Top dat alles in 1 pakket word aangeboden

Ipv 4 bobines 1 ontvangen. Met de 2de deellevering netjes alles geleverd.

Mooi product

Het product is top, goede kwaliteit en makkelijk te monteren. Echter was mijn ervaring niet zo goed. Nadat ik het heb gemonteerd begint mijn auto olie te verbruiken en vooral lekken. Ik denk dat de druk er voor zorgde dat er olie op de zwakke plekken word uit gedrukt. Ik heb helaas mijn originele pcv moeten terugzetten.

Super snel en uitstekend geleverd

Tevreden

Zowel de service als de kwaliteit van het product zijn zeker in orde Enkel had ik wel verwacht iets te merken van de bobines/bougie’s zoals een iets snellere reactie door de betere ontsteking maar de auto rijdt & draait gewoon het zelfde

Top bedrijf !

Meerdere malen onderdelen gekocht met vooraf goeie informatie en advies. De pakketten worden verzorgd aangeleverd. Ze zijn erg klantvriendelijk !

Snelle levering, goeie prijs en snel een reactie op een hulpvraag over montage. Helemaal goed!

Goede kwaliteit

Bestelling snel binnen gekomen. Goede kwaliteit

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Top kwaliteit en service

Blow off valve cold air intake en turbo inlet gekocht. Na bestelling merkte ik dat er een stukje te kort was. Via messenger dit gemeld. Hebben mij perfect verder geholpen en het stuk na gestuurd. Ook goede hulp gekregen zodat ik alles perfect kon installeren. Is zeker aan te raden.

Goed werk mooi

Prachtig

Zeer fijne webwinkel.

Al meerdere spullen voor mijn audi project besteld, altijd kwaliteitsproducten en snel verstuurd. Met altijd nog een persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Alles is perfect gegaan vanaf het moment dat de bestelling er doorheen was. Niks op aan te merken. En jullie persoonlijke berichtje in de doos is echt een kers op de taart. Wat betreft het product perfecte pasvorm perfect begeleiding helemaal top.

Prima alleen 1 minpuntje

Voor het plaatsen van de ecr waren verkeerde boutjes geleverd . Gelukkig had ik er nog 3 gevonden thuis . Verder prima in orde !

Geweldige service en levering

Ik had een air intake gekocht en deze kwam de volgende dag al binnen wat een goeie service, ook had ik hier een vraagje over en kreeg ik met 3 min al antwoord. Daarnaast een leuk kaartje handgeschreven en een luchtverfrisser maakt de zending persoonlijk en leuk!

Ziet dr mooi uit en alles staat erop. Super bedankt

Tevreden wel

Top kwaliteit zeker aan te raden

Snel en goede service

Besteld en volgende dag binnen gekregen heel mooi verpakt met extras erbij topp !!!!

The best

The fastest delivery and best customer service

Super snel geleverd en weer top zoals altijd!

Goeie kwaliteit .

Nick en Max zou goeien vrienden. Zij hebben mij geholpen met alles. Met vragen die ik stelde.

Super blij mee

Super blij mee nadat ik had besteld werd ik goed op de hoogte gehouden ik ga snel nog een keer bestellen XD

Product is goed! Alleen jammer dat er geen goede auto specifieke instructies bij zitten.

Mooi product montage handleiding nirt zo duidelijk

Produst was netjes

Fast service friendly company

Besteld en binnen de 5 werkdagen geleverd top toch

Ik had een vraag dus eerst eens via facebook hen gecontacteerd, goeie info gekregen, vriendelijke communicatie, dan het onderdeel besteld en is mooi en correct geleverd geweest. Dik in orde!

Tromputte 9

6269 BC Margraten

Over 24TUNED

Snelle upgrades voor snelle auto's supersnel geleverd. Hey hallo! Wij zijn 24TUNED! DΓ© snelste online Performance Parts winkel van de Benelux waar je terecht kunt voor de beste Performance Parts voor meer vermogen en verbeterde prestaties voor jouw snelle auto. En het mooie? Wij leveren je toffe nieuwe upgrade razendsnel bij je thuis. Tot snel! www.24tuned.com