voor mijn golf 6 gekocht en Alles was netjes verpakt en alles duidelijk en makkelijk aangegeven hoe je het moet installeren. Met een beetje kennis onder de moterkap is t super easy. Top geluidje komt er uit ben super super blij met mijn aankoop. Van een standaard geluid maar het gevoel van een sport auto hebben. Elke x dat ik in me auto stap en het hoor word ik gewoon opnieuw blij echt een top aankoop!. Ook allemaal leuke extraatjes krijg je er bij en een leuke lieve eigen geschreven briefje met een bedankje. Daar scoren ze toch wel puntjes mee super ervaring en ook nog eens super snel binnen. Voor een goeie keuze en veilige keuze moet je hier zijn voor je auto aankopen!;)

Zeer snelle verzending en had het product met 1 dag in huis. een top bedrijf en echt een aanrader.

Snel en goed geleverd met advies van jullie

Ik was opzoek naar onderdeel voor de golf met juiste advies onderdeel volgende dag al verstuurd.

Satisfying

The instructions should be a bit more detailed. Some pieces were left out without knowing why they are not included in the instructions Some materials feel cheap like the protective stripes for the heating shield in the cold air intake

Tromputte 9

6269 BC Margraten

Over 24TUNED

Snelle upgrades voor snelle auto's supersnel geleverd. Hey hallo! Wij zijn 24TUNED! Dé snelste online Performance Parts winkel van de Benelux waar je terecht kunt voor de beste Performance Parts voor meer vermogen en verbeterde prestaties voor jouw snelle auto. En het mooie? Wij leveren je toffe nieuwe upgrade razendsnel bij je thuis. Tot snel! www.24tuned.com