Netjes en eerlijk
Weer een bestelling gedaan bij 24tuned! Kreeg goed advies over wat te bestellen voor mijn koppelingset.
Matthijs
Etten-Leur
Laden reviews...
703 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.943 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral snelle levering en heldere communicatie. De kwaliteit van onderdelen en de nauwkeurige omschrijvingen dragen bij aan vertrouwen. Een persoonlijke touch zoals kaartjes en snoepjes verhoogt de tevredenheid. Al met al blijft de ervaring positief met snelle verzending en betrouwbare producten.
Matthijs
Etten-Leur
Erg blij met mijn nieuwe RamAir luchtfilter. Snel geleverd, super scherpe prijs en snel gemonteerd.
Ruud
Asten
De matriaal was goed om mee te werken de uitleg was duidelijk en het was makkelijk om in elkaar te zetten ik praat over een cold air intake voor f40 (bmw 120i)
19 September 2026
Delano
Heemskerk
Je bestellingen worden snel geleverd en er wordt duidelijk gecommuniceerd. Dit is een aanrader
18 September 2026
Richard
Roosendaal
Snelle levering en alles was super netjes en mooi ingepakt! Erg leuk dat er een persoonlijk kaartje en een gratis parfumhanger bij zaten. Top service.
17 September 2026
Gianni
Itegem
Extreem snelle service mijn bestelling was al volgende dag in de avond geleverd
17 September 2026
Ramazan
Genk
Gemakkelijk en leuke briefje bij ontvangst van het product leuk gedaan
16 September 2026
Timo
Gouda
Snel geleverd , met een leuk bedankje erbij , zelf geschreven niet getypt :D maakt het persoonlijk leuk <3
15 September 2026
Kenny
Wijnegem
Aankoop ging makkelijk. Levering zeer goed gegaan,zelf veel eerder als verwacht. Al met al zeer tevreden.
15 September 2026
Mark
Brunssum
Bestelling super snel ontvangen inclusief leuke geur hanger en zelfs een zakje gummyberen. Zal hier zeker weer Bestellen.
Guino
Papendrecht
Website en alles helemaal prima, pakketje mega snel verstuurd, volgende dag al in huis. In het pakketje zaten wat snoepjes, geurtje voor in de auto en handgeschreven bedank kaartje. Voelt allemaal erg persoonlijk! Waarom geen 10, altijd ruimte voor verbetering, helaas moest ik wat retour sturen en kost me dat verzendkosten.
Jeroen
Oud-Beijerland
Super vriendelijke mannen , je stuurt ze een dm via insta kijken en denken met je mee , besteld om 10 uur in de ochtend zelfde avond nog in huis super service mannen !! Daarom altijd hier bestellen !
William
Alkmaar
un envio super rapido y una solución de un fallo por parte mia súper rapida por correo
ismael
rianxo
Het is altijd goed geregeld en alles past altijd perfect
Jakub
Zoetermeer
Snelle levering, uitstekende pasvorm en prima prijs
Hans
Warder
Ik woon in het centrum waarbij er gepaste los en laad tijden zijn. De service die jullie in huren voor levering levert alleen na 17:00 en dan kan je dus als bezorger niet de stad in rijden (Alkmaar). Aangezien je de bezorger kan volgen als hij in de buurt ben ik maar naar buiten gegaan, moest toch de hond uitlaten, en ja hoor daar kwam de beste jongen aanlopen. Andere reden waarom ik naar buiten was gegaan was omdat ik het adres van een winkel had doorgeven als los adres en pas op de dag van bezorging kwam ik erachter dat de service die jullie inhuren niet bij bedrijven bezorgen. Dat is wel een dingetje omdat volgens mij veel mensen, vooral alleenstaande, hun werkadres als bezorgadres opgeven. Het is denk ik wel handig als daar op jullie website melding voor wordt gemaakt. Ok dan..ltrz
12 September 2026
Martijn
Alkmaar
Snelle levering en met humor en positiviteit
12 September 2026
HH
Utrecht
Ik was op zoek naar een onderdeel die ik niet kon vinden op hun website, via de chat om hulp gevraagd en had binnen een half uur het goede onderdeel. De volgende ochtend besteld en diezelfde dag in de avond binnengekregen. Wat wil je nog meer van een webshop?
10 September 2026
Sjen
Nederland
All tip top!
andre
Sint niklaas
Goede klantenservice kijken extra met je mee of je ook echt het goede product voor je auto hebt Helemaal top
Jeff
Valkenswaard
Alles wat je nodig had zat erbij en als je het duidelijke stappenplan volgt in het boekje kan je je nieuwe air in take binnen een kwartiertje erin hebben
Wesley
Doetinchem
Had de uitlaat eerder dan de datum die Bij het bestellen was aangegeven Goed verpakt aangekomen.
8 September 2026
rob
Raamsdonksveer
Jullie zijn uniek met het persoonlijke kaartje, snoepjes en geurhanger in het pakket. Verzending de volgende dag echt super.
8 September 2026
Patrick
Renswoude
Is een super bedrijv ik ben zo netjes geholpen en ge adviseert met foto's gestuurd zo dat ik een goede luchtfilter voor men auto had
7 September 2026
Heino
Burgum
Ondanks online bestellen een zeer gewaardeerde persoonlijke boodschap en kwaliteit materiaal, fijn betrouwbaar bedrijf.
5 September 2026
Marco
Den Haag
Snelle upgrades voor snelle auto's supersnel geleverd.
Hey hallo! Wij zijn 24TUNED! Dé snelste online Performance Parts winkel van de Benelux waar je terecht kunt voor de beste Performance Parts voor meer vermogen en verbeterde prestaties voor jouw snelle auto. En het mooie? Wij leveren je toffe nieuwe upgrade razendsnel bij je thuis.
Tot snel!
www.24tuned.com