Goede manier om aan je gezondheid te werken. Je krijgt makkelijk al je groente en fruit per dag. En je reinigt gelijk je lichaam, goed product
Dankjewel voor de mooie review! -Anouchka
Heel enthousiast over de sappen (en het gehele concept).
Super om te horen! Dankjewel -Anouchka
De methode van Frecious biedt ons optimaal gezonde voedingsstoffen uit groente en geeft gemak om op deze manier dagelijks extra groente binnen te krijgen. Een abonnement geeft een plezierige prijs. Het bestelproces is helder en eenvoudig. De bezorgservice is tot in de puntjes geregeld. We hebben er nog nooit gebruik van hoeven maken, maar ongetwijfeld is de service ook prima.
Wat een fijne review! Dankjewel! -Anouchka
Heerlijke sappen waardeloze bezorging. Meerdere keren problemen mee gehad wat ontzettend jammer is. De sappen zijn heerlijk! - Dikke aanrader!
Dank je voor je review! Heel vervelend dat er zoveel is ging met jouw levering, we hebben geprobeerd het zo goed en snel mogelijk voor je op te lossen. Blij dat de sapjes het weer goed hebben gemaakt ;-) -Anouchka
Ik ben erg enthousiast over de samenstelling van de sapjes; ze zijn stuk voor stuk erg smaakvol en natuurlijk gezond. Daarnaast past hun concept van biologische ingrediënten en gerecycled plastic bij mijn leefwijze. Je betaald daarvoor en dat doe ik heel graag. Ik zou graag zien dat er wat meer keuze kwam qua bezorg momenten, maar hopelijk komt dat nog. Na een keer proberen heb ik besloten om een abonnement te nemen waardoor de producten iets goedkoper zijn. Een aanrader dus!
Bedankt voor de mooie review! -Anouchka
Dank je wel voor deze kuur. Ik kwam vrij makkelijk door de eerste twee dagen heen. De eerste dag heb ik als het moeilijkst ervaren. Ik vind het fijn om op een zo makkelijke manier zoveel groenten binnen te krijgen. Dat vind ik in het dagelijks leven enorm moeilijk. (Dus eigenlijk zou ik elke dag een flesje boordevol groenten moeten drinken/eten.)
Dank je voor je review! -Anouchka
Het voelt gezond om de sapjes en de shots te nemen. Daarnaast zijn ze, ondanks de soms heftige smaak, goed te drinken. Ze houden rekening met allergieën. Ik had een allergie ingevuld en toch per ongeluk een sapje besteld waar het inzat. Ik kreeg een keurig mailtje dat ze de sapjes verwisseld hadden.
Bedankt voor je mooie review! -Anouchka
Zeer tevreden over de sapjes en zeker voor herhaling vatbaar. Het enige pun puntje: er mogen ook wat vullender/ steviger sapjes toegevoegd worden. Zeker tegen de avond had ik daar wel behoefte aan. Nu zijn de sapjes allemaal vrij waterig. Maar desondanks super tevreden!
Wat fijn, bedankt voor je review! Doordat het sapjes zijn neem je de voedingstoffen extra goed op! Voor meer vulling moet je iets meer aan een smoothie denken. -Anouchka
De kwaliteit is goed en de levering uitstekend! Netjes op de hoogte gehouden van de levering.
Wat fijn, bedankt voor de review! -Anouchka
Helaas trof ik zand en blubber aan in 3 flesjes
Bedankt voor je review! Gelukkig hebben wij op 30 juli al contact gehad hierover :-) Ik hoop dat de mail met uitleg, kortingscode en oplossing goed is aangekomen! -Anouchka
Als er wat is, wordt er altijd meegedacht. Meestal gaat alles goed.
Wat fijn om te horen! -Anouchka
geweldig
Top! Bedankt :-) -Anouchka
Leveringen op tijd en compleet en de sapjes zijn divers van smaak
Bedankt voor je mooie review! -Anouchka
Prima zoals verwacht.
Fijn, ontzettend bedankt!
het enige: af en toe zijn flesjes moeilijk te openen. Verder niets dan lof!
Bedankt voor je review! Je opmerking over de doppen is doorgegeven aan onze productie! -Anouchka
Zelf niet hoeven nadenken wat te maken. Duidelijke app met advies en schema en gezonde maaltijden.
Bedankt vooe je review! -Anouchka
Prima levering, jammer dat de flesjes niet zijn voorzien van etiketten.
Dank je voor de review! Gelukkig hebben we elkaar al gemaild over de etiketten op de flesjes! -Anouchka
Ik heb de informatie vooraf en tijdens de detox als heel prettig ervaren. Het is enkel nogal prijzig waardoor ik het helaas niet regelmatig kan doen.
Super! Dank je -Anouchka
Prima service en heerlijke sapjes! Ook mijn complimenten aan de leveringsdienst.
Wat fijn om te horen! -Anouchka
Snelle levering van fijne sapjes vol energie
Dank je voor de mooie review! -Anouchka
Moet is me goed bevallen
Dank je voor de review! -Anouchka
Matige ervaring. Ontzettend heftige ontgiftingsverschijnselen - weinig energie - minder goede huid dan normaliter. Sappen zijn naar mijn inzicht qua smaak niet wat ze ook zouden kunnen zijn icm een slowjuicer.
Wat naar, die bijwerkingen! dat is helaas, net zoals de smaak, heel peroonlijk. Ik hoop dat je je nu weer goed voelt! -Anouchka
Fijn product, goed concept. Bestelling en wijzigingen gaan goed via de site en goed bezorgservice. Ook is de klantenservice goed bereikbaar wanneer er iets niet goed is gegaan met de bestelling. Dit wordt netjes opgelost. Het enig wat ik jammer vind is dat ze de flesjes niet retour nemen. Het zou fijn zijn al die hergebruikt/recycled zouden worden i.p.v. dat ik ze weg moet gooien.
Bedankt voor je review! -Anouchka
Tot nu toe werd mijn bestelling keurig en netjes afgeleverd op het afgesproken tijdstip. De bevroren flesjes zitten netjes verpakt in een kartonnen doos.
Bedankt voor je review! -Anouchka
Héél blij met de sapjes en de shots. Idem met wat met de pulp wordt gemaakt. De bars en de granola. Vezels! Attent ook altijd de cadeautjes. Echt heel lief. Ik heb helaas last van Long (langdurige) COVID sinds maart vorig jaar. Het helpt mij als alleenstaande ZZP-er enorm om vooral nu tijdens mijn langdurige herstel meer dan voldoende groente binnen te krijgen. Vandaag - na een maand dagelijks 2 flesjes waarvan altijd de 1ste op de nuchtere maag “sunny celery’ - viel het mij op hoe zacht mijn gezichtshuid aanvoelde. Welkom op mijn 53ste… ;-)
Bedankt voor je review! Heb je ons gemaild met de informatie die je nu deelt? -Anouchka
Originele beoordeling
Héél blij met de juices en de shots. Idem met wat met de pulp wordt gemaakt. Vezels! De bars en de granola. Attent altijd de cadeautjes. Echt heel lief. Gember shots bakjes lekken vaak. De bars vallen soms uit de verpakking, omdat deze dan aan één kant niet goed sluit. De granola was laatst iets niet goed mee. Er zaten keiharde stukjes in. Lijkt me niet goed voor mijn tanden en is natuurlijk geen fijne smaak ervaring.
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen