Lekker, makkelijk, good vibes only

Al jaren blije ontvanger van jullie sapjes. De dag begint goed met mijn Celeri Slim. De Citroën shotjes in een drinkebus water doen het ook prima. Jammer dat de pumpkin granola er niet meer is.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Heel tevreden helaas wel te duur voor mij met n AOW tje

Tot nu toe zeer tevreden ..had zo n klein koeltasje wel op prijs gesteld om ze mee te nemen maar misschien kan ik er ergens 2 kopen ?l

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Zowel het product, de website, als de service zijn fantastisch!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Goed product! Het geeft je het gevoel s’ ochtends gezond te beginnen!

Levering prima, op de dag van levering wordt goed vermeld hoe laat de ingevroren frecious aan komt bij huisadres!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Het is gewoon altijd goed bij Frecious

Zowel de inhoud als het flesje zelf zijn super goed en de levering is uitmuntend geregeld (goede communicatie gedurende de dag hierover).

Kwalitatief hoogwaardig product

Altijd goed product, goede communicatie, goede distributie en goede marketing

Niks op aan te merken

Lekker sapjes, voldoende keuze in smaken.

Tevreden

Goed bezorgsysteem en lekkere, gezonde sapjes

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Lekkere sapjes maar gaat altijd iets fout…

De sapjes zijn goed, lekker en divers. Makkelijk te bestellen. Maar elke bezorging zijn meerdere flesjes gebroken en gelekt in de doos… super zonde!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Nee

fijne service en vooral sapjes

Ik vind het heel fijn om deze sapjes in mijn vriesvak te hebben. Op dagen dat ik druk ben en niet makkelijk een gezonde groente maaltijd kan bereiden weet ik dat ik in de ochtend i.i.g. goed begin met een 100% groentesapje. Fruit eet ik genoeg en ander gezond eten ook. Maar groente is voor mij een ding, want vind maar een paar groenten echt heel lekker, en daardoor mis ik vast een aantal belangrijke voedingsstoffen. Deze sapjes zijn dan als aanvulling een uitkomst! Heb geen enkele aanmerking over de service. Die is gewoon goed, helder en plezierig.

Super gezonde sappen

Scheelt een hoop werk en als ik zelf alles Bio moet kopen ben ik hetzelfde bedrag kwijt.

heerlijke sap

iedere smaak verrast mij weer en is boven verwachting! snelle levering en service

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Keurig op tijd bezorgd. En de Aloe Vera is top.

• Heb je het gevoel dat je gezonde sapjes hebt gedronken? N.v.t.

Netjes en snel afgeleverd

Bestelling geplaatst en is netjes en snel afgeleverd

heerlijk, makkelijk, gezond

De bezorging is erg flexibel en goed aan te passen, de sapjes heel lekker en voldoende keuze. Fijn om in de vriezer te hebben!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Frecious maakt mij gezond!

Ik ben heel blij met het gemak om de gezonde producten altijd op voorraad te hebben!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Lekkere sappen en een makkelijke manier om sneller aan je dagelijkse portie groente te komen

Fijne sapjes, gezond en lekker en goede service

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Ik neem fresious al jaren en ben zeer tevreden. Goeie manier om aan extra groente/energie te komen en nog lekker ook!! Makkelijk in de vriezer te bewaren wn levering is altijd top!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Lekker, gezond en goede service

Ik drink al een jaar of zeven dagelijks de flesjes van frecious. Mijn vriezer ligt er altijd vol mee en ik start er gezond de dag mee. Via de website kan ik altijd eenvoudig kiezen welke smaken ik wil hebben (vaak de 100% groentesappen) en de levering is ook altijd top.

Top producten

Ik heb inmiddels een abonnement van ruim 2 jaar en geniet maandelijks van mijn sapjes. Sinds ik gebruik maak, al 4 jaar niet meer ziek geweest. Zelfs in wintermaanden amper verkouden. Heel blij mee! Ik zie soms leuke aanbiedingen voorbij komen wat betekent dat ik naast mijn abonnement extra's kan bestellen om hiervoor in aanmerking te komen. Dat vind ik soms een gemiste kans voor de vaste klanten. Tegelijkertijd ontvangt de klant al flinke korting op de sapjes. Maar toch. Ik heb een aantal keren gehad meegemaakt dat de bezorger te vroeg kwam en of verkeerde adres aflevert, dat lost frecious altijd keurig op met de klanten. Klantenservice denkt altijd mee en zijn zeer vriendelijk. Kortom: ik zou iedereen adviseren dagelijks een sapjes te drinken.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, duidelijk te lezen wat erin zit, geen onnodige toevoegingen.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Een stukje gezondheid in een flesje

We maken nu een paar jaar gebruik van Frecious en dat bevalt uitstekend. Je voelt je bijna gezonder worden na zo’n flesje en we zijn al jaren niet ziek. Kan natuurlijk door vanalles komen, maar sinds we frecious gebruiken voelen we wel een verbetering in onze algehele gezondheid. De smaak is even wennen (tip: gebruik een rietje), maar het is zo fijn om al je groenten al binnen te hebben

Gezond en makkelijk

Bijna dagelijks neem ik een sapje. Ook mijn zoon van 2 jaar vind sommige smaken heerlijk. Het is fijn om de sapjes achter de hand te hebben wanneer je een keer een dag niet zo veel groenten eet.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Ik ben uiterst tevreden over Frecious

Al jarenlang drink ik iedere ochtend een verse juice van Frecious. Hierdoor heb ik de hele dag energie en krijg ik alle vitamines binnen die ik nodig heb. Het voelt gezond om de juices te drinken. De verschillende smaken zijn allemaal lekker, er is voldoende keuze. Ik raad het iedereen aan om de juices dagelijks te consumeren. Het is een aanwinst voor een goede gezondheid.

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen