Goede service en kwaliteit

Snel en goed advies! Snelle levering! In 1 woord TOP!

Mst cold air intake besteld en is die zelfde dag nog opgestuurd, helaas deed dod er wat langer over maar mog de pret niet drukken, wat een waanzing ding ,en ook nog wat leuke goody,s en een persoonlijke kaart, top

Zeer tevreden met product en met de service

Snelle levering en een fijne ervaring door jullie persoonlijke aandacht Product is zoals het moet(zelfs beter) en ik ben in de wolken door het resultaat Ik zit nu inderdaad met een glimlach in de auto Vriendelijk bedankt en ik kom zeker terug bij jullie

Superrrr

Super ervaring. Snel kunnen bestellen met duidelijke leveringsdatum. Kwam zelfs een dag eerder dan aangegeven op de site. Dan de overheerlijke beertjes van haribo, superlekkere luchtje die de auto kon gebruiken en dat geschreven bedank briefje. Dit zijn kleine dingen die grote waarderen opleveren. Goede service. Ik heb alweer spulletjes in het mandje staan maar met alle plannen die ik heb voor de wagen moet ik eerst een nier zien te verkopen. Tot snel !

RacingLine bobines besteld, goed geinformeerd, goed verpakt en duidelijk. Enige wat minder duidelijk was, dat er 2 weken levertijd op zat, uiteindelijk echter binnen 1,5 binnen! Mooi net voor het weekend!

Helemaal TOP

Spullen waren helemaal top. Alles werd snel / direct opgestuurd Alleen heeft het een paar dagen geduurt voor het werd afgeleverd door DPD en de doos was niet meer netjes deze was ingedeukt door het gooi en smijt werk. Krasjes (door het zwarte verf heen) op het hitte schild van de open Air filter beetje jammer 24Tuned eigenlijk 5 Sterren maar door DPD 4,5 sterren.

I am very satisfied, everything works well and fits well

Evrything good

Uitstekend top service

Heel snel en alles is duidelijk altijd geurtje erbij.

Pakje gisteren gekregen upgraden was binnen 5 min gedaan zeer blij mee

Snel en goed.

Snelle levering leuke kaart erbij en goed spul.

Was de volgende dag binnen, mooi verpakt en nog persoonlijk berichtje. Eigenlijk gewoon helemaal top

Super bedrijf Snelle verzending en top kwaliteit

Gewoon top!

Snel geleverd, en zoals de bedoeling was. Helemaal in combi met de leuke korting!

Prima keus zo'n Ramair filter!

De Volvo motor loopt heel prettig, klinkt heel mooi en reageert erg goed op het gas, ben blij met de upgrade.

Super info !

dit was op aanrading van men broer en wauw deze guys hebben me echt geholpen wat ik precies moest kopen voor men auto ik stuurde gwn al men gegevens door van de auto en zij konde dan chekken welke dingen ik kon gebruiken voor mijn auto dit waren een bloww off en een openluchtfilter, en ze passen ook perfect die ze hebben aangeraden comminucatie loopt super vlot en ze willen je ook super graag helpen dit geeft ook een supergevoel en vertrouwen in het bedrijf gewoon wauw wat een service als mensen me gaan vragen waar heb je uw bloww off en etc gekocht zeg ik 100% 24tuned niet twijfellen en daar bestellen :))

Top team

Bestelling was op verkeerd adres geleverd . Dus direct met 24tuned contact opgenomen en werd direct heholpen door hun !! Dus echt top kerels !!! Nu nog op mijn volgende bestelling aant wachten hahaha

Snelle verzending en topproduct!

Na nog geen dag kreeg ik al een mail dat het pakket gereed was voor verzending. Heel netjes verpakt, sticker erbij, kaart erbij en een geurtje voor aan de spiegel. Ik bestel hier zeker nog mocht ik nog wat willen!

Snelle, goede service levering en advies

Snelle levering bij bestelling. Goed advies over hoe en wat te doen. Goede service door racechip voor te programmeren met de updates welke reeds gedaan zijn aan de auto. Eerlijk over mogelijke storingslamp bij plaatsen Downpipe, advies hoe mogelijk te omzeilen met sportcarrière en aangepaste onderdeel op de Downpipe.

uiterst klant vriendelijk

Als er een standaard kan worden gezet, zouden jullie een perfecte benchmark zijn. Althans ik de aankoop ervaring. Nog geen after sales ervaring gehad. Keep up the good work! And the haribo's

Downpipe

Ik had een downpipe besteld voor een audi a5 b8/b8,5 maar ik wou hem er op zetten is die downpipe hele andere maat dus heb ik er aan moeten lassen en aanpassen voor de rest bij andere bestellingen is het wel altijd goed gegaan

Goede service, mindere pasvorm

Ik heb een Forge openlucht filter besteld voor mijn Alfa Romeo Giulia 2.0. Helaas past deze niet geheel perfect doordat mijn luchtfilter behuizing geen demonteerbare MAF sensor tussen stuk bevatte, dus ik heb erg lang moeten zoeken om een 3D print te vinden of te maken. Verder is het een prima set icm de Forge blow off valve alleen moet je goed opletten welke luchtfilter behuizing je hebt. Mijn fout, ik had eerder in de instructie moeten kijken voordat ik hem bestelde want hij past niet gegarandeerd op alle Giulia/Stelvio.

Snel geregeld

Bestelling is eerder geleverd dan aangeven. Week eerder dan wat de schatting was.

Alles (te) snel geleverd. Er zou ook de mogelijkheid moeten zijn om een leveringsdatum in te vullen. Het product wat ik kocht (reiniger/olien filter) zou elk apart verkrijgbaar moeten zijn. Anders zit je met een hoop overschot na een tijdje.

Makkelijk en snel

Op dinsdag wat advies gevraagd op sociale media, dinsdag avond besteld. En woensdag werd het netjes bezorgd.

Tromputte 9

6269 BC Margraten

Over 24TUNED

Snelle upgrades voor snelle auto's supersnel geleverd. Hey hallo! Wij zijn 24TUNED! Dé snelste online Performance Parts winkel van de Benelux waar je terecht kunt voor de beste Performance Parts voor meer vermogen en verbeterde prestaties voor jouw snelle auto. En het mooie? Wij leveren je toffe nieuwe upgrade razendsnel bij je thuis. Tot snel! www.24tuned.com