Fijne bezorging en de sapjes worden steeds lekker. Kan ze zelf zo niet maken.
Dank je voor de review. -Suzanne
Ben in febr. 2021 begonnen met frecious. Ik heb meerdere detox gedaan en after detox. Mijn ervaring is geweldig. Ben nuet echt veel afgevallen (dat hoefde ook niet echt) maar voel me zeker veel beter en heb meer energie.
Wat fijn om te horen dat het je goed is bevallen! -Suzanne
Bijzonder goed product. Lekker en gezond.
Dank je voor de review :-) -Suzanne
Precies wat ik nodig heb! Ik ben van gemak maar vind mijn gezondheid erg belangrijk! Gelukkig heb ik dat van huis uit mee gekregen. Mijn ouders zeiden altijd “je bent wat je eet, dus eet gezond”. Ik heb een mix van 10 verschillende sapjes dit ik elke dag rouleer. Elke 10 dagen krijg ik dus een perfecte basis binnen. Alles wat ik nodig heb om me gezond en vitaal te voelen, en dat allemaal in een flesje frecious per dag! You made my life easier! Thx!!!
Wat een leuke review! Dit is precies waarvoor we het doen! Hopelijk blijf je nog lang genieten van onze juices :-) -Anouchka
Eens in de zoveel komt er weer een nieuwe lading flesjes naar me toe. Je kunt makkelijk online je keuze wijzigen, super fijn. En de granola is the best!
Wat leuk dat je ook zo enthousiast bent over de Pumpkin Spice Granola! Dank je voor de review -Suzanne
Gezonde sapjes, goede en altijd vrolijke bezorging
Wat fijn om te horen :-) -Anouchka
Een gezonde start van de dag!
Dank je voor de review :-) -Anouchka
Makkelijk bestellen, heb abonnement en simpel wijzigen. Levering altijd volgens afspraak en goed te volgen.
Super, bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het plaatsen van de review! -Suzanne
Ik ben heel blij met de slowjuices van Frecious. Met een vol leven en drukke agenda kom ik niet toe aan het zelf maken van slowjuices. En Frecious vind ik een top aanvulling voor mijn gezondheid. Fantastisch hoe de flesjes afgeleverd worden bij je thuis en je kunt de levering heel goed volgen. Je krijgt op tijd een tijdsindicatie. Het aanpassen van je bestelling gaat heel makkelijk online. Ik ben erg tevreden en ik wil niet meer zonder m’n dagelijkse portie Frecious.
Wat heerlijk om te lezen! Dank je voor de review. -Anouchka
Prima kwaliteit en snelle levering
Dank je voor de review! -Suzanne
Ik vind de frecious sappen echt een fijne toevoeging aan m'n dagelijkse routine! Ze zijn erg lekker en ik voel mij er erg goed bij! M'n dochter van 3 is ook een grote fan van de granola, die eten we beiden erg graag!
Wat leuk om te horen! Dank je voor de review :-) -Anouchka
Het is goed te doen die 3 dagen.
Blij dat het je is meegevallen! -Suzanne
Goeie snelle service als je wat vraagd krijg je gelijk antwoord.. Heerlijke sapjes
Dat is goed om te horen! -Anouchka
Zowel contact met freciuos zelf als wat betreft bezorging
Wat leuk om te horen :-) dank je voor het invullen van de review. -Anouchka
Gemakkelijke manier om je dagelijkse portie groenten binnen te krijgen
Fijn, bedankt voor je review! -Suzanne
Het kan zo’n boost geven om deze juices op pittige werkdagen, koude/natte dagen of wanneer je niet 100% fris bent te nemen. Echt een aanrader. Iedereen zoekt altijd de goedkoopste voeding, en ja, gezondheid is niet goedkoop. Maar het is de beste investering die je kan doen!
