Duidelijke omschrijving en zeer snelle leverering

Product is precies zoals omschreven op de site, echter stond er bij dat de levertijd misschien 2 weken zou zijn maar toch kwam het pakket binnen 24 uur thuis. Zeer tevreden met deze site! Echt een aanrader!

Mooi geluid

In de beschrijving stond past perfect voor polo 6R met een beetje duwen en trekken er tussen gekregen wel jammer dat er geen installatie beschrijving bij zat maar ziet er mooi uit

Heb 2 filters besteld voor mijn motor Duidelijke website Eenvoudig bestellen en betalen Filters waren snel geleverd

Prima en op tijd geleverd

Fijne website en goede levering.

Besteld en vorige dag precies zoals aangegeven geleverd.

Brass

Hebben geen verstand van onderdelen, had hier een catch can gekocht en dat was niet de goede, ze bleven zich verdedigen alsof ze er verstand van hebben maar nee helaas niet

Top service en verzending

Duidelijke goede spullen met snelle verzending Plus een persoonlijk kaartje

Snel en goed

Bestelling kwam mooi snel en netjes verpakt en product paste uitstekend.

Ik ben super tevreden Levering, info.

Top bedrijf professioneel, je kan altijd bij hun terecht voor vragen als je iets nodig hebt.

Goede service, snelle levering

Mooi compleet product, snelle levering en service

Prima onderdelen!

Onderdelen zijn zeer goed, wel een beetje krap met monteren omdat ze wel iets langs elkaar schuiven. Je krijgt er ook nog wat luchtverfrissers bij en sleutelhanger + sticker. Montage handleiding was goed duidelijk.

Fantastisch!

24Tuned is een erg fijn bedrijf als het gaat om kwaliteit producten en levertijden. Er stond bv dat mijn bestelling pas 9 februari zou komen, maar ik heb hem uiteindelijk al 2 februari ontvangen, super dus!

Past precies

Past goed bij de auto, monteren gaat gemakkelijk en is goed beschreven. Kwaliteit top

Snel, top kwaliteit, super vriendelijk

Kwart over 11 DV+ besteld om half 3 β€˜s middags al bij dpd geleverd, volgende dag om 11 heb ik mij DV+ nog nooit zo snel mij order ontvangen. Geweldige dienst.

Geweldig bedrijf!

Verkeerde luchtfilter besteld gelijk gemaild. Kreeg binnen 10min bericht terug en werdt mijn bestelling geannuleerd en kon ik de juiste bestellen. Binnen 2 dagen in huis zoals de levertijd aangaf. Bij het openen van het pakket een mooi hand geschreven kaartje om me te bedanken. Wat een top bedrijf!!

Erg goed

Goed en snel geleverd

Geleverd zoals verwacht

Netjes ingepakt onderdeel ontvangen op verwacht tijdstip

kan niet beter zijn!!!!

in eerste instantie kreeg ik een kapotte spoiler omdat dpd deze tijdens de verzending had beschadigd. Ik schreef een e-mail inclusief foto's van een kapotte spoiler, en de volgende dag kreeg ik trackentrace met nieuwe spoiler voor mijn golf8 !! service 100% Top!

Product past goed en van goede kwaliteit

De kwaliteit is goed en het past goed. Omdat ik deze op mijn Audi 1.6 heb gezet waren een paar modificaties nodig, maar dat was te verwachten

Product is als omschreven en werkt goed!

Snel en professioneel

Snelle levering en kwaliteit is prima producten

Ja toppers zijn jullie

Levering: super snel Verpakking: top Service: top En het persoonlijke kaartje is geweldig

Snelle en duidelijke levering

De mailtjes van 24Tuned zijn duidelijk en leuk geschreven. Mijn complimenten daarvoor. Ook de persoonlijk met de hand geschreven kaart in het pakket was erg leuk. Product werkt ook naar verwachting!

Perfecte website voor je auto!

Goeie website, levering is goed, goede producten, leuk bedank kaartje en geurhangers bij elke bestelling.

Naar verwachting

Ervaring met RA had ik al en blijft top. Product voldoet aan verwachting (luchtfilter RA). Wel jammer dat ik een rood luchtfilter koop en een zwart aansluitstuk erbij krijg… 24tuned bied voor de rest fijne levering en leuke merchandisers bij de levering.

Tromputte 9

6269 BC Margraten

Over 24TUNED

Snelle upgrades voor snelle auto's supersnel geleverd. Hey hallo! Wij zijn 24TUNED! DΓ© snelste online Performance Parts winkel van de Benelux waar je terecht kunt voor de beste Performance Parts voor meer vermogen en verbeterde prestaties voor jouw snelle auto. En het mooie? Wij leveren je toffe nieuwe upgrade razendsnel bij je thuis. Tot snel! www.24tuned.com