Zwaarder dan gedacht

De service en levering was prima. Alleen de mailing en de app lopen niet gelijk. De sapjes waren prima, de shots waren heftig. Het viel mij zwaarder dan gedacht om 3 dagen vol te houden.

Top product de juices!

Gezond, lekker en super makkelijk!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Heerlijke gezonde sapjes waar je veel energie van krijgt

Ik bestel al geruime tijd de sapjes van frecious. De sapjes vinden we erg lekker en goed. De laatste levering van vorige week krijg ik de flesjes haast niet open. Mijn handen doen pijn als ik eindelijk het flesje open heb. Soms lukt het ook helemaal niet. Ik hoop dat jullie hier verbetering in gaan brengen. Ik geef hieronder aan aanbevelen nee, dit is alleen ivm het moeilijke zo niet onmogelijke openmaken van de flesjes.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Gezond, maar echt niet mijn smaak

Het werkt wel echr, maar moet me echt door de drankjes en dagen heen slepen. Het is echt niet uitkijken naar het volgende sapje. Smaken zijn heel scherp en niet mijn ding. Is natuurlijk persoonlijk. Verder werkt het wel echt..

Haalt me uit mn dips!

Zorg ik in t drukke leven te slecht voor mijzelf? Dan grijp ik naar de Frecious. Super aanvulling op n goed of soms iets minder goed eetpatroon. I love it!

Naar verwachting

Fijne aanvulling op dagelijkse voeding

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Fijne ervaring en een honger gehad

De 3 dagen detox heb ik al heerlijk ervaren. Even helemaal alles resetten. De meeste sapjes waren heerlijk! Alles makkelijk bij te houden in de app, met goede tips!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Heerlijk, gezond en handig.

Prima gezonde en lekkere flessen met groente en fruit. Heel smakelijk.

Ik vind het super!

Goeie persoonlijke serieus. Duidelijke info over bezorging en leveringsmoment en uitstekende producten.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Handig bestel proces. Bezorging mooi op afgesproken tijd. Enige is dat ik 't wel iets zoeken vond naar welke dag ik welke sapjes moet drinken. Dit heb ik wel in soort folder op jullie site gevonden, maar een handig klein overzichtje in de box was fijn geweest.

• Heb je het gevoel dat je gezonde sapjes hebt gedronken? N.v.t.

goed en gezond

Veel verschillende soorten van smaken en samenstellingen. Een echte aanrader

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Frecious voor mijn gezondheidsboost elke 3 maanden.

Elke 3 maanden probeer ik een detox met Frecious te doen, dit geeft mij weer energie en zorgt er voor dat ik weer gezonder ga leven. Al mijn vitamines in een flesje, lekkere en verschillende smaken. De sapjes worden altijd volgens planning geleverd.

Aanrader!

Ik heb een drukke agenda. De sappen van Frecious zijn een ideale manier om voldoende voedzame voeding binnen te krijgen. De sappen zijn niet allemaal super lekker maar ze zijn gezond en dat is belangrijker! Levering is ook erg goed geregeld. Ik heb een jaarabonnement afgesloten.

Heerlijk en gezond

Fijne levering door vriendelijke bezorger. En als altijd heerlijk en gezond :-)

Heerlijke gezonde sapjes!

weer uitstekend

Goed verpakt en diep bevroren. Netjes een dag van te voren een sms met tijdsblok, op de dag zelf een melding nog 30min voor levering. Perfect!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Al jaren fan van Frecious, altijd goede ervaringen. Ik vind ook de klantenservice van Frecious heel vriendelijk en correct en heel bereid om vragen te beantwoorden. Tips ter verbetering: Door mij zijn er veel mensen in mijn omgeving ook Frecious gaan gebruiken. Het zou geweldig zijn als er iets extra’s komt voor vaste klanten of een spaarsysteem voor een gratis sapje of zoiets. De tijdslots voor de bezorging zijn echt veel te lang! Het voor een werkende vrouw (die ook avonden werkt) niet te doen om op bezorging te wachten van 08.00- 14.30

Heerlijke en gezonde sapjes

Hele lekkere en gezonde sapjes, veel verschillende smaken zodat je ook veel kan afwisselen. Ook de açai pads zijn een aanrader, net als de granola!

Makkelijk vol te houden

Wat een fijne detox. Door de vele momenten waarop je een juice neemt heb je geen cravings. Ik vond het goed vol te houden. Alleen de shot gember heb ik over geslagen. Na drie dagen ruim 3 kilo kwijt. Na de vakantie doe ik er weer één!

Heerlijke sapjes

Ik vind alle sapjes lekker. Ik drink vaak een sapje als ontbijt. Het is makkelijk in gebruik en ik vind het ideaal dat ik er geen werk van heb. Het enige nadeel vind ik dat de sapjes vrij prijzig zijn maar de voordelen wegen op tegen de nadelen dus ik heb het er wel voor over.

Heerlijk!

Ik heb de detoxkuur besteld en vind de sappen heerlijk! Sommige zijn ‘pittig’ maar alles is goed te doen! Ik voel me er heerlijk door. Mook het pakket met detox thee, strips en maskers zijn fijn. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Dit was de tweede keer dat ik de 3daagse detox deed. Wederom ben ik zeer tevreden! De begeleiding dmv de mails (handleiding en tips) is heel helpend en erg helder. Ik vond de sapjes ècht allemaal lekker en de thee en koffie vind ik een hele fijne aanvulling (op moeilijke momenten). Het opbouwen na de detox ging heel goed dmv de tips. Ik voel me veel fitter, energieker en de lekkere trek is weg! Dikke aanrader dus!

Wel okay!

Sommige zijn niet zo lekker. Maar wel gezond so yeah gewoon naar binnen gooien hahah.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Heel blij dat ik heb besteld, een mooie aanvulling om je beter en frisser te voelen

Ik vind het heel leuk dat de flesjes diepgevroren komen en dus niet slecht worden in de koelkast. Je weet dat de vitaminen maximaal worden behouden en dat voel je ook in de periode nadat je er eentje op hebt. Aanrader!

• Heb je het gevoel dat je gezonde sapjes hebt gedronken? Ja
  • Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? N.v.t.

Duidelijk en makkelijk te bestellen.

De levering word duidelijk uitgelegd. Er word vrij precies getoond Hoelaat levering is.

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen