Ik heb vorig jaar de milde detox al een keer gedaan. Fantastische website, overzichtelijk, uitnodigend. Zal dit meerdere keren per jaar gaan doen. Een echte aanrader voor iedereen die gezond wil leven.
Dank je voor je mooie review! -Suzanne
Sinds lange tijd weer eens iets besteld en ik ben erg enthousiast over de sapjes, acai puree pads en de granola. Vooral de granola vind ik echt een aanrader. Maar ook je dag met een sapje beginnen helpt met de rest van de dag gezonde keuzes maken. Het helpt mij bewust te blijven!
Dank je! Wat fijn om te horen! -Suzanne
Zo blij als mijn doos met sapjes binnen komt! Altijd stipt op tijd en aardige jongens!
Super om te horen dat de bezorging van Leen Menken goed is bevallen!- Anouchka
Als frequente sporten wil ik graag meer leren omtrent gezond eten als ondersteuning van het sporten. Daatom volg ik (op mijn invulling) het week menu. Zitten leuke en makkelijke recepten in. Het is geen dieet maar gezond omgaan met eten. Ik ben dus goed verzadigd na het eten.
Bedankt! -Suzanne
het is mij 100% meegevallen!! Dag 1 heb ik een beetje honger gehad maar verder niet. Voelde mij helder en fit. Ik kan dit iedereen aanbevelen.
Dank je voor de review! -Suzanne
Tijdens mijn stage bij jullie bijna iedere dag sapjes gedronken. Nu een paar jaar later eindelijk een box besteld en de sapjes zijn nog steeds super lekker!!
Dank je voor de review :-) -Anouchka
Goed!
Fijn, dank je voor de review :-) -Suzanne
3 dagen detox kuur gedaan. is met erg goed bevallen. Ik hield het goed vol.
Dank je voor de review :-) -Suzanne
Ik heb de box netjes ontvangen met de bevroren sapjes en health bars. De sapjes zijn lekker en soepel te drinken, er zit een uitgebreide uitleg bij en het wordt netjes afgeleverd. De bars zijn smaakvol, ik mis echter een beetje bite. Het nadeel van de sapjes is dat je er niet echt vol van zit, dus het is even zoeken hoe je dat qua voeding doet. De eerste week ervaar ik ook wat meer hoofdpijn en vermoeidheid, kennelijk komt er wat op gang !
Hi Irene, Bedankt voor je review! Het was bij de sportbox wel de bedoeling om ernaast te eten! Er waren 2 manieren om de sportbox toe te passen, die heb ik hieronder nog even genoemd: 1. Kant en klaar 14 daags Afslankplan Vind je houvast fijn en wil je precies weten wanneer je wat moet doen? Volg dan het kant en klare voedingsplan. Dit plan is geschikt voor als je wilt afvallen en shapen. We adviseren hierbij 3 á 4 x per week te sporten. 2. Sappen gericht inzetten binnen je eigen routine Wanneer je intensief en/of op hoog niveau sport is de kans groot dat je al je eigen voedings- en trainingsschema hebt. In dit pakket vind je richtlijnen hoe Frecious gericht inpast om je sportresultaat te maximaliseren en razendsnel te herstellen. Mocht je nog wat willen vragen erover, neem je dan even contact op? Groet, Anouchka
Ik heb de Frecious detox gebruikt na mijn zwangerschap. Tijdens mijn zwangerschap is mijn gezonde eetstijl een beetje op de verkeerde baan gegaan en na de zwangerschap was het nodig dit even te resetten de detox kuur heeft me hier super bij geholpen!
Wat fijn! Dank je voor de review :-) -Anouchka
Goed te drinken sapjes om in ieder geval dagelijks een flinke dosis groente binnen te krijgen
Dank je voor de review :-) -Suzanne
Fijne website en een hele goede levering! Heel netjes doormiddel van een sms’je voor de tijd. De flesje waren helemaal bevroren en konden zo de vriezer in! Verder ziet het er netjes en smakelijk uit. Alleen vind ik de sapjes een beetje zout smaken. Ik heb wel het gevoel dat de sapjes gezond zijn maar vind de hoeveel zout raar.
Hi Kelly, Dank je voor de review! Er wordt geen zout toegevoegd aan onze sappen, alles wat je proeft is wat uit de groenten wordt gehaald. Gr. Anouchka
Erg lekkere sapjes. Vooral de carrot care en de bietensap zijn erg lekker. De granola is ook zeker een aanrader om meer groenten binnen te krijgen.
