Wauw!

Heerlijke sapjes en goede begeleiding tijdens mijn detox en after detox. Heel fijn dat alles zo duidelijk wordt uitgelegd. Een dikke 10

Verrassend goed

Dit was de tweede detox kuur voor mij, een half jaar geleden deed ik de eerste in mijn leven. Heb toen zelf alles uitgezocht en gemixt; een heel gedoe en sommige van mijn zelfgemaakte sapjes waren ronduit vies. Deze dienst van Frecious is geweldig, op één na vond ik alle sapjes lekker. Het is weliswaar niet goedkoop maar het is het zeer zeker waard, mede door de bemoedigende en informatieve e-mails. Vond het niet bere moeilijk om vol te houden, maar ben nu toch blij dat ik weer een appeltje mag eten.

Gezond, gemakkelijk en genieten!!

Ik heb de Intermittent Fasting Box van Frecious geprobeerd en ben er super over te spreken. De juices zijn erg lekker en de uitgebreide & overzichtelijk tekst en uitleg over Intermittent Fasting en een gezonde leefstijl maakt dat je goed voorbereid van start kunt en er ook nog eens een hoop van opsteekt, waar je ook na afloop nog een leven lang profijt van zult hebben!! Absoluut een aanrader als je echt iets goeds wilt doen voor je lijf en jezelf naar een hoger energielevel wilt tillen!!

Verslaafd geworden :)

In het begin moest ik heel even wennen aan de juices, maar mijn milde 7 daagse detox was echt een succes. 3,5 kilo kwijt. Ik barst van ongekende energie en zit echt lekker in m’n vel. Het heeft ook effect om m’n zware PMS klachten gehad, want heb helemaal geen klachten gehad. Ik ben van mijn suikerverslaving af. Na 2 dagen geen juice gehad te hebben, merk ik dat ik het mis en ga door met 4x per week 1 juice.

Je valt echt af

Ik heb de 3 daagse juicefast gedaan. Mijn bestelling was gekoeld en op tijd bezorgd. De eerste dag ging gemakkelijk, de 2e dag ook goed, aan het einde van de 3e dag was ik er ook wel klaar mee. Ik ben in totaal 1,5 kg afgevallen en voelde mij lekkerder in m’n vel! Ik heb geen behoefte gehad om iets anders te eten en had geen hongergevoel.

Heerlijke en verrassende slow juces.

Mijn ervaring met Frecious is zeer goed. Elke nieuwe smaak verraste me positief. Daardoor was drie dagen sap vasten heel goed te doen.

Goed georganiseerd. Bevroren sapjes geleverd in abonnementsvorm. Erg blij met deze unieke dienst.

Wat is dit een goed idee, geweldig

Met verbazing heb ik jullie site bekeken en een bestelling gedaan van 20 flesjes om te proberen. Lekkervindik het niet maar ook beslist niet vies, kortom het is wennen. De combinaties vind ik verrassend. Zit daar echt 200gram groenten in, dat is fantastisch. Zo kom ik tenminste aan mijn groente quote.

Meedoen met mijn vrouw: 3-daagse detox

Hi Frecious, Jullie bedienen vast een leuk publiek met jullie interessante sapjes. Eerlijk gezegd vind ik ze een beetje waterig. Ik heb zelf wel een verse slowjuice gemaakt en daar zaten veel meer vezels in. Lijkt me ook goed om detox geïnteresseerden te wijzen op advies van diëtisten, die hebben de expertise namelijk.

3 dagen detox

De levering was goed, een niet te ruim tijdslot voor bezorging en een appje van de bezorger even voordat hij kwam. Goede inhoudelijke mails elke dag met tips en tricks. Het was mogelijk om een sapje te vervangen in de standaardbox, heel fijn! Tip: kijk goed bij de ingredienten van alle sapjes. Ik lust bijvoorbeeld echt geen anijs/venkel. Dat stond bij een van de sapjes in het verhaaltje (die mocht ik omwisselen), bij een aantal andere alleen in de ingredientenlijst. Veel sap met bleekselderij en/of biet, daar moet je van houden.

Heerlijke juices! Alles goed geregeld, op tijd en netjes, helemaal prima. Ik heb nu twee keer besteld en ben echt heel enthousiast.

Prima sapjes!

Ik neem 1 shot en 1 sapje per dag, ik voel me er prima bij. Ze smaken mij allemaal even goed. Alleen het gember shot is pittig!

een heerlijke boost van binnen en buiten!

Een fantastische aamvulling op het dagelijks leven. De zwangerschaps box is erg fijn ook als postpartumbox te gwbruiken. Een goede aanvulling voor wanneer je borstvoeding geeft en daarnaast veel sport. Heerlijk om iets terug te geven aan mijn lijf!

Levering pas 1 week na afspraak ontvangen

Jammer , alles geregeld , reeds begonnen met de pre detox dagen en toen kwam de levering niet! Email gestuurd maar werd erg laconiek over gedaan!

Prima vol te houden detox

Dit was de fijnste detox die ik tot nu toe heb ervaren. Geen honger gevoel. Makkelijke recepten, eerste twee dagen hoofdpijn (hoort erbij) en daarna mega energiek. Ik ga deze zeker herhalen. De sapjes waren (op 2 na :-)) prima te drinken. Ik ga een aantal recepten erin houden, welke licht zijn en verrukkelijk! Dikke 8!

Altijd lekker en gezond

Ik vind de sapjes erg lekker. We hebben nu een tijdje een abonnement en ik doe samen met mijn partner af en toe een sapje. Ik merk dan eigenlijk niks. Een kuur vind ik effectiever.

Voor het eerst een sapkuur gedaan en het is ons alles meegevallen. De lekkere sapjes hebben daar goed aan bijgedragen :).

Super service!

Heel tevreden over de sapjes! Ik ben een blije afnemer :-)

Snelle en erg vriendelijke (menselijke!!) reactie

Ik dacht er al een tijdje over om contact op te nemen omdat één van de sapjes opeens niet meer smaakte. Uiteindelijk gedaan, en kreeg snel een hele vriendelijke reactie. Een klantenservice waar mensen werken van vlees en bloed :-) complimenten voor jullie service!!

Heerlijk verse sappen

Ik heb n abonnement en vind het heerlijk om de sappen elke keer weer te ontvangen

Ik ben erg tevreden over frecious

Al bijna 3 jaar heb ik een abonnement bij Frecious. De sapjes zijn supergezond. Ik voel me er heel goed bij. Een heel klein minpuntje vind ik dat de sapjes best prijzig zijn. De medewerkers zijn vriendelijk en de bestellingen komen altijd netjes op tijd. Alleen maar goede ervaringen.

Ik verheug me iedere ochtend op een sapje

De sapjes zijn heerlijk en de levering gaat ook altijd goed. Ik verheug me iedere ochtend weer op een lekker sapje. Verder reageren ze snel op vragen en handelen ze het goed af

Fijn maar niet perfect ;)

Goed product, heb een abonnement en ben zeker tevreden. Alleen even contact opgenomen omdat ik helaas voor de 2e keer te weinig flesjes in mijn box heb ontvangen.

Betrouwbaar!

Ik bestel al een aantal jaren naar tevredenheid de sapjes. Snelle levering, super fijne service!! En de sapjes zijn smakelijk, afwisselend. En wat ik helemaal super tof vind is dat ze nieuwe producten ontwikkelen in Upcycyclen, de granola en de health bars.

Top!!

Goede kwaliteit, topservice!