Alles was perfect geleverd en goed in gepakt, super content en zal/ga meer bestellen via jullie!

Perfect smorgens besteld dezelfde dag binnen.

Top producten auto loopt perfect.

Cold air intake besteld en binnen een uur verzonden en volgende dag in huis. Persoonlijke bedankt briefje is een hele leuke personal touch

Goed en snel alleen niet helemaal zo gegaan als beloofd

De artikelen zijn super, alleen vandaag besteld morgen in huis ging niet helemaal op, DPD deed er 2 dagen langer over. Maar verder erg tevreden met de service en de producten.

Kan het nog beter?

Er is een groot assortiment van upgrades dat op mijn auto past. Als ik niet zeker ben of het compatibel is met mijn auto, dan contacteer ik de Hulpdienst die geweldig is. Elke vraag wordt beantwoord. De levering is supersnel. Verpakking is perfect toegepast voor de producten. Het enige minpunt is eigenlijk mijn budget :P Super bedankt voor jullie service!

Super goede service van 24TUNED

Snel geleverd netjes verpakt en vriendelijke bezorger .. wat wil je nog meer !!!

Snelle levering, en wat leuke cadeautjes erbij. Top!

Snelle verzending

Goed product, past goed.

Goede en supersnelle levering

De bestelling werd supersnel geleverd.

Superior

Order in at sunday evening, shipped next day! Part was what it supposed to be. Great service.

Top service! Bij vragen snel antwoord

Super snel

Super snel

Super winkel

Ikheb vrijdag ochten een valve besteld en in de avond was die all geleverd. Geweldig winkel en online support.

snelle levering en duidelijke site

top ervaring gisteren besteld en vandaag in huis

Verpakking dik in orde, altijd een bedankkaartje gehad. Kan niet beter

Zeer tevreden !

Snelle levering en goede kwaliteit!

Zelfde dag nog in huis

Top!!!!

Snelle levering goede uitleg

Snelle levering goede uitleg Handig en makelijk om keuzes te maken.

Super fijn

Altijd snel geleverd, en goede service. Kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Suoer

Zeer snelle levering en heldere instruktie voor de montage van het tuning onderdeel.

Super snel verstuurd!

Snel verstuurd, goeie service!

Helemaal top!!!

Super service en een meedenkend team! Daarbij is 24Tuned de enige die onderdelen heeft (met een ruim aanbod ) voor mijn auto. Super service vanuit bram en leuke persoonlijke berichten binnenin de bestelling. Ga zo door toppers!!

Netjes op tijd en goede service

Snelle levering en bestelling wordt nog gecontroleerd

Tromputte 9

6269 BC Margraten

Over 24TUNED

Snelle upgrades voor snelle auto's supersnel geleverd. Hey hallo! Wij zijn 24TUNED! Dé snelste online Performance Parts winkel van de Benelux waar je terecht kunt voor de beste Performance Parts voor meer vermogen en verbeterde prestaties voor jouw snelle auto. En het mooie? Wij leveren je toffe nieuwe upgrade razendsnel bij je thuis. Tot snel! www.24tuned.com