Dankjewel! -Suzanne
De eerste flesjes heb ik ontdooid en geproefd. Niet allemaal even lekker, maar allemaal goed te doen. Wat een fijn drankje om de dag mee te beginnen.
Goed om te horen, Bedankt voor de review :-) -Anouchka
Niet alleen zijn de sapjes heel erg lekker, ik vind het ook erg leuk om te lezen wat er precies in zit en hoeveel gram groentes ik binnen krijg. Het receptenboekje ziet er goed uit en heb al meerdere recepten uitgeprobeerd. De levering was prima, klantenservice persoonlijk en vriendelijk, dus absolute aanrader!
Fijn om te horen! Dank je voor de review :-) -Anouchka
Een paar keer paar jaar detoxen wij en dan volgen we een programma van Frecious. We zijn elke keer weer enthousiast. Ook is het fijn dat ze rekening houden met allergieën. Goede en snelle service.
Goed om te horen! Dank je voor de review :-) -Anouchka
Dit was de 2e keer dat ik de 3-daagse sapkuur deed dus ik wist vrij goed wat me te wachten stond. Het is goed te doen en het is heerlijk om tijd over te houden om buiten te wandelen ipv ontbijt/lunch maken en koken. Ik heb al mijn patronen doorbroken en heb een goede start gemaakt om even back in shape te komen. (afvallen na een detox is makkelijker) 2 tips voor Frecious: - De soepen zijn zo vies. Vorige keer dacht ik dat ik bij elke slok moest overgeven (toen warmde ik de soep nog op zoals aangeraden door Frecious) nu deed ik dat niet en was het beter maar nog steeds echt geen feest. - Ik startte maandag met de detox en had mijn bestelling op vrijdag laten komen. Hierdoor dacht het hele Frecious e-mail systeem dat ik zaterdag zou beginnen (dag na bezorging?) dit was mega irritant aangezien ik op maandag wakker werd met de mail: "het zit erop!" terwijl ik net begonnen was.
Dank je voor de mooie review! - Wat vervelend dat je de soepen niet zo lekker vond! Helaas is dat persoonlijk, en hebben we ook veel klanten die ze erg lekker vinden. Gelukkig zijn ze wel gezond ;-) - De email is inderdaad ingesteld om een dag na levering te beginnen met onze mailing. Voor de dagelijkse begeleiding van #Recharge kun je wel de datum zelf instellen, is dat allemaal goed gegaan? Gr. Anouchka
Heeft me veel energie gegeven en ben fijn een paar kilo kwijt . Goede start van een koolhydraat beperkt dieet wat nu gaat volgen. Geen moeite gehad met de 5 daagse detox en de sapjes zijn voor mij echt prima en sommige zelfs lekker.
Goed om te horen, dank je voor de review. -Anouchka
De afwisseling van smaken is lekker. De verzorging en bezorging is goed voor elkaar en zoals beloofd. Dus ik ben dik tevreden.
Dank je voor je mooie review! -Suzanne
Een volle vriezer met gezonde sapjes, ik ben fan. Ik voel me echt beter sinds ik bewuster met mijn voeding omga. Deze sapjes zijn daar onderdeel van. Aanrader! Ook de klantenservice: er wordt snel gereageerd en naar oplossingen gezocht. Fijn!
Wat fijn om te horen! Dank je -Anouchka
Zeer goed, al drie keer
Fijn om te horen! Dank je :-) -Suzanne
Sapjes zijn super drink ze elke dag!! Ook leuk dat ze steeds vernieuwend bezig blijven! Er komen regelmatig nieuwe smaken en producten uit! Helemaal top dus
Dank je voor de mooie review! :-) -Anouchka
Met super bedoel ik ….service…bezorging….duidelijkheid…..! Product puur van smaak en lekker! Flesjes aan de kleine kant! Neem er 2 of anderhalf per keer in de ochtend!
Dank je voor de mooie review! -Anouchka
Ik drink de sapjes nu al een flinke tijd en ben nog steeds blij dat ik het doe. Het is zo'n gemakkelijke en waardevolle toevoeging op mijn bestaande eet-/leefpatroon. Je krijgt toch net weer andere ingrediënten (+ vitaminen/mineralen) binnen dan wanneer je zelf een smoothie of iets dergelijks maakt. Daarbij gaat het bestelproces ook altijd heel soepel, de levering is correct. Kortom: dikke aanrader voor iedereen die zijn/haar gezondheid op een makkelijke manier wil versterken!
Wat een leuke review! Danke je :-) -Suzanne
Snelle en correcte levering.
Top! Dank je voor de review! -Suzanne
Visseringweg 23-F