Aan te bevelen!
Heel erg bedankt! :)
Geproduceerd met biologische, vaak niet alledaagse, ingrediënten....... dat is wat mij het meeste aanspreekt aan deze sappen. Ik bestel dan ook verschillende sappen waardoor ik gedurende de week naast de 'dagelijkse kost' een grote diversiteit aan unieke nutriënten binnen kan krijgen.
Wauw, wat een mooie review, heel erg bedankt!
Iedere dag een frecious sapje al vanaf 2017 geen dag overgeslagen. Het is onderdeel van de manier waarop ik leef. Ik ben 61 en leef graag dicht bij de natuur. Biologisch eten, groente,fruit en noten veel water, een flesje FRECIOUS en nu ik ouder wordt wat vette vis voor mijn gewrichten en natuurlijk chocola...... FRECIOUS is een belangrijk en niet weg te denken deel van mijn bestaan. DANK JULLIE WEL......
Super, wat een mooie review, heel erg bedankt!
Handige aanvulling om de dagelijks benodigde vitamines binnen te krijgen. Verder probeer ik 2x per jaar een paar dagen te sappen om m’n mindset op suikers te resetten. En de sapjes vind ik ook nog lekker.
Bedankt voor je mooie review! - Suzanne
Nul klacht!
Wat fijn dat Frecious je zo bevalt. Heel erg bedankt voor je mooie review - Paulien
De lekkerste groentesapjes die ik ooit op heb en waar ik me ook daadwerkelijk goed bij voel. De diversiteit van de smaken, vitamines zorgen ervoor dat je echt goed voor je lichaam zorgt en er van geniet!
Super, bedankt! - Murk
gezond en lekkere veel diverse smaken
Wauw, mooie review, bedankt! - Suzanne
Ik ben zo blij met frecious. Er zit zoveel groente in en ik merk zichtbaar dat het mijn huid verbeterd. Daarnaast zijn alle groentes die ik overdag nog eet, extra. Wat heerlijk veel is daardoor! Dikke aanrader!
Wauw, een 10! Heel erg bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review! - Suzanne
Als je elke dag wilt zorgen je genoeg vitamines en groente binnenkrijgt is frecious een fijne aanvulling.
Bedankt! -Paulien
Lekker en makkelijk. Het gevoel dat je gezond bezig bent. Alle vitamines iedere dag via een vers flesje groentesap, altijd vers uit de diepvries. Zodra je het flesje pakt om te drinken, direct een bevroren flesje uit de diepvries halen en de koelkast plaatsen om te ontdooien. Dan grijp je nooit mis. Ik kan in ieder geval niet meer zonder. Heerlijk.
Super, dankjewel! - Paulien
3 dagen detox, 5 dagen detox, intermittent fasting en voor dagelijks gebruik. Ik heb alle boxen al uitgeprobeerd en ben al 5 maanden happy Costumer! Sommige sappen vind ik minder, maar deze haal ik gewoon makkelijk uit m'n pakket, waardoor ik elke dag weer geniet van een ander heerlijk Frecious sapje ❤️
Super mooie review, heel erg bedankt! - Suzanne
Naast een gezond voedingspatroon vul ik met Frecious extra voedingstoffen toe op een makkelijke en snelle manier. Dat doe ik al drie jaar lang.
Wat een hoog cijfer, ontzettend bedankt! - Murk
Heeft goed gewerkt echt top, maar de soepjes kreeg ik niet echt naar binnen.
Wat jammer dat de soepjes niet helemaal bevielen. Fijn om te horen dat je jouw doel wel hebt bereikt met de detox. Bedankt voor jouw review. - Suzanne
de producten zijn goed gekoeld/bevroren geleverd. De box zag er goed verzorgd uit. Heb al eerder ervaringen gehad met de ‘gezondste sap van Nederland’ en het bevalt mij zeer goed.
Fijne producten, flexibel in levering en je wordt super goed op de hoogte gehouden van tijdstip levering. :-)
Super om te horen, heel erg bedankt! - Paulien
Ik gebruik al jaren Frecious. Op een enkele keer na gaat is het altijd goed wat ik ontvang. Als er iets niet klopt wordt het fijn opgelost. De levering is weleens minder geweest maar op het moment loopt het helemaal goed. Ik ben heel tevreden, zeker met het produkt!
Fijn om te horen dat de bezorging is verbeterd, heel erg bedankt voor je mooie review. - Suzanne
Super, hartelijk dank! - Murk
Alleen maar positief
Wauw, prachtige review, heel erg bedankt. - Suzanne
Fantastische producten, altijd hulp wanneer nodig.
Wij zijn blij met frecious.
Wat super om te horen, heel erg bedankt! - Paulien
Als er iets niet te leveren is,wordt er altijd contact opgenomen om te overleggen. De sapjes zijn lekker en ik reageer er goed op.
Dank voor je mooie review - Paulien
Ik heb nu 1 jaar lang echt heel veel flesjes gedronken, merk dat ik qua gezondheid en gewicht veel beter in mijn vel zit. Frecious heeft daar zeker aan bijgedragen. Goede service, vriendelijk. Jammer dat ik nooit heb kunnen kijken bij het bedrijf, dat had ik wel graag nog gedaan.
Ik ben vorig jaar begonnen met Frecious. Eerst een sapkuur gedaan om mezelf van binnenuit op te schonen na langdurig medicijngebruik, nu 2 maal daags een sapje en ik kan mezelf geen dag zonder voorstellen. Heerlijk dat het ingevroren aangeleverd wordt. Ik zet het flesje in de avond in de koelkast en kan de volgende ochtend genieten van een verse sap. Wonder weeds is mijn absolute favoriet samen met de liquid gold, die ik in het begin zelf het minst lekker vond. Ik ben ook zeer te spreken over jullie als mensen achter frecious. Altijd in voor een leuk gesprek via messenger of via de telefoon. Ik ben erg blij met jullie en helemaal met de sapjes. Ik voel mezelf er beter door, omdat ik veel meer groenten binnen krijg per dag. Hierdoor heb ik een veel gezondere huid, heb ik weer nagels (braken steeds af) en zijn mijn nierwaarden helemaal piek fijn in orde! Zo fijn. Ik blijf vaste klant!! Op naar nog meer groentjes. Liefs
Wauw, wat een pracht review! Hier worden we heel erg blij van, heel erg bedankt. - Suzanne
Nadat ik de milde detox had gebruikt als opstap om wat af te vallen, kwam ik in een zeer positieve flow. De sapjes zijn heerlijk! Je voelt je weer opgeruimd min of meer. Januari start ik direct met de volgende kuur.
Wat super! Heel erg bedankt voor je review. - Paulien
Visseringweg 23-F