Het geeft me een goed gevoel dat ik ze elke dag weer kan gebruiken tot welzijn van mijn lichaam en geest.
Fijn om te horen! -Suzanne
Niet altijd even lekker maar zeker wel gezond zijn de sapjes van Frecious. ‘s Ochtends een shot gember met een shot citroen en de dag kan beginnen. Later op de dag nog een 70%, 85% of een 100% sapje en we zijn zeer gezond bezig! Ook wordt er snel en adequaat gereageerd op email. Frecious bevelen wij sterk aan!
Dank je voor de mooie review! -Anouchka
Ik heb via meerdere leveranciers sapjes gehad, zowel groente als fruit en dit is de minst lekkere helaas. Waterig van aard en daarnaast teveel specifieke kruiden en sommige smaken allemaal naar venkel of bleekselderij. Is te overheersend. Smaken verschillen zo blijkt maar weer !! Maar volgende keer voor mij toch een andere soort sapjes weer. Service en transport helemaal super verder!
Hi Loes, Wat vervelend dat je de sapjes waterig vindt! Ik kan je verzekeren dat er geen water aan is toegevoegd, ze bestaan echt alleen uit groenten en fruit. -Anouchka
Snel geleverd. De sappen zijn goed te drinken en proeven echt gezond. Echt een cadeautje voor je lijf.
Op deze manier heb je altijd een vers, gezond sapje klaarstaan
Bedankt voor je review! -Anouchka
Gezond en lekker
Bedankt! -Suzanne
Heel fijn bedrijf, makkelijk pauzeren of iets anders afspreken.
Bedankt voor je review. -Suzanne
kundig bedrijf veel info onwijs gezonde sapjes , al 3 jaar helemaal aan "verslaafd "geweldig
Fijn! bedankt. -Anouchka
Goede service. Telefonisch ook altijd bereikbaar. Niet van wachtrijen enzovoort. Bij alles duidelijke informatie en levering altijd volgens schema. Duidelijk ik ben fan!!
Bedankt voor je leuke review. -Anouchka
Geweldige sapjes, ik voel me echt energieker en beter. Ik gebruik ze meestal voor dagelijks gebruik en heel soms doe ik een detox. In beide gevallen ben ik super blij met de begeleiding die ik krijg.
Bedankt voor je leuke review. -Anouchka
Je wordt door Frecious echt bij de hand genomen om je eerste sapkuur in te gaan. Erg fijne handleiding en informatie over wat er gebeurd in je lichaam. De levering is snel en heel handig dat je de bezorger real life kunt tracken. De sappen zelf zijn ook echt heel goed te doen! De shots zijn pittig, maar daardoor ben je wel in een keer wakker! ;-)
Bedankt voor je review. -Anouchka
Sapjes zijn puur, biologisch, gezond! Erg dankbaar voor de gratis meegeleverde flesjes. Het tranport is ook fantastisch.
Wat goed om te horen! -Suzanne
De producten vind ik heerlijk en de aanlevering vindt zeer efficient en gemakkelijk plaats! ook de e-mail op zondag wordt erg gewaardeerd!
Bedankt. -Suzanne
Een super goed product. Lekkere smaken, top service en vriendelijke support.
Bedankt voor je review -Suzanne
Al drie jaar ben ik een vaste afnemer van de sapjes. De sapjes helpen me om gevarieerd nog meer groente binnen te krijgen en hebben daarnaast ook als effect dat ik steeds minder geraffineerd ben gaan eten. Ik voel me er uitstekend bij en het is de investering in mijn gezondheid en welbevinden dubbel en dwars waard.
Wat super om te horen! -Anouchka
Frecious geeft mij het gevoel dat ik mijn dagelijkse groenten al binnen krijg.
Bedankt voor je review. -Anouchka
Ik ben heel tevreden over Frecious. Het is een goed gevoel om 's ochtends al gelijk veel groente binnen te krijgen. Mijn zoontje is er ook fan van!
Wat fijn! -Anouchka
Elke dag neem ik een sapje, de kwaliteit is goed en het concept ook. Soms wat problemen gehad met de levering maar ben altijd vriendelijk geholpen.
Bedankt voor je review. -Anouchka
@frecious zorgt er iedere dag weer voor dat ik minimaal een flesje groentesap drink buiten een gezonde voeding.
Bedankt! -Anouchka
Hoe gemakkelijk kan het zijn? Je dagelijkse behoefte groenten in een flesje. Eerlijk gezegd zijn sommige sapjes heerlijk, sommige te doen en een aantal is vooral snel slikken; maar goed, smaken verschillen (keuze genoeg) en al met al zeer tevreden.
Bedankt! -Anouchka
Ik vind de communicatie voorafgaand en tijdens de kuur goed. De app ondersteunt ook. Ik hield alles prima vol. Ik merk nu op mijn eerste dag na het sapvasten dat ik eigenlijk helemaal geen extreme trek heb. En alles wat ik wel eet proef ik veel beter. Ik vond de sappen qua smaak niet heel gevarieerd. Op dag drie gingen de smaken mij echt tegen staan. Zou fijn zijn dat als er ook nog eens iets "fruitigs" tussen zou zitten.
Bedankt voor je review. -Anouchka
Wij hebben nu al een paar maanden de sapjes van Frecious en kunnen eigenlijk niet meer zonder. De juices zijn een perfecte aanvulling op ons ontbijt. Levering is altijd stipt en heel nauwkeurig te volgen, de sapjes worden altijd ijskoud geleverd. Na een keer acai puree pad te hebben geprobeerd bestellen we die sindsdien ook standaard bij de box, deze zijn ook heerlijk!
Bedankt voor je mooie review! -Suzanne
Ik gebruik de service denk ik nu ongeveer een jaar... bijna elke maand een nieuwe bestelling en elke dag een flesje. Supergezond begin van de dag. Ik mix het flesje in de blender vaak nog met wat extra superfoods of soms een banaan voor wat extra energie voor mijn workout! Ben er heel blij mee!
Bedankt voor je review! -Suzanne
Keurige levering op afgesproken tijd
Bedankt voor je review. -Suzanne
Visseringweg 23-F