Goede producten en goede levering en communicatie!
Fijn! -Suzanne
Product is heerlijk en goed, fijne verpakking want is gerecycled heb ik gelezen. Goed dat er ook aan het milieu gedacht wordt. Jammer dat de bezorging niet in een kleiner tijdslot kan, maar bezorging is verder altijd naar wens.
Dank je voor de review! -Anouchka
Ik ben heel blij met Frecious maar de levering liet de afgelopen keer zeer te wensen over. Afspraken werden niet nagekomen, ondanks herhaaldelijk contact met de vervoerder.
Wat vervelend om te horen! Als er iets niet goed verloopt kun je altijd contact met ons opnemen! -Anouchka
Natuurlijk best wel even wennen aan de smaken, maar het went snel en het voelt ontzettend gezond! Je wordt alleen van het idee al blij.
Dank je! -Suzanne
Ik drink 2 flesjes per dag voor mijn gezondheid en ben super blij met dit concept. Makkelijk en altijd bij de hand. Snelle levering stipt op tijd.
Goed om te horen! -Anouchka
Een week gezond eten, zorgt niet alleen voor een 'reset', maar heeft me er ook aan helpen herinneren hoe fijn het voelt om heel gezond te leven. Sappen zijn top. Boodschappenlijst ook, lekker makkelijk. Recepten zijn lekker, maar uitleg klopt niet altijd, sluit niet altijd aan bij ingrediënten.
Bedankt voor je review! -Anouchka
Gezondheid verbetert, lekker, wel lastig te openen
Bedankt voor je review. -Anouchka
goede service qua levering - met tijdschema sappen zijn goed qua smaak
Dank je voor de review. -Anouchka
Bestellen is net zo eenvoudig als de bezorging netjes en snel verloopt. De ingevroren sapjes zijn handig en gezond! Een aanrader.
Bedankt voor je review. -Anouchka
Met de app en de mails is het duidelijk wat ik doe en vooral ook waarom ik het doe. Alles waarover ik een vraag kan hebben, is al uiteengezet.
Wat super om te horen! -Suzanne
Gestart met als doel kilo’s kwijt, een start met een gezondere leefstijl en fitter voelen. Dat is gelukt! Ik ben 4,8 kg kwijt en ben van plan dit vast te houden met gezonde keuzes. De drankjes smaken erg gezond. Lekker is wat anders, maar als je je doel voor ogen houdt is het te doen. De tweede dag vond ik het pittigst.
Bedankt voor je leuke review! -Suzanne
Sinds een jaar drink is frecious en het blijft top. Je voelt je meteen gezond nadat je een juice hebt gedronken. Schrijf mij maar op voor nog een jaar abonnement!
Wat een leuke review! -Anouchka
Ga zo door!
Sappen zijn lekker, makkelijk en gezond en de bezorging is super, altijd op tijd en aardige mensen.
Bedankt voor je review. -Anouchka
Ben vandaag begonnen met de detox van drie dagen eind van de middag kreeg ik migraine heb eind van de dag toch maar wat lichts gegeten en een ibrufen gepakt nu is de hoofdpijn gezakt maar het was wel heftig
Wat goed dat je hebt doorgezet! -Anouchka
De sapjes zijn zeker voor herhaling vatbaar. Ik voel me gezonder en energieker. Mijn huid ziet er ook heel goed uit.
Goed om te horen. -Suzanne
Voldoende groenten binnen krijgen blijft een uitdaging: tot ik Frecious ontdekte! De ideale manier om dagelijks voldoende vitamines binnen te krijgen. De flesjes bevatten een grote variatie aan ingrediënten waardoor je letterlijk ‘de regenboog kleuren’ drinkt. Plus, de levering gaat ook nog eens snel en conform afspraak.
Bedankt voor je mooie review. -Suzanne
Wij genieten nu sinds 3 maanden elke ochtend van een sapje. Een makkelijke manier om de dag met een boost te beginnen!
Goed zeg! -Suzanne
Mijn ervaring is zeer positief; top sapjes en heerlijke granola. Ook hele duidelijke communicatie en inspiratie. Super! Ik ben dus fan!
Bedankt voor je review. -Suzanne
Fijn dat ik niet meer zeld hoef te slowjuicen. Sapjes zijn lekker, aan sommige moet je even wennen. Lekker makkelijk zo'n voorraad in je friezer, zeker als je sapvast.
Bedankt voor je review. -Anouchka
De service is goed, leuke informatie, lekkere sapjes!
Fijn om te horen! -Suzanne
Prima, aanrader!
Top! -Anouchka
Ik begon met de sapjes en inmiddels bestel ik ook steevast de bars, de granola, de soepen en de acaipads. Ik ben nu op vakantie en ik kon maar voor drie dagen sapjes meenemen, want enkel een koelkast, geen vriezer. Wat een ramp, haha! De bars zijn trouwens ook heerlijk om te verkruimelen in een bak yoghurt. Tippie van mijn kant.
Wat een leuke review! En ook een hele gave tip :-) Dank je! -Anouchka
Aan de sapjes moet ik nog beginnen. Levering en informatieverstrekking was super. Sapjes zien er gezond uit.
Dank je! -Anouchka
Elke dag neem ik een of twee flesjes frecious sap. Bijna allemaal lekker en vooral heel gezond. Ik voel me er goed bij.
Fijn om te horen! -Anouchka
Visseringweg 23-F