Met elke dag een vers sapje voel ik me fit en gezond

De dag beginnen met een gezonde Juice of in de middag als opkikkertje. Geeft me een gezond gevoel. Zo weet ik zeker dat ik alle vitamins binnen krijg die ik nodig heb.

Te drinken

Gezond Goed

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Gezonde bijdrage aan mijn leven

Ben " verslaafd " geraakt aan de gezonde sapjes , een hele verbe****** met andere verslavingen die ik gehad heb in mijn leven !

Alleen maar positief

Alles naar wens

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Mijn bestelling is goed afgeleverd

Ik geniet nu elke dag van de heerlijke gezonde sapjes.

Lekker en gezond

Ik vind de sapjes een fijne aanvulling in mijn dagelijks leven.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Nee

Onmisbaar in je vriezer! Een fantastische dagelijkse aanvulling voor elke vrouw

Onmisbaar in je vriezer! Een fantastische dagelijkse aanvulling voor elke vrouw die bewust bezig is met voeding.

Oude box was beter

Helaas had ik dit keer een box met nog een extra celery slim, welke ik de minst lekkere vind. Het was een vervanger voor een andere die ik juist wel lekker vind. Smaken verschillen maar daardoor ga ik die box niet meer bestellen. Vind die vreselijk.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Moeiteloos gezond ondersteunen met goede kwaliteit sappen

Vroeger maakte ik altijd mijn eigen groentesappen. Dit kostte best veel tijd en ik varieerde niet veel tussen recepten. Nu Frecious de sappen levert, hoef ik maar een flesje te pakken en krijg ik veel variatie in sappen. En ze smaken heerlijk!

Top kwaliteit

Fijn product

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Lekkere gezonde sapjes tot aan de voordeur bezorgd. Heb al jaren een abonnement en ben erg tevreden.

Makkelijke lekkere sapjes

Fijn om in 1 sapje zoveel goede voedingsstoffen te hebben. Avond er voor uit de vriezer in de koelkast. Volgende dag mee te nemen naar werk.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Snel gezonde groente binnen krijgen

Om zeker te zijn dat ik voldoende groente binnenkrijg, neem ik dagelijks een flesje van Frecious. Als het mogelijk is zijn ze biologisch (heb ik ooit ergens gelezen) Dit vind ik nu nergens meer terug maar ik vertrouw erop dat dat zo is. Ik voel me vergoed bij. Altijd op tijd bezorgd en tijdig bericht daarvan gekregen.

Fantastisch!

Ben al jarenlang klant en geniet nog steeds van de sapjes. Tijdens het drinken proef ik gewoon dat ik gezond bezig ben. Echt totaal niet te vergelijken met de sapjes uit de supermarkt. En de leveringen verlopen over het algemeen ook naar wens. Een enkele keer wordt de vooraf duidelijk aangegeven aflevertijd niet gehaald, maar dat is natuurlijk van heel veel verschillende factoren afhankelijk en kan eens gebeuren. Ik ben nog steeds een blije klant!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Heerlijke, gezonde, biologische sapjes!

Heerlijke sapjes! Ik gebruik het nu al meerdere jaren. De klantenservice is altijd erg snel en vriendelijk. De informatie rond de bezorging is duidelijk.

Heerlijke sapjes!

Al vaker bij Frecious besteld en altijd tevreden! Netjes en snel geleverd. Ik gebruik het als aanvulling en drink een paar keer per week een sapje. Werkt perfect! Echt een vitamine boost.

Smaakvolle sapjes boordevol groente

Ideaal om met deze sapjes de dag te starten en om mijn portie groenten aan te vullen.

Lekker en gezond

Bestel al jaren sapjes, handig in de diepvries. Gezond je dag starten. Wel wat prijzig voor dagelijks gebruik, dus hou het op een paar dagen in de week.

Goede ervaringen met Frecious

De producten smaken lekker en zijn gezond. Je proeft dat het vers is. Ook is er genoeg keuze aan producten en smaken. De klantenservice is heel vriendelijk en goed bereikbaar. Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. De bezorgingen gaan ook altijd goed. Je ziet precies hoe laat ze komen bezorgen bij diepgevroren producten.

Lekker en goed!

De sapjes smaken goed. En het geeft je een voldaan gevoel wat groenten binnen te hebben gekregen.

Easy & Fresh

Lekker formaat flesjes , veel groenten erin en lekkere smaken

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Door Frecious houd ik energie!

In goede en in slechte tijden; door Frecious te drinken krijgt mijn lichaam alles wat het nodig heeft!

Gezond, lekker en makkelijk

Met een gezin van 2 kleine kids van 1 en 2 jaar kom ik lang niet elke dag aan mijn groentes elke dag. Als ik een sapje drink voelt het gelijk gezond en heb ik makkelijk een dosis groente binnen. Onze zoon van 2 jaar vind de heartbeet en celery slim ook heerlijk. Hij krijgt dus ook geregeld een sapje.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Stipt, gezond, vers en goed bezorgd.

Ik houd niet van verplichtingen,

Gemak en gezondheid

Vers geperste groentensappen in de diepvries, makkelijker kan het je niet gemaakt worden om elke dag een gezondheidsshot te nemen!

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen