Artikel zoals omschreven en voor een nette prijs. Het bestelde product al de volgende dag ontvangen.
Snelle levering en een hele goeie service
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Damion. Helemaal top dat je happy bent. Jij blij, wij blij 😄 Geniet van je GFB upgrade en maak er mooie autoritjes van 💙
Besteld en dezelfde dag nog in huis. Echt super blij mee. Wat een service
Jij bent geweldig Remi! Superbedankt voor je geweldige beoordeling topper 😄 Helemaal top dat je superblij bent. Geniet van je CTS upgrade bobines en een mooie zonnige dag gewenst 🏎️💙
En goed
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Clint 🤩 Helemaal top dat je tevreden bent. Veel plezier met je Forge luchtfilter en met je auto 🏎️💨
Zeer snel geleverd en zelfde dag nog kunnen monteren
Jij bent top Atze 😄 Superbedankt voor je geweldige beoordeling. Wat fijn dat je helemaal happy bent met onze snelle levering. Hopelijk bevallen de Ramair & GFB upgrades goed. Geniet ervan topper en een mooie dag gewenst 🏎️💨
In de nacht besteld, dezelfde dag in de avond al bezorgd. Super tevreden.
Yes! Jij helemaal blij, wij helemaal blij Enes 😄 Top dat je zo tevreden bent en superbedankt voor je geweldige beoordeling. Geniet van je nieuwe GFB upgrade en hele mooie autoritjes gewenst topper 💙
Product werd een dag sneller geleverd dan verwacht en er zat een kaart met een handgeschreven boodschap bij de levering.
Jij bent top Bert 😄 Superbedankt voor je geweldige beoordeling 💙 Wat fijn dat alles naar tevredenheid is en je helemaal happy bent. Geniet van je Ramair PRORAM sportluchtfilter en een top dag gewenst!
Yes! Superbedankt voor je toffe beoordeling Esad. Helemaal top dat je happy bent. Geniet van je RacingLine upgrades en maak er mooie autoritjes van 🏎️💨
Goeie service en snelle levering
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Guillaume 😄💙 Wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Altijd leuk om je weer te zien winkelen bij ons topper. Geniet van je upgrades en van je auto 🏎️💨
Ik had een bestelling geplaatst voor een aantal spullen, op een gegeven moment was er wat vertraging op een onderdeel maar ik kreeg na een mail al snel bericht terug met hoe en wat. Keurig opgelost en bestelling uiteindelijk compleet ontvangen.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Kevin 😄 Helemaal top dat je tevreden bent. En natuurlijk superbedankt voor je geduld. Hopelijk ben je lekker aan het genieten van je nieuwe blow off valve upgrade 🏎️💙 Maak er een top dag van en tot de volgende keer.
Alles makkelijk te vinden! Snel verzonden en een goeie feedback bij problemen
Wauw Jeremy! Je bent helemaal geweldig 😄 Superbedankt voor je toffe beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent én wat leuk om je altijd weer te zien winkelen bij ons. Geniet van al je upgrades en van je toffe auto 🏎️💙
Levering nam meer tijd als ingeschat maar toen ik een mail stuurde erover werd ik netjes te woord gestaan en werd mij verteld wat de reden was en wat de verwachting was en dat was erg accuraat want de opvolgende week kwam het binnen zoals als verwacht .
Superbedankt voor je beoordeling en voor je geduld Cees 💙 De volgende keer gaan we er alles aan doen om nog sneller te leveren. 😄 Veel plezier met je nieuwe upgrade en een geweldige dag gewenst.
Vaker spullen gekocht voor mijn 1.8T, altijd goeie prijzen en top service van het team.
Yes! Helemaal top dat je zo tevreden bent Daniel 😄 Superbedankt voor je geweldige beoordeling. Jij blij, wij blij 💙 Geniet van al je toffe upgrades en van je geweldige auto topper!
Het was een heel snelle levering en ik ben ook heel blij met de spullen dat ik hier altijd bestel
Nee jij bent geweldig Volkan! 🤩 Superbedankt voor je toffe beoordeling! En wat fijn dat je tevreden bent met onze snelle levering en je upgrades. Altijd leuk om je weer te zien winkelen bij ons 💙 Geniet van je upgrades, je auto en van je dag topper.
Heel de dag thuis gebleven wachtend op een onderdeel maar de bezorger is niet eens langs geweest in de mail staat wel geleverd wij wachten tot maandag op antwoord en dan gaan wij de kamera beelden terugdraaien en dan weeten we wel hoe verder het onderdeel was ook niet goedkoop
Hey Belmina 😄 Ik kan geen bestelling vinden in ons systeem onder de naam en het e-mailadres wat je hebt gebruikt bij het plaatsen van deze review. Wellicht heb je je vergist met een ander bedrijf? Zo niet, neem dan gerust contact op met onze klantenservice met je ordernummer en we helpen je natuurlijk graag vliegensvlug verder. 💙
Netjes op tijd geleverd! Top!
Nee jij bent top! Superbedankt voor je leuke beoordeling 😄 Helemaal top dat je tevreden bent. Geniet van je Ramair PRORAM sportluchtfilter en een geweldige dag gewenst 💙
Er staat dat ik mijn pakket heb ontvangen maar er is helemaal niks aangekomen ik heb dat ding besteld omdat het vandaag zou aangekomen dat zou ook geen probleem zijn foutje kan gebeuren maar dan wil je contact opnemen kan het pas maandag en hoe het er op lijkt is mijn onderdeel gewoon kwijt het zou mij niet verbazen dat de bezorger van dpd dacht ik neem het lekker mee naar huis want er staat afgeleverd op afgesproken plek maar hoe ver ik weet heb ik nooit wat met dpd afgesproken triest dit
Oei, wat vervelend dat je niet zo happy bent Aid. Ik heb het bekeken en ik zie dat mijn collega je gisteren hier al over heeft gecontacteerd. Onze klantenservice is gewoon lekker bereikbaar via de chat, e-mail of social media. Als er problemen zijn, mag je ons altijd contacteren en we helpen je graag vliegensvlug verder. Mijn collega pakt het verder met je op en natuurlijk kijken we met je mee naar oplossingen 💙😄
Het artikel dat ik had besteld bleek na mijn bestelling toch niet op voorraad te zijn, omdat het exemplaar in het magazijn defect was. Ik werd hierover netjes en duidelijk geïnformeerd. Ongeveer een week later werd mijn bestelling alsnog geleverd, met zelfs een handgeschreven kaartje van Brian met nogmaals excuses voor de vertraging. Dat soort service zie je tegenwoordig niet vaak meer. Hier kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen. Grote pluim voor 24Tuned en Brian!
Nee jij bedankt Julian! 💙 Superbedankt voor je toffe beoordeling en voor je geduld. Een kapotte filter willen we je natuurlijk niet graag opsturen. Helemaal top dat je hier begrip voor had en je helemaal tevreden bent. Geniet van je auto, je upgrade en van je dag topper 🤩
They produce good quality, accurate products!!! Fast delivery! It's especially great that you can pay in installments with them, so you can realize your tuning dreams on your car!
Yes! Thank you very much for your amazing review Peter 😄 Wonderful to read that you are so satisfied. Have fun with your CTS upgrade en enjoy building your tuning dreams friend 💙
Mijn partner had al eerder bij jullie een air-intake gekocht voor mijn a1 en ik was er helemaal happy mee. Ook had mijn partner bij zijn auto Forge Motorsport E-DV upgrade – Blow Off Valve gekocht. Deze wou ik dus ook en ik ben zeer tevreden erover! Ga vooral zo door!
Wauw, wat top om te lezen dat je helemaal happy bent Mariella. Jij blij, wij blij 🤩 Én wat top dat jullie als partners lekker kunnen genieten van upgrades en auto's. Dat is toch het ultieme doel. Veel plezier beide met jullie upgrades en de auto's. Tot de volgende keer 🤍
Wat een top service.... Goed geleverd en track and trace er netjes bij.
Jij bent helemaal top Brian 😄 Superbedankt voor je geweldige beoordeling! Wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Geniet van je nieuwe Forge Motorsport upgrade en een top dag gewenst amigo 💙
Super blij mee netjes en snel geleverd en nu een mooi geluid van de ramair intake
Hoppaaa! 🤩 Jij superblij, wij superblij Quinten. Helemaal top dat je tevreden bent met ons én met je nieuwe Ramair Performance Oversized intake. Geniet ervan topper en heel veel mooie autoritjes gewenst 🏎️💨
Ik heb een turbo blanket besteld van forge op zaterdag en hij was maandag direct binnen. Prijs was ook dik prima voor top spul.
Yes! Jij helemaal blij, wij helemaal blij Tymo 😄 Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze snelle service en helemaal top dat de Forge Motorsport Turbo blanket goed bevalt. Geniet van je nieuwe upgrade en van je auto topper! 💙
Commande reçue en temps et heure et produits de qualité
Quentin, un immense merci pour ton super avis! 😍 Ça nous fait vraiment plaisir de savoir que tu es satisfait(e). Profite bien de ta commande et passe une magnifique journée!
Tromputte 9
6269 BC Margraten
Snelle upgrades voor snelle auto's supersnel geleverd. Hey hallo! Wij zijn 24TUNED! Dé snelste online Performance Parts winkel van de Benelux waar je terecht kunt voor de beste Performance Parts voor meer vermogen en verbeterde prestaties voor jouw snelle auto. En het mooie? Wij leveren je toffe nieuwe upgrade razendsnel bij je thuis. Tot snel! www.24tuned.com