De sapjes zijn heerlijk en voelen heel gezond. Het pakket is goed verzorgd.
Wij hebben al een tijd een abonnement, bevalt uitstekend. Je wordt goed op de hoogte wanneer de bestelling komt, je kunt het wijzigen. De uitleg over de plastic flesjes is ook helder. De nieuwsbrief altijd interessant. Ook meedenken over restproducten wordt gewaardeerd. Fijne organisatie!
De juices zijn super handig en lekker. Zo kom ik op een makkelijke manier toch aan mijn groenten behoefte per dag. Misschien iets aan de dure kant maar dat heb ik er tot dusver wel voor over.
Niet alleen de producten van Frecious zijn van hoge kwaliteit. Ook het personeel is super. Ze staan altijd klaar voor al je vragen en denken mee in de voor jou beste oplossing!
Heerlijke sappen.
Heerlijke sapjes, veel soorten om uit te kiezen. Ook de pulp kun je bestellen als bar of granola. Ook erg lekker. Je kunt alles los bestellen of als abonnement. Heel flexibel. Superblij en heel tevreden. Ik kan niet anders zeggen.
Hoop energie in een klein flesje
Dank je voor de mooie review! -Anouchka
Ik gebruik Frecious om extra vitaminen en mineralen toe te voegen aan mijn dagelijkse voeding. De kwaliteit is super en ik vind het fijn dat de service rondom de bezorging zo goed is.
Dank je voor deze leuke review :-) altijd goed om te lezen! -Anouchka
Veel juice detox ervaring gehad met diverse partijen. Complimenten voor team Frecious. Dit is beter dan Juice*******, absoluut niet te vergelijken. De app, de aandacht, de coach, de bevroren sappen, de cafeïnevrije koffie!!! Haha, de bouillon als je rond 16u het moeilijk hebt en de sappen!
Wat een leuke review! Dank je Karen :-)
Ik bestel al geruime tijd bij Frecious, voorheen voor de detox, maar nu is Frecious structureel een onderdeel van mijn voedingspatroon geworden. Ik doe 1 of 2 dagen per week intermittent fasting. Daarnaast vind ik het een goede website, is de logistiek goed geregeld en blijft Frecious ook steeds vernieuwen! Ik ben er blij mee!
Wat fijn dat je zo tevreden bent :-) dank je voor de review. -Anouchka
Ik gebruik de drankjes om (alleen) mijn ontbijt lichter te maken en zo wat af te vallen. Met 2 jonge kinderen lukt het niet altijd om alle groente en fruit binnen te krijgen. Op deze manier ben ik verzekerd van voldoende vitamines.
Fijn dat je Frecious zo een deel hebt kunnen maken van jouw dag :-) -Anouchka
Ben zeer tevreden over de slowjuice sapjes
Fijn, dank je voor de review.-Anouchka
Af en toe, puur uit noodzaak doe ik wel eens een kuurtje. Maar ik vind de drankjes en echt niet lekker.
Dank je voor de review Arjan! We horen wel vaker dat niet iedereen de juices lekker vindt, maar we gaan vooral voor gezond en niet persé voor lekker. Top van je dat je toch doorzet elke keer! -Anouchka
Het geeft mijn dag fleur, licht en toekomst door zo gezond en krachtig bezig te zijn en me vol leven te voelen
Wat een prachtige review! Bedankt :-) -Anouchka
Ideaal om aan je vitamines te komen!
Bedankt voor de review :-) -Anouchka
De sapjes zijn lekker en zorgen voor veel extra groente, zeker ook doordat er zoveel verschillende soorten in 1 flesje zitten!
Goed om te lezen :-) dank je! -Anouchka
Goede producten. Prima van smaak. Ook de levering is uitstekend!
Ik ben fan!
zo puur en lekker. Vurukeluk en hartstikke gezond. Ik gebruik ze in plaats van lunch of soms voor m'n ontbijt. het geeft een lekker boost.
Bedankt voor de mooie review! -Anouchka
Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de chauffeur er is :)
Fijn dat je ook tevreden bent over onze bezorging! Dat vindt Leen Menken natuurlijk altijd leuk om te horen :-) -Anouchka
De citroenshot is een heerlijke start van de dag en met een lekker gezond sapje vul ik mijn vitamines uit groente en fruit makkelijk aan.
Wat een mooie review! Dank je -Anouchka
Ik had een probleem met de levering. Ik was thuis (want de flesjes komen!!! de buitenverlichting aan en dan worden ze TWEE deuren verder afgegeven. Het antwoord van Leen Menken is dat ik dan maar door moet geven dat het niet bij de buren mag. Maar ik was gewoon thuis, hoe moeilijk is een simpele naam nummer controle? Beetje vreemd.
Hi Elly, Bedankt voor het plaatsen van je mooie review! Wat gek zeg, ik heb even met Leen Menken gebeld. Het lastige is dat het al even geleden is, en ze nu niet meer precies kunnen nagaan wat er is gebeurd. Dat kan wel als je meteen contact opneemt met ons na de levering. Mocht het nog eens gebeuren, dan horen wij het heel graag, dan kunnen we er direct achteraan! Normaal gesproken is het de procedure dat ze aanbellen, en als je er niet bent dat ze dan telefonisch contact opnemen. Hebben zij je niet gebeld? Zou kunnen dat dat met een anoniem nummer is geweest. Ik hoor graag van je! Anouchka Frecious Customer Care
Mijn man en ik doen al jarenlang 2 keer per jaar de Milde Detox van Frecious en dit voelt super goed. We vallen af zonder hongergevoel, onze darmen komen tot rust en we voelen ons weer fit na afloop. Ik kan dit iedereen van harte aanbevelen!
Wat een mooie review :-) dank je Pauline! -Anouchka
Altijd bereid om je te helpen of om met je mee te denken en heel goed bereikbaar. Daarnaast is de kwaliteit van de sapjes altijd uitstekend en smaken ze naar mijn mening altijd top!
Wat fijn om te lezen :-) dank je voor de review! -Anouchka
Goede communicatie, fijne producten!
Bedankt voor de review! -Anouchka
Visseringweg 23-F