Filters

1

De sappen zijn echt heel vies.

Ik heb nog nooit mijn lichaam ontgiften heb daarom ook veel onderzoek gedaan. Toch niet genoeg blijkbaar. Ik ben normaal echt een doorzetter in alles en wist dat het natuurlijk geen heerlijke fruitsappen waren. Maar dit kreeg ik echt niet weg en heb daarom de kuur van 3 dagen ook niet afgemaakt. Zonde van het geld want het is belachelijk duur. Nu met iets anders begonnen, dat werkt mega goed en is te betalen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Ontzettend goed bevallen

Geen hongergevoel gehad en toen ik het gevoel had dat ik er wel ‘klaar’ mee was, moest ik ook nog maar 1,5 dag (van de 5-daagde). Niet teveel bij nadenken en gewoon lekker bezig gaan (afleiding) helpt goed. Ik had me goed voorbereid, alles goed doorgenomen. Goed begin is het halve werk ;-)

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend te doen

Ik heb de detox van drie dag gedaan, voor het eerst. Dit was uitstekend te doen. Mijn buik voelt veel beter en is een stuk platter. Ik voel me beter. En nu dagen later eet ik nog steeds heel weinig, kleine porties

 • Aanbevelen? Ja
9

Als herboren voel ik me, na een detox kuur!

Sapjes smaken echt goed! Zeker iets om dagelijks te gaan gebruiken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dagelijks voldoende vitamientjes binnen!

Via mijn vriend Dean kreeg ik de informatie van Frecious. Ik was meteen geïnteresseerd. Ik heb gekozen voor Daily Box weerstand want ik ben niet zo'n goede groente-eter. Soms wel bepaalde groenten zoals raapstelen en porcelein in een salade maar ik krijg toch te weinig binnen aan vitamientjes. Elke dag, soms 1 dag niet, en een frecious flesje is méér dan voldoende voor gezondheid. Allemaal goed te drinken en sommige écht lekker. Dus ik ga vooralsnog door met deze aanvullingen. Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Het heeft het gewenste effect gehad

3 daagse kuur. Was goed te doen . Genoeg afwisseling en duidelijke beschrijving. Ik voelde me erna lichter en opgeruimd. Daarnaast 2.5 kg eraf was ook fijn.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een goede reset van lichaam en geest

Ik was er al bekend mee, twee keer in een kuuroord en nu voor de tweede keer zelf. Deze keer drie dagen ipv vijf. Het is me niet meegevallen, het was moeilijk vol te houden en vanaf dag twee moest ik een cracker nemen om de misselijkheid te laten verdwijnen. De hoeveelheid sapjes op 1 dag is voor mij echt te veel, hier was ik op voorbereid en heb het aantal aangepast naar eigen inzicht. Het fijne van een kuur is dat je je weer bewust wordt van je eetpatroon, na de kuur ga je bewuster met eten om en luister je beter naar je lichaam. Ik heb nog aardig wat flesjes over en nu pak ik met regelmaat een flesje, wat heerlijk is. Nadeel dat het in plastic flesjes geleverd wordt, zou fijn zijn als hier een betere oplossing voor komt. De sapjes op zich zijn prima te doen, sommige zelfs best lekker. Wat ik wel miste is een “zoetje” in de zin van fruit. Ik begrijp dat vanwege de Corona crisis de smaken wat beperkt waren.

 • Aanbevelen? Ja
10

In een woord geweldig

Blij verrast door de geweldige smaak van de drankjes. Prima aangegeven door schema voor iedere dag. 5 kg afgevallen en niets aangekomen sinds de detox. Ik zal het iedereen aanraden .

 • Aanbevelen? Ja
10

Supervriendelijke service en heerlijke sapjes

Top service. Ik werd goed geholpen omdat ik bepaalde ingrediënten niet kan verdragen. Ik moet nog starten met de detox, maar ik heb al eerder sapjes besteld en ik vind ze heerlijk.

 • Aanbevelen? Ja
4

Vies

Helaas moet ik zeggen dat ik de sapjes bijna niet weg kreeg. Je miste toch wat zoetigheid van fruit. Maar goed, dat had ik ook niet verwacht. Ik had wel heel dagen door honger en zou het om deze redenen niet nog een keer doen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Precies wat ik verwachtte

Ik heb een 3 daagse detox gedaan want ik wilde van mn food cravings af. Ik ben echt super blij met het resultaat, na de drie dagen heb ik meer energie en geen food cravings meer. Het was voor mij de perfecte jumpstart om gezond te gaan eten! Gedurende de drie dagen heb ik geen Honger gehad, ik kreeg ze zelfs niet allemaal op (maar dat is waarschijnlijk omdat ik een maagverkleining heb). Ik vond ze eerst niet lekker, maar je moet er aan wennen. Ik neem nu af en toe nog een sapje die ik over had gehouden en dan zijn ze wel smakelijk! Ik raad het echt aan, het is een investering in jezelf en het geld zeker waard!!!

 • Aanbevelen? Ja
2

Smaak van sapjes is echt niet goed

Eerder een andere detox gedaan wat prima ging maar dit kon ik niet volhouden. Hoofdpijn van ontgiften had ik verwacht en kon ik mee dealen. Door de smaak van sapjes werd ik echter zo misselijk. Een van de sapjes moest ik zelfs van kokhalzen en uiteindelijk overgegeven. Volgende ochtend draaide mijn maag meteen weer om dus toen ben ik gestopt. Qua honger is het prima te doen, daar had ik geen last van. Maar de smaak, nee echt niet.

 • Aanbevelen? Nee
8

Sapkeur goed voor lichaam en geest.

