Goeie service !

Snel binnen blij mee.

Foutje

Heb per ongeluk verkeerde maat besteld. Maar stond versteld... Ik kreeg helemaal een handgeschreven bedank briefje erbij. Kan t nou toch onmogelijk nog terug gaan sturen. Super tof , voelt heel persoonlijk zo. Erg verrast

Top,eerlijk,behulpzaam,snel

Ik ben tevreden met de mannen van 24tuned, altijd snelle reacties en antwoord op je vragen. Behulpzaam en hebben goed kennis met wat ze doen en super snelle verzendingen

Zoals gewoonlijk zeer snel geleverd

Goede kwaliteit uitlaat, echter vind ik hem zelf non resonated wat te luid in de auto.

Super snel!

Super product en dezelfde dag nog verstuurd! Aanrader!

Product was goed

Ik ben blij met mijn aankoop bij 24tuned. Er miste alleen 1 slangetje. Maar verder was alles perfect en werkt het zonder problemen

Gewoon goed

Ik zocht een filter voor mijn intake, en hier snel geslaagd voor een goede prijs. Levering ging snel en zonder problemen. Site staat nu bij mijn favorieten

TOP!!

Goede service - goed product - een en al TOP!!!

Heb al ondertussen meer dan 10 artikels van 24TUNED gekocht en nog altijd even blij mee. Zal zeker nog meer bestellen. Top mensen en snelle reactie.

Alles was top correcte levering dag erna in huis

Kon niet beter levering dag erna top !!

Goei spul goeie levering geweldige service

De mannen van 24 tuned hebben me met alle info voorzien die ik nodig had en moest weten met een kleine swap van de onderdelen zit alles erin en loopt hij als een zonnetje

Super ervaring

Dit is echt een vriendelijk en professioneel bedrijf. Ik had een vraag via de mail die heel snel en vriendelijk beantwoord werdt. Diezelfde nog alles besteld, een aantal dagen later werdt alles geleverd. Wat ik erg kon waarderen was het handgeschreven bedankt kaartje. Dit laat toch wel zien dat je als klant echt gewaardeerd wordt, zeker blijven doen.

Alleen na 1 week slangklem met bevestiging voor sleuntje al kapot

Beste 24tuned site die er bestaat

Ik heb vaker besteld blijft top kwaliteit wat ze leveren en blijf door bestellen elke x vind ik me zelf op 24tuned site haha goedkoopste van het platform dankjewel heren tot volgende x

Goede klantenservice en precies ontvangen volgens beschijving.

Supertevreden van de superkwaliteit

Altijd al tevreden geweest met elke bestelling bij jullie.

Zeer vlotte levering en uitstekende service.

Ramair setje gekocht voor mijn Audi, Ik had hier een vraag over die zeer snel werd beantwoord. Na het bestellen de volgende dag in huis. Uitstekend!

Top service!

Hier al meerdere producten besteld. Altijd behulpzaam, meedenkend en krijg altijd snel antwoord. Op naar de volgende upgrade!

Gewoon perfect en super Service

Vraagje gesteld over een product direct antwoord op gekregen en de nodige uitleg echt top service

Perfecte samenwerking via mail.

Nog nooit heb ik zo een uitgebreide uitleg gekregen voor een bestelling te plaatsen voor mijn intake op mn audi tt roadster. Deze 24tuned raad ik aan iedereen aan. Samenwerking en levering gewoon perfect

Super snelle levering

Super snelle levering, en niks mis gegaan, alles naar wens, kan niet beter, top jongens.

Snel bezorgd en precies wat is omschreven

Snel bezorgd en precies wat is omschreven

Super bedrijf

Super goede service. Snelle levering en kwalitatieve hoge producten.

Fantastisch!

Voorafgaand mijn bestelling had ik een vraag gesteld over het product, hier heb ik supersnel antwoord op gekregen. De bestelling zelf verliep heel vlot en de voorziene bezorgdatum werd ook gerespecteerd. Heel aangename ervaring, ik bestel hier sowieso nog! En een fijn cadeautje erbij gekregen, de geurhanger.

Tromputte 9

6269 BC Margraten

Over 24TUNED

Snelle upgrades voor snelle auto's supersnel geleverd. Hey hallo! Wij zijn 24TUNED! DΓ© snelste online Performance Parts winkel van de Benelux waar je terecht kunt voor de beste Performance Parts voor meer vermogen en verbeterde prestaties voor jouw snelle auto. En het mooie? Wij leveren je toffe nieuwe upgrade razendsnel bij je thuis. Tot snel! www.24tuned.com