Makkelijke manier om wat extra groente binnen te krijgen!

Makkelijke manier om wat extra groente binnen te krijgen. We hebben een jong gezin en eigen bedrijf. Dan is het fijn om fit en fris te blijven. Frecious helpt ons hierbij en geeft onze weerstand net even een tikkie extra.

heel goed

prima kwaliteit, genoeg keus

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Frecious is heerlijk gezond en makkelijk

Wij gebruiken al jaren frecious om onze dag een gezonde boost te geven. De service is goed, mocht er iets zijn altijd snel antwoord. De sappen smaken heerlijk. Kinderen nemen ze mee naar college of naar de training. Altijd iets gezond in de tas. Wij zijn super tevreden en grote liefhebbers

Lekker en goede service

Lekkere sapjes. Bij de box met alle smaken kan je zelf de smaken die je minder lekker vindt vervangen door smaken die je lekker vindt.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Fijne begeleiding en kwaliteit van de sappen was hoog

Sappen waren van uitstekende kwaliteit en lekker om te drinken. De bouillon kwam op een uitstekend moment op de dag

Goede kwaliteit!

Ik bestel al jaren sapjes bij frecious en ben er erg blij mee. Goede kwaliteit en bij de kuren ook fijne informatie qua begeleiding.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Geweldig product , uitstekende service en bezorging

Het geeft een goed gevoel om elke dag zo’n extra gezonde boost tot mij te nemen .

Goede service, fijne sapjes

Dagelijks een tarwegrasshot in de ochtend! Ideaal deze service. Alles is netjes verpakt en de communicatie werkt goed. Ik ben tevreden.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Fijn aanvulling op een gezond dieet. Fijn dat het biologisch is. De smaakkeuzes zijn fijn. Ook de communicatie is altijd goed. Van te voren een melding of je je pakket zo wilt houden of wilt veranderen en/of een nieuwe leveringsdatum nodig hebt. Is nog nooit fout gegaan hierdoor.

Smaken lekker en makkelijk

Smaken zijn lekker en niet te veel en de maximale vitamine

Supersapjes

De sappen bevallen altijd goed. Gemakkelijke manier om groenten binnen te krijgen. De bezorging is ook altijd top.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Prima en goed te doen voor 3 dagen.

Goede sapjes, fijn van smaak en prima begeleiding.

Top producten!

Nog steeds blij mee met jullie producten!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

extra groenten binnenkrijgen was nog nooit zo makkelijk

Ons voedsel mist veel echte voedingswaarde. Dus zelfs al eet je gezond biologisch, je hebt nu eenmaal extra groenten nodig, 't eten en klaarmaken is soms lastig. Dan is frecious een makkelijke verse biologische toevoeging.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Nee

Prima om keertje te doen

Drie dagen gedaan, super makkelijk vol te houden en ga het zeker nog een keer herhalen.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

3 dagen sapvasten is makkelijker dan je denkt!

Ik vond het een heel fijne manier om te resetten. Hoewel ik best gezond eet zijn er in een periode wat ongezonde gewoontes ingeslopen. Met name op koekjes/chocola bij de koffie en zoutjes. Met Frecious even een reset. Het enige wat ik als suggestie mee zou willen geven is een lijst met menu suggesties en hoeveelheden pre en post detox.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

top levering, top dagelijkse behoefte

De levering was goed. En ik ben erg blij met mijn dagelijkse ondersteuners.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Je proeft dat het heel gezond is

Het schiet er nog wel eens bij in om genoeg groentes te eten. Daarom vind ik het heel fijn dat ik in mijn vriezer altijd deze gezonde sapjes heb liggen. Al jaren fan!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Makkelijk maar niet meer wat het geweest is

Ik gebruik de producten al jaren, veel variaties en veel smaken. Helaas is de afgelopen batch echt heeeeeeeeeeeeel belabberd. De smaken zijn verre van lekker, met name het immunity elixer. Voor de prijs en manier hoe er gecommuniceerd wordt zal ik het niet meer aanraden.

Tevreden

Mijn ervaring is met Sellery green. Daar ben ik uiterst tevreden over. Het werkt voor mij perfect in het reguleren van de vochthuishouding. Je merkt ook dat het een natuurproduct is. Het ene seizoen donkerder van kleur dan het andere. Ook de smaak is dan anders. Soms wat zachter soms wat bitterder. Maar de werking blijft optimaal.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Fijne reset van je lichaam!

Ik ga dit zeker 2 x per jaar doen. Drie dagen is prima vol te houden en de begeleiding die je ontvangt is erg fijn en duidelijk. Ik zou het iedereen aanraden!

Lekker en makkelijk

Het is aan de prijs, maar wel heel easy om zo elke dag je vitaminen binnen te krijgen.

Helemaal tevreden

Mijn ervaring met Frecious is erg positief. De sappen zijn vers, lekker en je merkt echt dat ze van goede biologische ingrediënten zijn gemaakt. Het is voor mij een makkelijke manier om meer groenten en fruit binnen te krijgen. Ook de levering verliep soepel en netjes. Ik zou Frecious zeker aanraden aan mensen die gezonder willen leven.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Ik had contact nav de bezorging van bestelling. Dit bleek niet helemaal goed te zijn ingepland. Ik werd direct vriendelijk geholpen en kreeg gekijk de mogelijkheid om op korte termijn alsnog mijn bestelling bezorgd te krijgen.

Top producten!

Altijd netjes geleverd.