Fast support

Hélemaal top

Snel vakkundig, en bij de bestelling zat een persoonlijke boodschap, écht super!! Een 10

Meer dan 5sterren waard!

Resenator Delete bullx gekocht super tevreden! Super service

Topper de top

ik wacht al bijna 1 maand op me bestelling

ik wacht al bijna 1 maand op me bestelling 2 mei besteld levering zou op 4 mei zijn ik mail de bedrijf niemand die antwoord!!

100% service gericht

100% Service gericht, bereid om mee te denken en te helpen. Snelle levering, goede verpakking met een leuk persoonlijk hand geschreven bericht (waar zie je dat nog).. Gewoon super tent. Ga zeker vajer bestellen. Bedankt Sander.

Goed product, goede prijs en geweldige service.

Het bestelde product voldeed precies aan mijn wensen en datook nog voor een zeer goede prijs. Bij de levering zat ook nog een persoonlijk briefje, erg attent.

Vlekkeloos!

Sander is een competente man, weet waar hij over praat. Na een kort overleg heb ik besloten een complete turbo-setup en downpipe aan te schaffen voor mijn Golf 7R!

Prima kwaliteit, snel geleverd, en attent het hand geschreven bedank briefje. Vond ik zeer attend

Zeer tevreden, en betrouwbaar.

Heel goede service

Kwateitsproducten!

Supppperrrrrr!

Wat een leuk contact met dit bedrijf!

Advies gevraagd voor een downpipe voor onze Audi. Per mail werden al onze vragen netjes en uitgebreid beantwoordt. Dus geen twijfel om de aankoop te doen bij 24Tuned. Levering precies volgens afspraak. Ook voor onze volgende aankoop gaan wij zeker weer naar 24Tuned.

Paar minuten voor sluitingstijd geïnformeerd als er een product op voorraad was, binnen enkele minuten reactie en een dag later al netjes in huis. Top service.

Snelle verzending en geweldig filter van pipercross!

Nvt

Helemaal top

Zoals altijd erg goede service! Snelle reactie en snelle levering. Erg tevreden. Kom snel weer voor andere tuning onderdelen.

Heb snelle feedback gekregen van status van de bestelling, het had wat vertraging maar is goed op gepakt. Product zag er netjes uit en werd ook duidelijk uit gelegd als ik vragen had met het monteren van het product. Prima service

Goeie service mooie prijs met andere woorden top!

Uitstekende service.

Na veel antwoorden te hebben gekregen op al mijn vragen heb ik bij hen een Bull X uitlaat aangekocht. De service is zeer warm en een algemeen fijne ervaring.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Helemaal super

Top service!

Gwn een zeer goede site

Ben goed geholpen ben me sevice en via me mail, is een top bedrijf om t bestellen en snel geleverd

Deskundige hulp, zeer professioneel.

Positieve ervaring, met vragen over welke sound het beste bij de persoon i.c.m. de auto zou passen kan je zeker terecht. Eerlijke hulp en niet direct het duurste aan proberen te smeren. Reactie op een mail duurt soms wat langer (max 2 dagen) ((ook van mijn kant moet ik bekennen)), maar ook na werktijden staan ze zeker voor je klaar! Menig mail/reactie in de avonduren en weekenden ontvangen. Service en deskundigheid, Top! Bedankt Sander.

24tuned is ECHT TOP

24tuned is echt top. Goede service, fijne mensen, goed verpakt. Ik had een bestelling geplaatst en kreeg even later een mail om voor de zekerheid te controleren of ik het juiste had besteld. Wat bleek ik had niet de juiste combinatie gekozen. Dat is nou eens weten waar je over hebt en klant kunnen helpen. Hebben ze alsnog mijn bestelling Kunnen veranderen. Bedankt!!!!! Ik kom nog eens terug. Groeten Armando

Super service en goede producten

Goede communicatie omtrent levering. Had het gevoel dat ze me graag wilden helpen. Vantevoren gevraagd over geluid en verschillen en hier uitgebreid advies in gehad.Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het product

Tromputte 9

6269 BC Margraten

Over 24TUNED

Snelle upgrades voor snelle auto's supersnel geleverd. Hey hallo! Wij zijn 24TUNED! Dé snelste online Performance Parts winkel van de Benelux waar je terecht kunt voor de beste Performance Parts voor meer vermogen en verbeterde prestaties voor jouw snelle auto. En het mooie? Wij leveren je toffe nieuwe upgrade razendsnel bij je thuis. Tot snel! www.24tuned.com