Ik had veel last van een opgeblazen gevoel. Ik had al een tijd het idee om een keer een sap-dettox uit te willen proberen. Het advies voor mensen die dit nog niet gedaan hadden heb ik gevolgd. Een sapkuur van 3 dagen, dit is de kortste sapkuur. De Frecious sappen, soepen en shotjes werden netjes diepgevroren geleverd op de door mij gekozen dag. Ik kon trouwens voor al mijn vragen telefonisch contact opnemen met Frecious, ze stonden klaar voor al mijn vragen. Op dag 1 moest ik erg wennen aan de smaken. En vond lang niet alles lekker. Op dag 2 was dit gek genoeg al een stuk lekkerder. Dat hielp het goed vol te houden. Ik had geen honger gevoel deze dagen. Wel zin in dingen, maar niet gedaan! De enige bijwerkingen die ik had was lichte hoofdpijn en vooral op dag 2 en 3 erg moe. Ik merkte na de kuur dat mijn buik behoorlijk minder opgeblazen was (6,5 cm kwijt), 3 kilo lichter en ik voelde me goed. Ik voelde me rustig in mijn hoofd, helemaal zenn. Dit gaf mij goede moed om het gezonde eten vast te houden. Ik kan Frecious zeker aanbevelen. Enige verbeterpuntje is dat ik via mijn hotmail adres geen mailtjes van Frecious kon ontvangen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige kuur wat goed vol te houden is

Ik heb 5 dagen de weerstand kuur gebruikt en ben er zeer tevreden over. De sappen zijn goed, lekker en gevarieerd. Door de hoeveelheid aan sappen en de tijden van inname heb ik geen hongergevoel gehad en was het makkelijk vol te houden. De informatie die erbij gegeven wordt is duidelijk en handig. Ik ga de kuur zeker nog eens doen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top ervaring!

Hele goede ervaring. De sapjes werden keurig op tijd afgeleverd, in goede staat. Sappen waren heerlijk en de bijbehorende detox is mij heel goed bevallen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijke juices en gembershots!

Top variatie van sapjes, juices en top gembershots. Snelle levering.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heerlijke sapjes, goede service

De verschillende sapjes smaken heerlijk. Service goed. Fijn dat er een abonnement-mogelijkheid is en zo de prijzen ook nog eens gunstig zijn. Ruim assortiment. Plastic flesjes zouden wellicht geretourneerd kunnen worden?

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed uitgebalanceerd product

Min punt vind ik die plastic flesjes

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijk en lekker

Heerlijke sapjes en prima levering

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne handleiding en lekkere sapjes

Ik vond het erg fijn om een handleiding te hebben, dat hielp mij met voorbereiden en tijdens de detox. De sapjes zijn lekker en voelen goed. Het was goed te doen

 • Aanbevelen? Ja
10

Ruime sortering, bestelling makkelijk te plaatsen en levering snel en prima.

Website duidelijk en producten makkelijk te kiezen. Voor ieder wat wils. Ook de levering ging snel en was te volgen via track&trace. Ik ben tevreden en ga ook een volgende bestelling plaatsen. Ook belangrijk: de dranken zijn heerlijk!

 • Aanbevelen? Ja
9

Gezond, maar weinig variatie voor 5 dgn

Ik heb de 5-daagse sapdetox van Frecious gedaan. Ik heb geen honger gehad gedurende die 5 dagen. Wel wilde ik graag op iets kauwen. De 7 sapjes per dag zijn meer dan voldoende en, ondanks dat ze 70% tot 100% groenten bevatten best lekker. Ik zag wel dag 4 en 5 heel erg op tegen alweer dezelfde sapjes drinken. Misschien wat meer variatie in de sapjes? Mijn huid is mooier, ik slaap nog dieper, de ontsteking boven mijn tand is verminderd (in aanloop naar een ingreep bij de kaakchirurg) mijn buik is platter en ik ben ongeveer 1,5 kilo lichter. Over het algemeen tevreden, maar ik zou deze kuur niet nogmaals voor 5 dagen doorlopen, hoogstens 3 dagen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Je voelt je fit en gezond.

De boodschappen zijn makkelijk verkrijgbaar. Dan begin je en is het niet moeilijk. De maaltijden en sapjes zijn best lekker en de shots zijn met een glas water wel te doen. Je buik wordt platter en het geeft je weer inspiratie voor gezondere maaltijden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een mooie reset van je lichaam en eetpatroon.

Wij hebben de 3-daagse Detox gevolgd. Doel was deels afvallen en fitter voelen. De pre-detox doet al zoveel en de sapjes waren allemaal lekker (1 is zelfs erg lekker, Heartbeet) tot 'goed te doen'. De shotjes (vooral gember en kurkuma) zijn 'omdat het moet' ;-( De detox is ons goed bevallen, maar na 3 dagen vonden wij het wel voldoende. 5 Dagen lijkt ons lastig, vooral omdat het alleen maar sapjes zijn. Fijn dat ons doel is behaald en nu is het gemakkelijker om koffie en alcohol te minderen. Het is zeker aan te bevelen om dit te doen op vrije dagen en als je geen afspraken hebt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig!

Ik vond de sapkuur werkelijk geweldig! Heerlijke wapenen, soepen waren ook goed te doen. Ik vond de shots helaas heel erg vies die kreeg ik regelmatig niet weg, maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb mij zo gezond gevoeld met de kuur! Echt goede voedingstoffen in mijn lijf, veel minder trek in suiker, en ook nog eens 4 kilo afgevallen! Top dus.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor je mooie beoordeling Mayke. En proficiat met het prachtige resultaat <3

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd