Mooie producten, goede service.
Heel erg bedankt! - Frecious
Veel verschillende smaken ( en dus ook ingredienten). Zodat je van allerlei soorten groente en fruit binnen krijgt. Zeker Niet goedkoop, maar het is voor je eigen gezondheid en dat is wat waard!
Maak al vele haren gebruik van Frecious, ‘s ochtends als start van de dag en op regelmatige basis (3x per jaar) doe ik een 5 of 7 daagse Detox. Sinds vorig jaar gevolgd door een after detox. Erg tevreden, ook over het gemak van bestellen en levering. Heb het veel vriendinnen reeds aangeraden, deze zijn inmiddels tevens vaste klant.
Wauw, wat super dat je zo tevreden bent en wat goed dat je zo regelmatig een detox doet! Heel erg bedankt voor je mooie review. - Frecious
Super, bedankt! - Frecious
Elke maand doe ik 3 sapdagen. Ze worden keurig op tijd bezorgd. Als er iets ontbreekt of voor mij niet helder is wordt het meteen en vriendelijk opgelost. Super! Ik ben erg tevreden.
Fijn dat jouw ervaringen zo positief zijn. Bedankt voor de review! - Frecious
what you see is what you get: KWALITEIT, efficiënt & snel èn... een uitstekende bezorgservice, waar je van op aan kunt ;-)
Prachtig verwoord! Heel erg bedankt. -Frecious
De sapjes worden in een stevige doos netjes bij je thuis bezorgd. In deze doos zitten altijd de bestelde sapjes, maar ook altijd wel een sapje gratis (seizoensgebonden) als je een abonnement hebt zoals ik. De sapjes zelf zijn altijd gewoon perfect qua smaak, al kunnen niet al de smaken echt aan mij besteed zijn. Dit heeft gewoon te maken met je persoonlijke smaak voorkeur. Mocht er een keer iets fout gaan, lossen ze dit snel en naar tevredenheid op, zelfs boven mij verwachting!
uper fijn dat je zon positieve ervaring hebt met Frecious, heel erg bedankt voor je mooie review :). -Frecious
Perfect dat de gebruikte flesjes retour kunnen voor recycling. In de afgelopen twee leveringen zat geen grapje. Mijn man was zelfs teleurgesteld en kijkt uit naar dit extraatje.=D Mooi merk met goede producten. Naast de sappen is de granola ook een echt aanrader.
Heel erg bedankt! - Frecious
Ik heb een 5 daagse sapkuur gedaan en ik ben erg tevreden. Er wordt veel informatie mee geleverd zoals een handeiding. Daarnaast kreeg ik elke dag een e-mail met extra informatie. De sapkuur heeft mij geholpen met afvallen. Ik ben drie kilo kwijt en daarnaast heb ik meer motivatie om gezonder te blijven eten.
Wauw, super, wat een mooi resultaat. Fijn dat je zo tevreden bent over frecious. Bedankt voor je mooie review. - Frecious
Ik bestel regelmatig juices bij frecious. Een keer iets mis gegaan en dat werd meteen opgelost. Levering gaat ook sneller dan voorheen. Lekker en gezond sap, altijd binnen handbereik.
Super, heel erg bedankt! - Frecious
Mijn partner en ik hebben de 3 daagse Detox kuur gedaan. De levering was netjes gekoeld en op tijd geleverd. De sappen zijn allemaal anders en de een net iets smakelijker dan de ander. Vanwege mijn darmklachten de detox kuur gedaan. Het heeft echt geholpen want ik had geen last van een opgeblazen buik en ben daarnaast 3,5 kilo kwijtgeraakt. Af en toe een honger gevoel, zeker in de avond na de soep. Veel water drinken en op tijd naar bed gaan heeft ons goed geholpen. Wij vonden de 3 daagse kuur voldoende omdat wij ook de afbouw en opbouw erbij rekenen. Nu tijdens de opbouw fase telkens beoordelen hoe wij ons voelen na een maaltijd om zo te achterhalen waar mijn darmen op reageren. In de toekomst wil ik toch wel nogmaals een kuur doen want ik voelde mij echt veel energieker, frisser en ik was veel bewuster bezig met mijn bezigheden.
Heerlijke sapjes en goede begeleiding tijdens mijn detox en after detox. Heel fijn dat alles zo duidelijk wordt uitgelegd. Een dikke 10
Super, Bedankt! - Frecious
Dit was de tweede detox kuur voor mij, een half jaar geleden deed ik de eerste in mijn leven. Heb toen zelf alles uitgezocht en gemixt; een heel gedoe en sommige van mijn zelfgemaakte sapjes waren ronduit vies. Deze dienst van Frecious is geweldig, op één na vond ik alle sapjes lekker. Het is weliswaar niet goedkoop maar het is het zeer zeker waard, mede door de bemoedigende en informatieve e-mails. Vond het niet bere moeilijk om vol te houden, maar ben nu toch blij dat ik weer een appeltje mag eten.
Super, bedankt voor je feedback! -Frecious
Ik heb de Intermittent Fasting Box van Frecious geprobeerd en ben er super over te spreken. De juices zijn erg lekker en de uitgebreide & overzichtelijk tekst en uitleg over Intermittent Fasting en een gezonde leefstijl maakt dat je goed voorbereid van start kunt en er ook nog eens een hoop van opsteekt, waar je ook na afloop nog een leven lang profijt van zult hebben!! Absoluut een aanrader als je echt iets goeds wilt doen voor je lijf en jezelf naar een hoger energielevel wilt tillen!!
In het begin moest ik heel even wennen aan de juices, maar mijn milde 7 daagse detox was echt een succes. 3,5 kilo kwijt. Ik barst van ongekende energie en zit echt lekker in m’n vel. Het heeft ook effect om m’n zware PMS klachten gehad, want heb helemaal geen klachten gehad. Ik ben van mijn suikerverslaving af. Na 2 dagen geen juice gehad te hebben, merk ik dat ik het mis en ga door met 4x per week 1 juice.
Hi Sharon, Wat goed dat de detox zo'n positief effect op jou heeft gehad. Heel erg bedankt voor je feedback. -Frecious
Ik heb de 3 daagse juicefast gedaan. Mijn bestelling was gekoeld en op tijd bezorgd. De eerste dag ging gemakkelijk, de 2e dag ook goed, aan het einde van de 3e dag was ik er ook wel klaar mee. Ik ben in totaal 1,5 kg afgevallen en voelde mij lekkerder in m’n vel! Ik heb geen behoefte gehad om iets anders te eten en had geen hongergevoel.
Super! Heel erg bedankt voor je mooie waardering. -Frecious
Mijn ervaring met Frecious is zeer goed. Elke nieuwe smaak verraste me positief. Daardoor was drie dagen sap vasten heel goed te doen.
Wauw, prachtig cijfer, hel erg bedankt! -Frecious
Goed georganiseerd. Bevroren sapjes geleverd in abonnementsvorm. Erg blij met deze unieke dienst.
Hi Frank, Super om te horen. Hartstikke bedankt voor de mooie review, blijf vooral genieten van onze sapjes :) -Team Frecious
Met verbazing heb ik jullie site bekeken en een bestelling gedaan van 20 flesjes om te proberen. Lekkervindik het niet maar ook beslist niet vies, kortom het is wennen. De combinaties vind ik verrassend. Zit daar echt 200gram groenten in, dat is fantastisch. Zo kom ik tenminste aan mijn groente quote.
Hi Yvonne, dank je wel voor de 10! Het klopt inderdaad dat onze sapjes voornamelijk functioneel zijn, ze hebben het doel jou zoveel mogelijk groente binnen te laten krijgen. Doordat onze sapjes minstens 70% groente bevatten zijn ze niet heel zoet, zoals je dat van andere sapjes gewend bent misschien en daardoor vinden sommige mensen ze niet altijd even lekker. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent :) -Team Frecious
Hi Frecious, Jullie bedienen vast een leuk publiek met jullie interessante sapjes. Eerlijk gezegd vind ik ze een beetje waterig. Ik heb zelf wel een verse slowjuice gemaakt en daar zaten veel meer vezels in. Lijkt me ook goed om detox geïnteresseerden te wijzen op advies van diëtisten, die hebben de expertise namelijk.
De levering was goed, een niet te ruim tijdslot voor bezorging en een appje van de bezorger even voordat hij kwam. Goede inhoudelijke mails elke dag met tips en tricks. Het was mogelijk om een sapje te vervangen in de standaardbox, heel fijn! Tip: kijk goed bij de ingredienten van alle sapjes. Ik lust bijvoorbeeld echt geen anijs/venkel. Dat stond bij een van de sapjes in het verhaaltje (die mocht ik omwisselen), bij een aantal andere alleen in de ingredientenlijst. Veel sap met bleekselderij en/of biet, daar moet je van houden.
Hi Titia, Heel erg bedankt voor het mooie cijfer. Fijn om te horen dat onze sapjes jou zijn bevallen. We hopen je snel weer te mogen verblijden met een van onze boxen :)
Heerlijke juices! Alles goed geregeld, op tijd en netjes, helemaal prima. Ik heb nu twee keer besteld en ben echt heel enthousiast.
Hi Marco, wat super, een 10! Dat maakt ons bij Frecious ontzettend blij. Heel fijn om te horen dat de juices zijn bevallen. - Team Frecious
Ik neem 1 shot en 1 sapje per dag, ik voel me er prima bij. Ze smaken mij allemaal even goed. Alleen het gember shot is pittig!
Hi Joanne, wat fijn om te horen dat jij jouw dagelijkse healthy habit hebt ontwikkeld met Frecious. Dat is precies waarom wij ons bedrijf hebben opgericht! De gember is inderdaad flink pittig, daar hebben wij op kantoor soms ook samen geknepen oogjes van. Wist je dat je deze ook als thee kan drinken? Gewoon het bevroren cupje in jouw glas doen en daar heet water over schenken, zo wordt het al iets minder pittig! Heel erg bedankt voor je mooie review. -Team Frecious
Een fantastische aamvulling op het dagelijks leven. De zwangerschaps box is erg fijn ook als postpartumbox te gwbruiken. Een goede aanvulling voor wanneer je borstvoeding geeft en daarnaast veel sport. Heerlijk om iets terug te geven aan mijn lijf!
Hi Josephine, gefeliciteerd met jouw (recente) zwangerschap en wat fijn om te horen dat je onze zwangerschapsbox zo goed kan gebruiken. Wij worden ontzettend blij van jouw 10, heel erg bedankt daar voor. -Team Frecious
Jammer , alles geregeld , reeds begonnen met de pre detox dagen en toen kwam de levering niet! Email gestuurd maar werd erg laconiek over gedaan!
Hi Esther, wat ontzettend jammer dat jij onze service als negatief hebt ervaren. Het is uiteraard nooit onze bedoeling om laconiek te reageren. We begrijpen heel goed dat het erg vervelend is als jouw box niet op tijd wordt geleverd, zeker met de voorbereidingen die je hiervoor hebt getroffen. Graag zouden wij nog even telefonisch contact met jou opnemen om de situatie nog eens door te bespreken met je en een passende oplossing te vinden. Hopelijk kunnen wij jouw ervaring dan wat positiever maken. We horen het graag. -Team Frecious
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen