Frecious heeft altijd goeie sappen. Van bestelling tot drinken is alles goed geregeld en wordt duidelijk gecommuniceerd.
Bedankt voor de review! -Anouchka
3 dagen detox: de shotjes waren heerlijk. Je proeft gelijk: dit werkt! De sapjes vers en lekker. Na de kuur voel je je schoon en energiek. Pluspunt: -2 kilo. Dit wordt een terugkerend ritueel. Het schonen van je lijf, de bewustwording van voedsel, de begeleiding van Frecious en het gewichtsverlies maken dit een krachtig concept.
Wat een mooie review! Fijn dat het zo goed is bevallen :-) -Anouchka
De sapjes zijn lekker, de granola zeker ook
Wat leuk om te horen! Dank je voor de review. -Anouchka
Drinken hier thuis de sapjes al enige tijd als extra aanvulling op onze dagelijkse voeding. Nog steeds helemaal happy. Paar nieuwe smaken zou ik wel erg leuk vinden. Zeker als je al langer de juices drinkt. Keep up the good work! Grtz. Janet
Wat een mooie review, dank je! Ik raad je aan onze socials in de gaten te houden, wie weet komen we binnenkort met leuk nieuws ;-) -Anouchka
Heel blij met de sapjes en service
Wat een mooie review! -Anouchka
Zo fijn om elke dag een flesje extra groenten en fruit te krijgen. We doen ons best een gezonde leefstijl te hebben en dan is dit een goede aanvulling. 1 puntje van aandacht: de bezorgers weten vaak niet dat ze de lege flesjes (in de originele doos) mee terug krijgen
Hi Ineke, Dank je voor de mooie review! Jullie kunnen de flesjes ook zelf bij gescheiden plastic afval weggooien, dan worden ze voor 85% gerecycled. Liefst wel met de dop eraf geschroefd, omdat dat van ander plastic is gemaakt. Het kan zomaar zijn dat de koerier raar opkijkt als je hem een zak met lege flesjes mee geeft. De koeriers die Frecious bezorgen worden namelijk ingehuurd door Leen Menken, onze vervoerspartner. Zij transporteren ook allerlei andere diepgevroren producten waarbij het niet gebruikelijk is dat ze iets mee terug moeten nemen. Een enkele keer kan het dus voorkomen dat de koerier weigert de lege flesjes aan te nemen. Dan heb ik dat maar vast gezegd :-) Anouchka Frecious Customer Care
Met de sappen van Frecious haal je Gezondheid in huis!
Fijn dat je blij bent met Frecious! -Anouchka
Ik vind alle smaken lekker en gebruik het als ondersteuning naast mijn gezonde voeding. Het houdt me fit en gezond
Leuk om te lezen! Dank je voor de review :-) -Anouchka
Prima begeleiding , goede in formatie voor en tijdens de detox en afterdetox
Wat fijn om te horen Els! Dank je voor de review :-) -Anouchka
Met een berichtje je levering veranderen, werkt prima.
Bedankt voor de review! -Anouchka
De sappen en shots van Frecious zijn een goede aanvulling van de dagelijkse voeding ook op dagen dat je weleens wat te weinig groenten en fruit eet.
Wat een leuke review! Bedankt :-) de healthshots zijn inderdaad echt super, blij dat jij dat ook zo ervaart. -Anouchka
Fijne site, snelle bezorging ( op de laatste keer na), Fijne verpakking. Gezonde snoothies zonder toevoegingen
Bedankt voor je review! Hopelijk ondervinden we de volgende keer geen hinder bij de levering door de grote drukte! Als er iets anders niet naar wens is gegaan, dan horen we dat graag :-) -Anouchka
Inmiddels al lange tijd trouwe klant. Kwaliteit van de producten is super goed en de klantenservice is top.
Wat fijn :-) dank je voor de leuke review! -Anouchka
De frecious drankjes zijn een toevoeging aan mijn levensstijl als een extra booster voor vitamines etc.
Fijn dat je er zoveel voordeel van ervaart, dank je voor de review. -Anouchka
Wij zijn al jaren trouwe klant bij Frecious en het is ons duidelijk dat zij constante kwaliteit leveren. Nooit spijt van!
Wat een mooie review! Dank je :-) -Anouchka
Een variatie aan gezonde sappen waarmee jij jouw lichaam reset en tegelijkertijd een boost geeft. Enige verbeterpunt: de verpakking waar de shotjes in zitten! Deze zijn fragiel en lekken.
Wat een mooie review! Je feedback over de shotcupjes gaan we intern bespreken! Dank je :-) -Anouchka
Een geweldige aanvulling voor je lichaam. Een heerlijk assortiment met veel keus
Bedankt voor de fijne review :-) -Anouchka
Super lekkere sappen welke ik regelmatig bestel voor een kick start detox kuur. Ik zie snel resultaat op zowel de weegschaal als in cm's :-) Fijn dat het assortiment uitgebreid is en je een goede keus kan maken in 75%-100% groene sappen. Just love alle 100% green juices!!
Wat een leuke, enthousiaste review! dank je :-) -Anouchka
De milde detox bevat goede afwisseling van lekkere sappen en gerechtjes, is daardoor goed vol te houden. Menu had wat mij betreft wel iets veelzijdiger gemogen, de ras el hanout komt je na een week in bijna elke maaltijd toevoegen wel een beetje je neus uit. Maar resultaat mag er zijn!
Hi Sanne, Wat supergoed dat het resultaat naar wens is! Ik heb je feedback over de Ras el Hanout doorgegeven aan het "recepten team" zodat zij daar rekening mee kunnen houden. Dank je voor je review. Anouchka Frecious Customer Care
Mijn vriend en ik zijn vol goede moed begonnen aan de 3 daagde detoxkuur. Al vanaf het eerste healthy shot moesten we erg aan de smaak wennen. Beide hebben we daarna regelmatig kokhalzend de sappen gedronken, na 2 volle dagen zijn we ermee gestopt. Waar waren we nou mee bezig vroegen we ons af… Voor mij een nare bijkomstigheid, ik sliep tijdens de kuur slechter (stond er ook bij dat dit kon gebeuren) maar nu we er al weer een paar dagen vanaf zijn is dit nog niet verbeterd, wat toch wel heel veel vervelend is!
Hoi Nienke, Jeetje wat vervelend dat het jullie beiden zo is tegengevallen! Dat is natuurlijk nooit leuk :-( Sommige klanten vinden de smaak van de sapjes, net zoals jullie, wel eens uitdagend. En dat is natuurlijk lastig, maar wij kiezen voor gezond boven lekker. (al zijn er ook erg veel klanten die de juices gelukkig wel lekker vinden) Slecht slapen kan inderdaad een bijwerking van een detox zijn, je bent alle gifstoffen aan het verwijderen, en elk lichaam reageert daar anders op. Als je rustig je voeding weer opbouwt, dan zal dat binnen een paar dagen weer over zijn. Als je de rest van de sapjes echt niet wegkrijgt, dan zou je ze kunnen toevoegen aan een smoothie, dan heb je toch de voedingsstoffen binnen, en dan maak je er voor jezelf een ander smaakje van ;-) Fijne dag! Anouchka Frecious Customer Care
Ik vind de juices een prettige en gezonde aanvulling op mijn reguliere voeding. De bezorging is altijd volgens afspraak.
Ben al lange tijd heel tevreden over de kwaliteit van de sappen. Gisteren was er voor het eerst iets misgegaan bij de levering (bleek achteraf mijn eigen schuld). Heb meteen de klantenservice gebeld en werd op een zeer vriendelijke en professionele manier te woord gestaan. 1 klein dingetje: er zaten uiteindelijk 23 flesje in de doos ipv 24. Geen probleem, kan gebeuren.
Al jaren neem ik 2 juices en 6 verschillende shotjes als start van de dag. Een gezondere begin bestaat niet!
Mijn 2e detox, en weer een fijne finale, 1e dag zwaar, maar goede hulp van het extra maximizer pakket! Volgende keer weer!
Altijd goed!
Visseringweg 23-F