Ik geniet altijd van mijn slowjuices. Het geeft een goede start van mijn dag! Ook de pumpkin spice granola vind ik fijn in mijn yoghurt, ter afwisseling met andere granola met boekweit. Sinds 4 dagen gebruik ik nu ook het vezelcomplex. Daar kan ik nu nog niet goed over zeggen wat het doet.
Snelle levering, veel keuze, lekker van smaak en gezondheid in een flesje
Ik neem de poeder bij jullie, die is super, alleen wordt deze geleverd met de koelauto, dat is jammer komt heel koud en vochtig aan, en betaald denk ik te veel verzendkosten. Ook zou het fijn zijn om een bezorgzaak b.v. bruna maastricht je levering te laten afgeven, zodat je het zelf kunt ophalen.
De kracht en de smaak van Frecious groentesappen zijn gewoon zo lekker. Je kan echt voelen dat je lichaam er blij van wordt. Het is ook iedere dag een feestje om 1 of 2 van die flesjes te nemen, zo fris en smakelijk. Ik gebruik ze b.v. als aanvulling op mijn lunch of diner, als ik wat meer groente wil, of gewoon tussendoor als een pick-me-up. Sommige flesjes zijn daar heel erg goed voor. Als ik heel soms wel eens zo'n groentesap flesje bij een supermarkt haal omdat ik vergeten ben mijn frecious flesje voor onderweg mee te nemen, dan ben ik eigenlijk altijd teleurgesteld... waterig en vreemde bijsmaakjes, wat ik bij Frecious sap nooit proef.
Hi Caro, Bedankt voor je superleuke en enthousiaste review! Daar worden we hier heel erg blij van! Blijf vooral van onze juices genieten en mocht je inderdaad eens een flesje Frecious zijn vergeten dan kun je ons vinden op de diepvriesafdeling van een EkoPlaza bij jou in de buurt ;-) Fijne dag! Team Frecious
Ik heb het gevoel dat ik met de sapjes de energie in mijn lichaam elke dag help.
Zie hierboven
Hi Lotte, Bedankt voor je review en wat fijn dat de Sapvastenkuur zo goed is bevallen en dat je je er zo goed bij voelt! Geniet van je dag en tot de volgende keer ;-) Nathalie Frecious Customer Experience
Heel goed vol te houden
De sapjes zijn echt heerlijk en ideaal om de dag mee te beginnen. Ik drink ze vaak als ontbijt en merk dat ze niet alleen lekker zijn, maar me ook een energieboost geven. De sapjes smaken altijd vers. Wat betreft de website, die werkt prima op de computer en het bestelproces verloopt vlot. Echter, op mijn telefoon is de gebruikservaring minder prettig, omdat de letters erg klein zijn en het navigeren daardoor soms wat lastig is. Een verbetering in de mobiele weergave zou het gebruiksgemak aanzienlijk vergroten.
Hi Amina, Bedankt voor je zeer positieve review, daar zijn we heel blij mee! Uiteraard ook bedankt voor je feedback met betrekking tot onze mobiele website. Ik heb je feedback intern gedeeld met mijn collega's die hier verantwoordelijk voor zijn en zij zullen dit zeker ter harte nemen. Voor nu een hele fijne dag gewenst en tot de volgende keer! Nathalie Frecious Customer Experience
Gebruik de flesje dagelijks als aanvulling op mijn gezonde voeding. Bij twijfel en een dag te weinig groenten gegeten neem ik een flesje meer! Hoe handig is dit !! Kan niet meer zonder.
Hi Eva, Bedankt voor je leuke review! En ja inderdaad hoe handig is het om eens een extra flesje Frecious te nemen? Superhandig....en goed bezig! Wij kunnen niet meer zonder jou ;-) Geniet ervan en een mooie dag gewenst! Nathalie Frecious Customer Experience
Altijd goed geleverd, duidelijke communicatie. De sapjes/producten zijn heerlijk en een fijne toevoeging op mijn dagelijkse voedingsinname.
Elke dag 1 flesje sap, stuk voor stuk lekker en soms apart van smaak. Ik zet elke dag 1 flesje van de vriezer over naar de koelkast, voor de volgende dag. Diepgevroren en bovendien makkelijk thuis bezorgd.
Fijne detoxmogelijkheden. Dit keer ook de afterdetox gedaan na de drie dagen sapkuur.
Ik ben er met mijn vrouw mee gestart om wat extra groente binnen te krijgen. Het voelt erg goed en de sapjes zijn goed te drinken.
Hi Patty, Bedankt voor je review, fijn dat alles goed was aangekomen ;-) Geniet van jullie juices! Fijne dag! Nathalie Frecious Customer Experience
Zoals altijd goed.
Producten worden altijd op tijd geleverd, smaken heerlijk en zijn super gezond!
Goede levering, lekkere smaakjes en ook handig om mee te nemen.
In de zomer en op vakantie liggen er veel verleidingen op de loer en was ik behoorlijk uit mijn ritme gehaald. Wat meer alcohol, koffie en suikers dan mijn lijf gewend is. De advanced detox heeft mij echt even een reset gegeven om weer helemaal healthy verder te gaan. Super fijn dat er nu ook chicorei koffie bij zit en detox thee die erg lekker is.
HI Kelly, Bedankt voor je uitgebreide review, daar zijn we heel blij mee ;-) Fijn dat de Advanced Detox je zo goed is bevallen en je een goede reset heeft kunnen geven ;-) Stay Healthy, Nathalie Frecious Customer Experience
De smaken gaan meer wennen. Ik had wel een nieuwe deze keer. Extreme green geloof ik. Dat was wel erg intens.
Het was fijn om een vijftal dagen alleen even groentensap te drinken. Wat ik minder vond waren de soepen. Deze waren klein en smaakten eigenlijk gewoon hetzelfde als de sapjes, alleen dan warm. Dus er zat weinig afwisseling in, afronding in de avond.
Hi Esther, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat de soups je zijn tegengevallen! Net zoals onze slowjuices, zijn de soups zonder vezels. Dit beïnvloed zeker de beleving, als je een volle soup had verwacht. Over het algemeen merken wij dat veel klanten het fijn vinden om een warme afsluiting van de dag te hebben, dat is goed voor de afwisseling en de beleving. Indien jij het prettiger vind, kun je uiteraard de soups gewoon koud drinken. Mocht je nog iets aan ons kwijt willen, dan horen wij het uiteraard graag. Chantal Frecious Customer Experience
Ik gebruik ze meerdere keren per week bij mijn ontbijt, fijne start van de dag!
zie onderstaande reactie
Hi Karin, Bedankt voor je review. Ik maak uit het cijfer van de review op dat er mogelijk iets niet helemaal goed was of dat er iets niet goed is gegaan? We willen graag van je weten wat dit was/is en of we iets voor je kunnen betekenen hierin. Zou je nog even contact met ons op willen nemen als we je kunnen helpen? Alvast bedankt en een fijne middag gewenst! Nathalie Frecious Customer Experience
Het is een fijne aanvulling naast mijn andere maaltijden. Mijn energie blijft hoog en het ondersteund mijn darmen en immuunsysteem.
Alle producten die ik heb besteld zijn fijn. De acai bowl pakketjes, de sappen en de granola. Heerlijk en je voelt je gezond als je ze drinkt of eet. Bezorging verliep ook vlekkeloos!
Sapjes zijn altijd lekker en van goede kwaliteit.
Frecious service is zoals je mag verwachten, duidelijke communicatie over de bestelling en levering. En de producten bieden enorm veel variatie.
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen