Al 5 jaar niet ziek geweest, dus een goede weerstand met deze flesje opgebouwd, denk ik!
Wat een fijn nieuws :-) hopen dat dat nog lang voortduurt! -Anouchka
Ik gebruik frecious al jaren . De sapjes zijn heerlijk en gezond.
Dank je voor de mooie review :-) -Anouchka
Ben al jaren abonnee klant. Ik kijk telkens weer uit naar mijn sapjes. Ze maken deel uit van elke dag. De levering is steeds correct, goed volgbaar en aangekondigd. En milieubewust.
Wat fijn om te horen, dank je voor de review! :-) -Anouchka
Zoals altijd, keurig op tijd bezorgd en prima in orde.
Dank je voor de review. Fijn om te horen. -Anouchka
Heerlijke sapjes en gezonde start vd dag. Alleen de lege flesjes dit is me niet duidelijk hoe ik ze kan retourneren. De chauffeur keek me raar aan toen ik destijds vroeg om ze mee te nemen. Maar verder meer dan tevreden
Dank je voor de review Monique! Onze flesjes mag je zelf bij gescheiden plastic afval weggooien, dan worden ze voor 85% gerecycled. We zijn aan het kijken hoe we het in de toekomst mogelijk kunnen maken dat het via Leen Menken geretourneerd zou kunnen worden. Maar tot dan kan het (met losgeschroefde dop) bij het plastic afval :-)
Goede sapjes, goede instructie
Fijn om te horen! Dank je voor de review :-) -Anouchka
ik drink deze sapjes al een tijd en geniet er echt van! zo krijg ik op een makkelijke manier lekker veel vezels binnen
Dank je voor de mooie review! Ik denk alleen dat je nutriënten bedoelt, en niet vezels ;-) -Anouchka
Beste Frecious, Voor kerst bestelde ik jullie kerstbox voor een gezonde Mocktailbar. Ook al was iedereen erg blij met de drankjes die ik maakte, voor mij voelde het openen van de box niet echt feestelijk aan. Ik ben een ambassadeur en geef graag feedback: - recepten in het boekje bevatte veel spel/typefouten (bijv ijwit ipv eiwit) - aanvullende ingrediënten ontbraken (denk aan ananassap, granaatappelsap, etc) - suggestie om suiker in de mocktails te gebruiken past niet bij het gezonde concept - seedlip; daarvan moet je maar weten dat het om alcoholvrije gin gaat Hopelijk help ik op deze manier naar een betere en leukere kerstbox in 2022. Hartelijke groet, Arianne
Hi Arianne, Wat fijn dat je met ons meedenkt! Je hebt helemaal gelijk wat de spelfouten betreft in het boekje! Door omstandigheden werd de deadline van het boekje niet gehaald, waardoor het zonder spellingscheck naar de drukker is gegaan. We gaan ervoor zorgen dat dit nooit meer gaat gebeuren! Er had ook duidelijker in het boekje vermeld moeten worden dat Seedlip een alcoholvrije gin is, we snappen dat dat misschien niet helemaal duidelijk is geweest. De aanvullende ingrediënten waren inderdaad om zelf aan te schaffen, ze stonden daarom ook niet vermeld bij de inhoud van de box. De volgende keer zullen we dat er nóg duidelijker bij vermelden! De suikerrandjes die in het boekje staan kunnen natuurlijk altijd weggelaten worden. Uiteraard snappen we dat suikerrandjes vrij haaks staan op de gezondheid die wij promoten. Dit geldt natuurlijk ook voor alcohol. De reden dat we deze box hebben gelanceerd is om juist de balans een beetje te weergeven. Wij zijn bij Frecious allemaal bewust bezig met ons eten en bewegen en eten doorgaans ook gezond, maar soms is het goed om een beetje de balans te vinden en dan mag een glaasje alcohol of een suikerrandje daar best deel van uit maken :-) Het is erg fijn o dit soort feedback van onze klanten/ambassadors te ontvangen! We zullen dit dan ook zeker mee gaan nemen bij het ontwikkelen van een volgende box. Alvast een fijne jaarwisseling toegewenst! Anouchka Frecious Customer Care
Deze groente sapjes heb ik leren kennen door mijn dochter en zij koos deze voor haar vader die ernstig ziek is en mede hierdoor toch zijn vitamientjes binnen krijgt die makkelijk intenemen zijn en bijna allemaal lekker zijn als bijvoeding
Ik hoop dat het een beetje helpt met ondersteuning tijdens de ziekte. Extra vitamines en nutriënten zijn altijd een goed idee. Sterkte in ieder geval! -Anouchka
Als ik bel krijg ik correct antwoord. De bestellingen worden goed afgehandeld en ook de bezorging is volgens wens
top
Dank je voor de review! -Anouchka
Chapeau!!!
Wat een leuke review :-) -Anouchka
Lifesaver en top bezorging!
Dank je voor de leuke review! -Anouchka
Na 2,5 jaar weg te zijn geweest uit NL, zijn we nu terug en direct weer begonnen met bestellen. Dat zegt genoeg toch?! Aanrader!
Wat een leuke review! Fijn dat jullie weer bij ons bestellen en ervan genieten! -Anouchka
Er is consistentie en duidelijkheid. Product goed en levering goed. Mogelijk iets te veel communicate rondom levering.
Bedankt voor de mooie review! Omdat we graag leren van onze klanten, wat vond je teveel aan onze communicatie? -Anouchka
Ben altijd zo blij met hoe je de levering kunt volgen. Ook deze keer kon ik precies op het juiste moment naar huis gaan om het aan te nemen. Top geregeld.
Fijn om te horen! Dank je voor de review :-) -Anouchka
Ik gebruik de sapjes van frecious alweer een jaar of twee. Soms voor een detox kuur maar ook om de dagelijkse vitaminen binnen te krijgen. Ik voel mij er goed bij!
Wat fijn, dank je voor de mooie review :-) -Anouchka
Gemakkelijk voldoende groenten binnen krijgen. Fijne levering.
Bedankt voor de mooie review! -Anouchka
Als je eenmaal begonnen bent met het drinken van de Frecious sappen, wil je niet meer anders. Hele fijne producten!
Fijn dat je er zo blij mee bent :-) -Anouchka
Gaat prima
Dank je voor de review! -Anouchka
Ik vervang mijn ontbijt met een flesje van Frecious, een top start iedere dag!
Wat goed om te horen! -Anouchka
Sinds een half jaar drink ik dagelijks Frecious. Het is een perfecte manier om genoeg groenten te binnen te krijgen in een vol bestaan. De sapjes zijn fris en smaken oprecht verrassend en lekker. Aanrader dus!
Wat een leuke review! Dank je :-) -Anouchka
De 3 Daagse sapkuur is best goed te doen! Ik heb niet heel erg goed afgebouwd, aangezien ik de dag na kerst begon :| De sapjes zelf gaan steeds beter smaken doordat je smaakpapillen toch beter gaan werken. Even wennen om op je sap te kauwen, en steeds voor niks naar de koelkast te lopen. Ik heb alle frikandellen en patatjes mayo om me heen goed kunnen negeren, en ook het dagdromen over brownies en taart was minimaal :') In 4 dagen 4 kg afgevallen, en ook redelijk wat centimeters... Mijn huid is er heel erg op vooruit gegaan, of zoals mijn vriend zei: "je ziet er niet zo opgezwollen uit en je straalt helemaal". Toch wel lekker zo'n Detox Glow :)
Ik hoop dat de detox glow lang zal blijven hangen ;-) Wat fijn dat je detox goed is gegaan! Sowieso is het aan te raden om elke dag een juice te gebruiken als 'dagelijks onderhoud', dan denk ik dat je nog lang van die glow en het gezonde gevoel kunt blijven genieten! :-) - Anouchka
Elke dag gezond leven gaat meestal goed, maar soms.. dan maakt een flesje Frecious mijn doel toch compleet.
Fijn om te horen dat wij deel mogen uitmaken van jouw gezonde voedingspatroon! Dank je voor de review! -Anouchka
Prettige en eenvoudige manier om extra groente binnen te krijgen.
Fijn! Dank je voor de review :-) -Anouchka
Visseringweg 23-F