Zeer snelle levering, product is van goede kwaliteit, persoonlijk geschreven kaartje en autogeurtje erbij gekregen. Zeer tevreden!

Goed artikel, snelle levering... Tevreden ...

Kan velen malen beterโ€ฆ

Eerste keer dat ik bij dit bedrijf bestel. Een air intake specifiek voor mijn auto: verwachte levertijd anderhalve week laterโ€ฆ anderhalve week later en niet eens een bevestigingsmail dat er IETS is veranderdโ€ฆ Een ander pakket is wel de volgende dag binnen, maar het belangrijkste, van alle bestellingen heeft blijkbaar een errorโ€ฆ Hopelijk gaat het monteren wel makkelijk, alleen jammer dat ik niet eens contact kan opnemen om te vragen hoe het zit met de bestellingโ€ฆ

Uitstekend communicatie en service !

Zeer uitstekende communicatie en service werd goed geholpen en vertelt over de producten informatie wat ik allemaal nodig ! De bezorging was ook uiteraard top en snel En als een kleine leuke gebaar die mij een glimlach gaf was het toch mijn nieuw jaars kaartje en een leuke sleutel hanger ใ‚ท ik bedank 24Tuned voor deze Top Service !

Geweldige service en producten!

Super klantgericht met een persoonlijk kaartje erbij! Snelle levering, goede producten en ruim aanbod al meerder producten besteld in de afgelopen maanden voor mijn nieuwe auto! En wat een verbetering zeg! Raad het iedereen aan!

Topservice!

Het door mij bestelde luchtfilter kon niet geleverd worden. Maarten heeft goed met mij meegdacht en samen zijn we op een passend alternatief uitgekomen dat het perfect doet.

Perfecte service allerbeste communicatie

Mooie producten voor een knappe/scherpe prijs.

Mijn bestelling geplaatst op 2 januari. 4 januari al binnen. Goed verpakt met een leuke persoonlijke note. Tevens een luchtvervrissertje er bij en een leuke hanger van een bougie voor in de auto/kerstboom

Top ervaring

Alles ging zoals ik het had verwacht, zonder problemen en alles was optijd geleverd.

Prima gegaan

Ben net terug van vakantie. Dus daarom deze late reactie. Ja ben tevreden het geleverde onderdeel. En nog bedankt voor het beste voor 2024 kaartje. Leuke persoonlijke reactie. Ook nog de beste 2024 wensen naar jullie toe. Groetjes David.

Hoewel de levertijden van de producten best lang waren, kwam het eerder dan verwacht. Ook kreeg ik een lekker autogeurtje en een persoonlijke boodschap bijgeleverd.

Goeie eerste bestelling!

Ik heb het zeer positief ervaren Het pakket was snel bezorgd en De filter makkelijk te monteren en netjes

Snel geleverd snel monteren dus

Super te vreden zoals altijd!!! Ik kreeg het product zoals altijd super snel thuis bezorgd. Blijft leuk de persoonlijk geschreven bedankt brieven. Ik adviseer geen ander bedrijf liever! Bij 24TUNED ZIT JE GEWOON TOP!

Goed en snel geleverd

Goede duidelijke mails snel geleverd en alles klopt na omschrijving

Goede producten, Goede service

Ik heb een luchtfilter besteld voor een a1, netjes binnen een aantal werkdagen binnen gekregen. Over het filter zelf, goede pasvorm mooi en sportief geluid erbij gekregen en extra vermogen, super blij mee.

Al meerdere malen besteld bij 24tuned. Supersnelle levering van hun producten. Wat het persoonlijk maakt is dat er bij elke bestelling een handgeschreven kaart bij zit en een autogeurtje. Helemaal top! Bedankt heren tot de volgende bestelling.

Top bedrijf ! Snelle leveringโ€ฆ

Ik heb onderdelen besteld voor mij golf 8 clubsport zeer tevreden !

Uitstekende Service

Het bestelde was snel in huis. Uitstekend verpakt en compleet aangekomen met persoonlijke notitie. De informatie over het product op de site is uiterst toereikend en volledig. Zeer tevreden met mijn aankoop!

Voor allebei mijn auto's coldair-intake's en dergelijke besteld. Altijd keurig netjes verpakt en optijd vaak ook met een persoonlijk berichtje erbij. Super tof mannen. Kan alleen maar positief over jullie zijn

Service with a BIG smile

Als je kijtk naar de prijs, kwaliteit en vooral persoonlijke service is er eigenlijk maar 1 tuning shop. De persoonlijk geschreven kaartjes zijn briljant en enorm persoonlijk daar gaat jet nou ok bij de beleving voor online shopping. De personal touch in combinatie met goeie spullen voor een nette prijs! Ga zo door! Mvg Rik

Prima service.

Snelle service en goed contact!

Ondanks dat het de feestdagen waren is mijn pakketje snel verzonden en zat daarbij ook nog een persoonlijke boodschap wat het verrassend leuk maakte!

Verrassend.

Bij het openmaken van de verpakking zat er een persoonlijk kaartje met text bij. Daarnaast een geurtje en sleutelhanger. Heel attent ga zo door!

Perfect!!

Super service!

Tromputte 9

6269 BC Margraten

Over 24TUNED

Snelle upgrades voor snelle auto's supersnel geleverd. Hey hallo! Wij zijn 24TUNED! Dรฉ snelste online Performance Parts winkel van de Benelux waar je terecht kunt voor de beste Performance Parts voor meer vermogen en verbeterde prestaties voor jouw snelle auto. En het mooie? Wij leveren je toffe nieuwe upgrade razendsnel bij je thuis. Tot snel! www.24tuned.com