goede en lekkere producten. Pre dat ik de dag van levering makkelijk zelf kan aanpassen
Bedankt voor de mooie review! -Anouchka
Heb al diverse zendingen ontvangen en tot op heden werd alles prima en correct afgeleverd.
Fijn, altijd goed om te weten! Bedankt :-) -Anouchka
Doordat ik steeds gezonder en bewuster ben gaan eten voel ik mij stukken beter. Als aanvulling gebruik ik nu ruim een jaar deze sapjes. Ik ben er blij mee!
Bedankt voor de mooie review! -Anouchka
Met name op mijn fulltime werkdagen een prettige start van de dag en ipv een broodje dashboard een gezonde lunch.
Wat fijn o te lezen :-) dank je voor de review! -Anouchka
duidelijke website/keuze. makkelijk bestellen makkelijk de bestelling aanpassen handige reminder van bezorger goeie bezorging en... verukeluke sapjes. Heel fijn om zo'n shot gezond binnen te krijgen.
Dank je voor de review :-) -Anouchka
Ik neem elke dag een gezond sapje en voel me er goed en gezond bij. Het was bij sommige sapjes even wennen aan de smaak maar daarna wil je niet anders meer. Ik vind Frecious een professioneel bedrijf en vind het bijzonder leuk dat ze zich verdiepen in wetenschappelijke artikelen over eten en gezondheid
Wat leuk om te lezen! Bedankt voor de review. -Anouchka
Om de zoveel maanden doe ik weer eens een driedaagse detox om mijn lichaam weer even grondig te reinigen van alle gifstoffen ed. Verder gebruik ik bijna elke dag een sapje voor mijn ontbijt zodat ik al lekker wat goede en gezonde voedingsstoffen binnen heb. Ik ben altijd erg tevreden!
Bedankt voor de mooie review! Keep up the Healthy Habit :-) -Anouchka
Smaken goed, een fijne vitamineboost. Mag van mij wel wat duurzamer, bijvoorbeeld glazenflesjes en statiegeld.
Hi Wilke, Een logische vraag die we vaak krijgen. Dat dachten wij ook, maar wetenschappelijk onderzoek toont dat mono-plastics de meest duurzame optie zijn. Glas en bioplastics lijken duurzaam, maar zodra je op het hele proces gaat uitzoomen, blijkt dat allerminst zo. Dat heeft met allerlei factoren te maken. Glas is bijvoorbeeld per kilo minder belastend om te maken, maar niet per flesje. Ook zijn de transportkosten van glazen flesjes veel minder aangezien de Frecious flesjes 6x lichter zijn dan glas. Momenteel zijn we een hele handige flyer aan het ontwikkelen, zodat we onze klanten beter kunnen informeren hierover. We zullen er z.s.m. voor gaan zorgen om deze in de boxen te stoppen. Fijne dag! Anouchka Customer Care
Er is geen andere detox die hier tegenop kan. Als iedereen zo zou eten dan zou de gehele maatschappij stukken gezonder zijn. Het zou verplicht moeten worden :)
Wat een leuke review! Wij zijn dat natuurlijk zeker met je eens ;-) -Anouchka
100% bio. 100% slowjuice. 300+ gram groent. Beter kan niet.
Dank je voor de top review :-) -Anouchka
Heel fijn dat je altijd goed je bestelling kunt volgen en zo rekening kunt houden met hoe laat het wordt afgeleverd. Tijden kloppen ook altijd. Bij vragen aan de klantenservice krijg je altijd een snelle reactie. En de sapjes zijn ook top!
Wat een mooie reactie! Dankjewel :-) -Anouchka
Echt super sappen, je voelt aan alles in je lichaam dat 1 juice per dag echt helpt. Ik voel me energieker en gezonder. En de meeste sappen zijn ook nog eens lekker!
Bedankt voor de mooie review! En goede combinatie, de Pumpkin Spice Granola en de Premium Açai ;-) -Anouchka
Het was een pittige restant, maar ook een goeie lichamelijk als geestelijk voel ik mij hernieuwd. Ik heb de reset twee keer gedaan dit jaar, in de lente en in de herfst. Even jezelf bewust maken van de eetgewoonten en jezelf een overdosis gezonde vitamines geven raad ik zeer aan. Levering is ook erg goed, ze geven aan in welk tijdsblok ze langskomen en sturen een halfuurtje van tevoren een berichtje!
Bedankt voor de review. Wat fijn dat je zoveel hebt aan de 3-daagse sapkuur! -Anouchka
Goeie service, goede kwaliteit!
Dank je voor de review! -Anouchka
Eerlijk antwoord gekregen op mijn vragen en klacht netjes opgelost
Fijn om te horen! -Anouchka
De kuur zelf zit goed in elkaar maar vooral de begeleiding/ondersteuning dmv emails en apps is erg prettig
Dank je voor de mooie review :-) -Anouchka
Ik ben dol op de verschillende smaken Frecious. Als ik een flesje drink, haal ik het flesje voor de volgende dag gelijk uit de vriezer.
Dank e voor de review! Handig dat je een systeem hebt dat werkt voor je wat het ontdooien betreft :-) -Anouchka
Niet allemaal even lekker, maar ik neem het omdat het gezond is en zeker op een gezonde en volgens mij juiste manier bereid wordt. Voor mij is het een goede aanvulling op mijneetpatroon.
Bedankt voor de review! -Anouchka
lekkere sapjes en granola
Bedankt voor de review Loes, je opmerking over de harde stukjes zal ik doorgeven aan onze productie! -Anouchka
Heerlijke gezonde Sapjes, makkelijk als ontbijt en altijd keurig thuis bezorgd
Bedankt voor de review Yolanda! -Anouchka
De sapjes zijn lekker en gezond en makkelijk. daarnaast ben ik erg tevreden over de milde detox. de recepten, de shots en de sapjes die combinatie werkt voor mij heel goed. dank!
Wat fijn :-) dank je voor de review! -Anouchka
Vooral leuk af en toe een gratis flesje (met nieuwe smaak) toegevoegd! Altijd goed ingevroren, prima levering en voel me er gezond bij.
Bedankt voor je review. Altijd goed om te horen! -Anouchka
Fijn om elke dag ons portie groente binnen te hebben. Veel variatie, lekker. Goede ervaring met service en levering. Wij zijn inmiddels al een paar jaar erg tevreden. Je kan ook sap vasten detox kuren doen, dit hebben wij nog niet gedaan.
Dank je voor deze mooie review! Wat fijn dat jullie onze juices zo lang al drinken :-) -Anouchka
De groentesapjes zijn biologisch, duurzaam verpakt, op tijd geleverd en met veel Org verpakt. Veel oog voor klantwaarde!!
Dank je voor je mooie review :-) -Anouchka
Zowel het product als de bezorging zijn uitstekend
Fijn om te horen :-) -Anouchka
Visseringweg 23-F