Wat fijn om te horen, en inderdaad gezonde voeding kan best een investering zijn. Gelukkig dat je er de voordelen van ervaart! -Anouchka
Goede communicatie en stipte levering
Fijn om te horen :-) -Suzanne
alles ok maar de smaken vinden we niet zo lekker
Oh wat jammer dat jullie de smaken niet lekker vinden! Wij kiezen voor gezond, en meer groenten in een juice is gezonder dan een juice met veel fruit. Misschien dat de 70% juices beter zijn voor jullie? -Anouchka
Heerlijke sapjes die mij motiveren om meer gezonde keuzes te maken gedurende de dag!
Wat fijn om te horen! Een goed begin is het halve werk :-) -Anouchka
Wij hebben intussen alweer bijna een jaar iedere maand de sapjes van Frecious en zijn er nog steeds heel blij mee! We drinken elke ochtend een sapje bij het ontbijt. Er zijn veel verschillende soorten sapjes, vooral de sapjes met meer dan 85 groente vinden wij lekker. Ook hebben we af en toe de acai van Frecious, die is ook heerlijk. Wij zijn tevreden klanten en blijven voorlopig elke maand bestellen!
Wat super! Ik hoop dat jullie nog lang van onze juices en açai blijven genieten :-) -Suzanne
Sinds enkele maanden abonnee Echt wat een verschil in energie en minder lichamelijke klachten Ook mijn stoelgang is enorm verbeterd Ik kan het iedereen aanraden❤️
Beste medewer(st)ker, Deze tweede keer kwam de bezorging op zaterdag, 16 oktober zoals afgesproken: het was een andere bezorger dan die de donderdag daarvoor was gekomen, dus hij kon me niet vertellen wat er toen verkeerd was gegaan (ik heb dit wel telefonisch aan jullie doorgegeven). Ik had, voordat de bestelling donderdag, 14 bezorgd zou worden, telefonisch doorgegeven dat ik geen groene flesjes meer wilde. Dat stond ook keurig vermeld op de bestelling van 14 oktober: " Opmerking voor de bezorger: S; Geen groene sappen! (CS, GG, EG, WW)". Ik wil daaraan toevoegen: ook sunny celery wil ik niet. Tijdens het telefoongesprek heb ik dan ook de celery slim laten verwijderen en er een ander smaakje voor in de plaats laten zetten. Ik heb telefonisch aangegeven dat de bezorging altijd prima is gegaan, op donderdag 14 na. Met de inhoud van de bezorging is er echter erg vaak veel verkeerd gegaan. Daarom ga ik hier ook uitgebreid op in: misschien kunnen jullie met mijn feedback iets doen, want het is toch heel vervelend als bij het checken meestal iets ontdekt wat niet klopt. Dit keer kreeg ik bij de bezorging 6 (plus 2) gratis flesjes: raad eens? Ik kreeg 3 extra carrot care (ik had er al 5 zelf besteld ....) plus 3 ..... celery slim (groen). Ik kan me zomaar voorstellen dat de bezorger daar niets aan kan doen. Wie wel? Geen idee. Ik weet wel dat, mocht ik ooit weer gratis flesjes krijgen, ik zelf zal aangeven wat ik graag zou willen. Tenslotte, je gelooft het niet, zie ik bij de bestelling van januari: de pumpkin power is door ???? vervangen door de groene flesjes sunny celery. Schiet mij maar lek: ik kan dit niet meer volgen. Groet, Marjan Gorter
Hi Marjan, Ik heb even via de email gereageerd op je feedback! Ik hoop dat je de tijd hebt om die even te kunnen lezen. Ik hoor graag van je! Groet, Anouchka Customer Care
Ik ben al fan van het begin af, en zeer tevreden. * alleen de doppen zijn nog wel eens niet helemaal goed afgedicht. Niet meer zo erg als eerder dat ze niet klik gesloten zijn en lekken.
Bedankt voor je reactie en feedback! -Anouchka
Fijn om te horen :-) -Suzanne
Visseringweg 23-F