Dank je voor je review. -Suzanne
Eet altijd gezond en sport veel. Met frecious als aanvulling weet je dat de basis alvast goed is.
Goed om te horen! Dank je voor je review -Anouchka
Even wennen maar nu zo’n wezenlijk onderdeel van mijn dagelijkse routine
Fijn om te horen! Keep up the healthy habit! -Anouchka
Wanneer ik 2 dagen geen sapje drink, voelt het direct ongezonder. Ik voel me er goed bij, en houd ze erin!
Wat fijn :-) dank je voor de review -Suzanne
Wederom een plezierige ervaring als de box weer binnen komt!
Altijd leuk om te horen :-) -Anouchka
Gezonde, soms wat moeilijk weg te drinken sapjes maar bovenal fijn om zo gemakkelijk extra groente tot me te nemen!
Fijn om te horen, even wennen soms, maar gelukkig dat het je goed bevalt! -Suzanne
Lekkere sappen en ook nog eens heel gezond!
Ik omschrijf mijn ervaring met Frecious als fantastisch lekker en gezond .
Bedankt voor je mooie review! -Anouchka
Ik heb nu al een aantal dozen met sapjes mogen ontvangen en het bevalt tot dusver allemaal elke keer. De 100% sapjes is even wennen, maar je merkt duidelijk dat je smaak zich aanpast als je over langere tijd met sappen bezig bent. Vooral erg tevreden over de verzendwijze, het aangegeven tijdvenster klopt 9/10 en mocht het een keer niet kloppen krijg je tijdig een telefoontje.
Dank je voor je review, fijn om te horen dat je er blij mee bent! -Suzanne
Gebruik Frecious al jaren en bevalt goed. Met abonnementje hoef ik er zelf niet aan te denken maar is er wel de flexibiliteit om met de datum te schuiven. Van de losse sappen en shotjes fan. Van de detox niet echt. Voor mij persoonlijk te dunne sapjes, ik heb voorkeur voor wat dikkere en een echt programma. Dat heb ik hier niet zo ervaren. Verder is het tijdslot van bezorgen erg ruim. Maar dat vind ik begrijpelijk aangezien het bevroren wordt geleverd.
Dank je voor je review :-) -Anouchka
Al diverse malen besteld, goede levering
Top! Bedankt :-) -Suzanne
Heerlijke gezonde sapjes die ook nog biologisch zijn. Heel makkelijk als je zelf geen tijd hebt om ze te maken.
Wat fijn om te horen Angelique! -Suzanne
Fijn hoor, elke werkdag een lekker en gezond sapje mee.
Super om te horen :-) bedankt voor je mooie review! -Anouchka
Heb inmiddels al langer dan een jaar de daily box en zou niet meer zonder kunnen. Fijn om altijd gezonde sapjes in de vriezer te hebben. Ook de health bars zijn gezonde en lekkere tussendoortjes.
Dank je voor de mooie review! -Suzanne
Elke dag neem ik een of twee sapjes, heerlijk! Bij groep of verkoudheid eentje extra en ik ben er zo weer bovenop.
Top! Super om te horen :-) bedankt voor je mooie review! -Anouchka
Fijn om zo gezonde drankjes in huis te krijgen
Dank je voor je mooie review! -Suzanne
ben sprakeloos, kan er geen woorden voor vinden!....
Wat een leuke reactie Appie! Dank je voor het invullen van de review :-) -Anouchka
Ik ben heel tevreden over frecious. Heerlijke sapjes. Goed gekoeld. Prima levering. Kortom ik heb een levering elke maand. Heel tevreden.
Het zijn heerlijke gezonde sapjes. Aan sommige sapjes moest ik even wennen. Terwijl juist die nu mijn favoriet zijn geworden. Makkelijk extra groente binnen krijgen is zo fijn.
Wat leuk om te horen :-) bedankt voor je review! -Anouchka
Voor de 2 keer sapkuur gedaan. Eerst 5 dagen nu 3 dagen. Die van 3 dagen is mij super goed bevallen. Ik had de 1ste dag wel ff een dipje tegen de klok van 17 uur. Maar de rest van de dagen energie voor 10. Lekker op tijd naar bed en voor de wekker wakker. Totaal niet moe. Drankjes zijn echt lekker en de gebruiksaanwijzing is heel makkelijk. Echt top producten. Ga dit zeker vaker doen. Een abonnement is daarbij erg fijn, die heb iik gelukkig al. Frecious echt een aanrader.
Bedankt voor je mooie review! -Suzanne
Ik bestel al jaren bij frecious. Overzichtelijke site, eenvoudig bestellen, heldere communicatie en prettige levering. Sapjes gevarieerd en healthy. Ik ben fan!
Super om te horen :-) bedankt voor je mooie review! -Anouchka
Hele lekkere sapjes. Smaken goed en erg gezond. Veel verschillende smaken zodat er altijd iets lekkers voor je bij zit. Ook de granola is onwijs lekker!
Bedankt voor je mooie review! -Anouchka
De sappen bevallen mij goed Ik vind het wel verwarrend dat ik merk dat er niet altijd het juiste etiket op het flesje staat wat ik drink
Hi Jojanneke, Wat vreemd dat er etiketten niet juist zijn! Ik heb je even een mailtje gestuurd, zou je even contact met me willen opnemen? Anouchka Frecious Customer Care
De producten waren snel en heel netjes bezorgd. Het detox pakket is prima te volgen met goede instructies. De eerste twee dagen zijn goed verlopen.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het plaatsen van een review :-) -Anouchka
Levering is top! Sapjes zijn heerlijk! Klantenservice super (ik had wat vragen ivm mijn zwangerschap en Açai en hier werd uitgebreid op gereageerd)
Top! Altijd leuk om te horen :-) bedankt voor het invullen van de review. -Anouchka
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen