prima, snel geleverd

prima, snel geleverd

Fijne persoonlijke afhandeling!

Fijne persoonlijke afhandeling van de bestelling!

Alles zeer goed en snel

Spullen waren snel in huis en kwaliteit is super

Snelle levering en goede producten

Airintake besteld, dag erna geleverd. Paste perfect , duidelijke handleiding. En nog een klein cadeautje erbij van 24tuned.

Helemaal top!

Wat besteld, volgende dag in huis met een handgeschreven dank kaartje erbij voor me bestelling. Zijn de kleine dingetjes wat blijft hangen en wat zeker gewaardeerd word. Helemaal top en bestel hier de volgende keer zeker weer wat!

Geweldig!

Snelle levering en goede kwaliteit zeer tevreden!

Machtige webwinkel met een ruim assortiment

- Uitstekende overzichtelijke website. - Snelle levering - Professioneel - Klantgericht Bestelde Racingline R600 Ultra performance pakket snel binnen gekregen. Pakket heeft een zorgvuldige indeling en de onderdelen zien er kwalitatief goed uit. Het persoonlijk handgeschreven kaartje maakt het helemaal compleet!

Ik had een aantal vragen voor een MST intake en de klanten service heeft mij direct uit mijn vragen geholpen waardoor ik de bestelling heb geplaatst. Na ontvangst van de bestelling zag de intake er prachtig uit onder mijn motorkap. 24tuned is zeker een aanrader als het gaat om auto toebehoren en service!

Top service!

Snelle levering , goede service!

Top bedrijf altijd goed en snel

Echt een top bedrijf Maken de snelle levertijde waar Heb je vragen binnen een paar uur antwoord terug Ook erg leuk bij elle bestelling een leuk geschreven kaartje

Het product is van goede kwaliteit. De levering was snel en zat zelfs een persoonlijk geschreven kaartje bij.

Top service!

Top service en top kwaliteit ik kom zeker terug! Gr Robert

Pakket netjes ontvangen met een leuk kaartje erin

Intek gekocht

Heel goed ervaring me gemaakt ,aardig mensen.

Super!!

Instant product information, from purchase to shipment. Product well packed

Veel op voorraad! Dus snelle levering

Snel en leuke uitstraling

Pakket snel geleverd en leuke, originele manier van communiceren met een persoonlijke tint.

Had snel bougies nodig, zaterdag avond besteld dinsdag in huis.. toplevering!!

Hier ga ik vaker bestellen!

Top, snel en persoonlijk!

alles perfect verlopen de bestelling

vlugger verwacht het pakket en mooi afgeleverd en heel goed verpakt de intake van eventuri jullie hebben zeker iemand gelukkig gemaakt!!! kaartje erbij heeft wel goed gevoel van jullie team bravo voor iedereen!!!

Super, wat een geluid!

Geweldig!

Super goede service, mooi handgeschreven kaartje erbij en lekkere luchtverfrisser. Ga hier zeker nog veel meer bestellen!

Goede kwaliteit

Ik heb meerdere malen hier producten besteld en over het algemeen gaat het redelijk snel ook met de: verwachte levertijd. Bij me laatste bestelling duurde het wel behoorlijk lang maar ik denk dat dat komt door de leverancier en niet 24Tuned zelf. Ben ook zeer tevreden over het contact opnemen als dat nodig is word snel en deskundig geholpen

Goed product en super levering. Vandaag besteld morgen in huis en ze komen het na. Persoonlijk briefje er bij is ook altijd leuk

Snel en super goed

Super snelle en goede levering fijn en goed verpakt

Tromputte 9

6269 BC Margraten

Over 24TUNED

Snelle upgrades voor snelle auto's supersnel geleverd. Hey hallo! Wij zijn 24TUNED! DΓ© snelste online Performance Parts winkel van de Benelux waar je terecht kunt voor de beste Performance Parts voor meer vermogen en verbeterde prestaties voor jouw snelle auto. En het mooie? Wij leveren je toffe nieuwe upgrade razendsnel bij je thuis. Tot snel! www.24tuned.com