Hele goede service en prettige informatie via nieuwsbrieven. Kadootje voor jullie 10-jarige bestaan was al helemaal een verrassing!
Wat fijn om te horen! -Suzanne
Frecious doet alles goed! Groente schroeven, invriezen en veel soorten ingrediënten!
Bedankt voor je leuke review! -Anouchka
Een aandachtspuntje: de laatste keer moetst ik het merendeel van de flesjes met een waterpomptang open maken. En ik heb voldoende kracht in m'n handen, daar lag het niet aan. Voor de rest; alles prima!
Oh wat vervelend! Hopelijk gaat het nu wel goed! -Anouchka
De frecious sapjes gebruik ik het meest. Met name de combinatie box en met abbonement voordeliger. Daarnaast kan ik de variatie aan sapjes zelf samenstellen. Bezorging ook harstikke goed.
Wat fijn om te horen! -Anouchka
Kwaliteit en service!!
Super! -Anouchka
Niet lekker maar hopelijk gezond
Hoi Barbara, dank je voor je review! Onze sappen zijn, waar we ook mee adverteren, niet persé lekker, maar gelukkig wel erg goed voor je gezondheid. -Anouchka
Supermakkelijke manier om aan mijn groente inname te komen op een dag. Vooral de kleuren die ik niet zo vaak eet. Fijn om zo af te kunnen wisselen en het allerbeste: nog lekker ook.
Bedankt voor je review! -Anouchka
Lekkere sapjes en juices , alles wordt goed uitgelegd en begeleid . Vind het pittig om vol te houden maar ik zet door !
Wat super! -Anouchka
Prima om een keer te doen
Bedankt voor je review! -Suzanne
5 dagen detox gedaan. Prima bevallen! Fijne instructies voor de pre detox en detox zelf. Sapjes zijn goed te doen. Soepjes ook lekker! Geen hongergevoel ervaren door de afbouw voor de detox. Sommige shotjes wel een uitdaging ;o)
Fijn om te horen! -Anouchka
Van het bestel proces tot de begeleiding per mail , alles is van hoog niveau
Bedankt! -Anouchka
Er waren bijna geen sappen die lekker waren.
Hoi Marijke, dank je voor je review! Onze sappen zijn, waar we ook mee adverteren, niet persé lekker, maar wel erg goed voor je gezondheid. -Anouchka
gezond gevarieerd en smaakvol
Bedankt! -Anouchka
De sapjes zijn echt heerlijk. De snackreepjes krijg ik echt niet weg. Smaken verschillen De granola daarentegen is heerlijk De acaipads zijn heerlijk in combinatie met banaan of rood fruit en granola
sinds ik met regelmaat Frecious drink voel ik me beter en gezonder, krijg zo toch elke dag mijn portie groenten en fruit binnen. alles wat ik daarnaast eet is extra!
Wat fijn! -Suzanne
Net gestart met de kuur en tot nu toe is alles naar wens. Op tijd geleverd, duidelijk uitleg en begeleiding. Sapjes zijn heerlijk!
Bedankt! -Suzanne
Tot nog toe is het mij mee gevallen, ik heb het langere tijd overwogen, maar durfde nooit een dergelijke detox te doen. Deze sappen zijn lekker, de voorgestelde maaltijden die bij het detoxplan horen zijn makkelijk te bereiden en lekker
Wat goed om te horen! -Anouchka
Zoals gebruikelijk top producten en goede service.
Bedankt voor je review! -Anouchka
Detox was fijn, bestelling snel geplaatst, goede handleiding en uitleg. Bezorging ging goed.
Super! -Anouchka
De sappen helpen mij om aan m'n dagelijkse portie vitamines en mineralen te komen. Ze worden altijd netjes verpakt geleverd. De bestelling klopt altijd! Af en toe een extraatje om te proberen is ook erg attent van Frecious. Kortom: top!
Bedankt voor je review! -Suzanne
Goede snelle levering, en hele lekkere sappen. merk echt dat het een positieve toevoeging is voor mijn gezondheid.
Wat fijn! -Suzanne
Mooie variatie in sapjes en over het algemeen ook lekker. Leveringen worden aangekondigd, wat ook handig is.
Bedankt voor je review! -Anouchka
Soms zijn bepaalde punten niet helemaal duidelijk maar zodra ik hierover mail, dan ontvang ik snel en duidelijke antwoord op mijn vragen.
Fijn om te horen! -Anouchka
De sapjes van Frecious zijn voor mij de makkelijkste manier om op een eenvoudige wijze snel veel verschillende groentes binnen te krijgen. Enige nadeel is dat de flesjes tegenwoordig lekken zodra ze in de koelkast liggen te ontdooien.
Hi, wat vervelend dat je een lekkend flesje hebt gehad. Je kunt even contact opnemen met onze klantenservice op [email protected] -Anouchka
Gezonde sapjes en snelle levering
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen