Snelle reactie, snelle levering, goede prijzen!

Aankopen gedaan voor mijn auto, hiervoor wat vragen gesteld, kreeg netjes en direct reactie, naar aanleiding van de klantvriendelijkheid en de prijs, de delen besteld. Deze waren snel binnen en netjes verpakt. Dus mijn volgende delen worden ook weer hier besteld. Het is goedkoop, goede service en bij de bestelling maken ze het nog net iets persoonlijker om er hand geschreven kaartjes bij te doen!

Goed.

Heb mijn bestelling gedaan en kreeg het snel geleverd. Top Service!!

Snel, netjes, secuur en uniek!

Zoals het hoort te zijn, snelle en nette levering van hoge kwaliteit delen. Waardeert je bestelling en weet wat hij verkoopt.

Top bedrijf

Heel goed geholpen. Snelle reactie. Denken met je mee en hebben verstand van zaken. Komt niet vaak voor zo'n bedrijf in de sector. Ga zo door mannen.

Zeer goed geholpen aan informatie en de afhandeling mocht ik weer wat nodig zijn ga ik daar weer heen en ook erg snel in huis Hellemaal top

Top geholpen goed bedrijf.

Netjes geholpen via e-mail, downpipe die ik had besteld kon vanwege Corona niet optijd geleverd worden. Na overleg voor een andere downpipe gegaan die sneller binnen was en netjes opgelost met een kleine wacht vergoeding erbij. Hartstikke bedankt.

Fast support

Hélemaal top

Snel vakkundig, en bij de bestelling zat een persoonlijke boodschap, écht super!! Een 10

Meer dan 5sterren waard!

Resenator Delete bullx gekocht super tevreden! Super service

Topper de top

ik wacht al bijna 1 maand op me bestelling

ik wacht al bijna 1 maand op me bestelling 2 mei besteld levering zou op 4 mei zijn ik mail de bedrijf niemand die antwoord!!

100% service gericht

100% Service gericht, bereid om mee te denken en te helpen. Snelle levering, goede verpakking met een leuk persoonlijk hand geschreven bericht (waar zie je dat nog).. Gewoon super tent. Ga zeker vajer bestellen. Bedankt Sander.

Goed product, goede prijs en geweldige service.

Het bestelde product voldeed precies aan mijn wensen en datook nog voor een zeer goede prijs. Bij de levering zat ook nog een persoonlijk briefje, erg attent.

Vlekkeloos!

Sander is een competente man, weet waar hij over praat. Na een kort overleg heb ik besloten een complete turbo-setup en downpipe aan te schaffen voor mijn Golf 7R!

Prima kwaliteit, snel geleverd, en attent het hand geschreven bedank briefje. Vond ik zeer attend

Zeer tevreden, en betrouwbaar.

Heel goede service

Kwateitsproducten!

Supppperrrrrr!

Wat een leuk contact met dit bedrijf!

Advies gevraagd voor een downpipe voor onze Audi. Per mail werden al onze vragen netjes en uitgebreid beantwoordt. Dus geen twijfel om de aankoop te doen bij 24Tuned. Levering precies volgens afspraak. Ook voor onze volgende aankoop gaan wij zeker weer naar 24Tuned.

Paar minuten voor sluitingstijd geïnformeerd als er een product op voorraad was, binnen enkele minuten reactie en een dag later al netjes in huis. Top service.

Snelle verzending en geweldig filter van pipercross!

Nvt

Helemaal top

Zoals altijd erg goede service! Snelle reactie en snelle levering. Erg tevreden. Kom snel weer voor andere tuning onderdelen.

Heb snelle feedback gekregen van status van de bestelling, het had wat vertraging maar is goed op gepakt. Product zag er netjes uit en werd ook duidelijk uit gelegd als ik vragen had met het monteren van het product. Prima service

Goeie service mooie prijs met andere woorden top!

Tromputte 9

6269 BC Margraten

Over 24TUNED

Snelle upgrades voor snelle auto's supersnel geleverd. Hey hallo! Wij zijn 24TUNED! Dé snelste online Performance Parts winkel van de Benelux waar je terecht kunt voor de beste Performance Parts voor meer vermogen en verbeterde prestaties voor jouw snelle auto. En het mooie? Wij leveren je toffe nieuwe upgrade razendsnel bij je thuis. Tot snel! www.24tuned.com