Top!!

Goede kwaliteit, topservice!

Sinds 2015 bestellen en gebruiken wij de frecious groentesappen. We zijn meer dan dik tevreden over de kwaliteit/levering/communicatie. Een echte aanrader. Zij persen de groenten en fruit met de allerbeste slowjuicer ter wereld (de Angel)

Naast het feit dat het een erg goede uitdaging is en een immuunbooster- ook mn huid knapte er erg van op!

Frecious The Bomb.

Al jaren vul ik mijn dagelijkse dosis groenten aan met een Fles Fresh.

De lekkere sapjes geven me voldoende energie voor de hele dag.

Elke dag nemen mijn man, dochter en ik een sapje. Het geeft energie en is ook een lekker verfrissend drankje.

ik ben een wandelende reclame voor jullie

sinds ik frecieus drink gebruik ik geen vitamine supplementen meer. normaal was ik altijd wel een keer verkouden of grieperig maar heb daar geen last meer van gehad. ik ben heel tevreden!

Ik ben zeer tevreden

Heb alleen goede ervaringen. Levering is perfect en de sappen heel lekker.

Altijd stipt, netjes geleverd en lekkere sapjes

Nu meer dan een half jaar abonnee. De sapjes worden altijd volgens afspraak bezorgd. Prima verpakt en de sapjes zijn lekker (meestal, en anders zijn ze gewoon heel goed voor je ;-)) en gezond. Echt een boost voor je gezondheid. Ik wil niet meer zonder!

Heerlijk!

Veel verschillende smaken met veel vitamines heerlijk!

Super producten, constante kwaliteit!

Mijn sapjes stellen nooit teleur, je kunt makkelijk je datum of adres aanpassen. Helemaal top! Enige nadeel is dat je thuis moet zijn om de diepvriesflesjes te ontvangen, kan natuurlijk niet afgegeven worden bij de buren!

lekkere gezonde sapjes, health shots en bars thuis afgeleverd

al geruime tijd abonnee en ontvang dus ongeveer elke 6 weken een heerlijke box met sapjes, health shots en bars. Zo krijg je altijd je gezonde voedingsstoffen op een gemakkelijke manier binnen en het is ook gewoon erg lekker.

Super makkelijk en top kwaliteit!

Prachtige smaken en geen gedoe met zelf slowjuicen.

Mooie ervaring

3 dagen Detox kuur gedaan! Sapjes waren in het begin wel te doen, maar heb met veel moeite de laatste dag de sapjes weg gekregen. Mijn doel was om een health boost te krijgen en dat heeft gewerkt! Bezorging was perfect voor elkaar!

Gevarieerde juices snel geleverd

Na bestellen was het snel in huis. In de juices zit een grote variatie aan groente en fruit waardoor je veel soorten binnen krijgt. Daarnaast krijg je goede en duidelijke info er bij en nog allemaal extra tips. Ga zeker nog een keer bestellen.

Even wennen aan de smaken maar geweldig dat ik 300 gram groenten/fruit zo makkelijk tot me kan nemen

Het was even wennen aan de smaken maar ga ze steeds meer waarderen. Makkelijk als je op een dag niet je 500 gram groenten haalt.

Vies, maar resultaat

Mijn doel van de detox was: een health boost, nieuwe (hopelijk lekkere) smaken ontdekken en misschien nog net een beetje afvallen. Het resultaat was inderdaad dat ik veel ben afgevallen. Mijn slaap-ritme is beter en ik voel me overall goed. Helaas waren de sapjes zo ontzettend vies, dat ik er tegenop zag om ze elke 2 uur te nemen. Zodra ik ze had gedronken voelde ik me misselijk en moest ik echt even gaan liggen. Hierdoor ben ik weinig het huis uit geweest tijdens de 3 daagse detox. Maar het resultaat is er en ik ben trots dat het heb volgehouden!

top, goede bezorging altijd netjes

top, goede bezorging altijd netjes en goede sapjes

Lekkere sapjes

De sapjes zijn heerlijk en de service is goed

Mijn eerste detox kuur. Daarom ben ik begonnen met de 3-daagse kuur. Door de heldere en duidelijke uitleg over de voorbereiding, tijdens de dagen en daarna is het echt een succes geworden. Super veel energie, geen nare kwaaltjes of anderszins en een “schoon en opgeruimd” gevoel na 3 dagen. De sappen en soepjes waren lekker dus voor mij een reden om na de feestdagen wederom een kuur te gaan doen!

Goede service n.a.v.

Ik had gemaild omdat ik de facturen van mijn bestellingen niet kon vinden in mijn account, een paar dagen later zaten ze allemaal in mijn mail en is in mijn account ingesteld dat ik ze automatisch te zien krijg. Top!

Lekkere sapjes en soms een verassing erbij

Inmiddels een aantal keer een box vol smakelijke sapjes besteld. Het bevalt mij erg goed, smaak is prima. Voor mij is het een goede start van de dag. Bestellen, wijzigen alles is eenvoudig te regelen en de informatie over lever moment vindt ik ook fijn, je kan op de dag zelf zien hoe lang het nog duurt voor de bezorger er is. Niet goedkoop maar een goede investering in een gezonde start van de dag.

Snelle levering en goede sapjes

Al enige jaren maak ik gebruik van Frecious en ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds super tevreden. De sapjes zijn lekker, gezond en er komt vaak een nieuw tijdelijk smaakje bij. Mijn favoriet zijn de celery slim en de Liquid gold.

Gezonde sapjes en fijne bezorging

Ik ben fan van de Frecious sapjes! Na een aantal keer proberen heb ik een abonnement afgesloten. Veel smaken, nieuwigheidjes en interessante nieuwsbrieven. Iets aan de prijs maar voor mij is het dat waard.

Alle smaken zijn heerlijk en gezond. Gebruik het nu al 2 jaar en bevalt nog steeds erg goed.

Prima product

Ik bestel al een aantal jaren de groentesapjes en ik ben er erg tevreden over. De fruitsapjes kan ik nog wel zelf maken maar de groentesapjes maken vind ik een stuk moeilijker om ze smakelijk te maken. Dus gebruik ik die vaak als tussendoortje. Zojuist weer een zending ontvangen. Ik ben benieuwd naar de granola. De reep die jullie al eerder hadden vond ik niet zo geslaagd. Die heb ik verder ook niet meer besteld. Jullie bezorging is fantastisch. Zo fijn om een sms-je te krijgen vlak van te voren. Ik heb nu wel een klacht. Ik zag de hoesjes staan en die leken me erg handig, dus 2 besteld maar juist nu krijg ik allemaal nieuwe flesjes die breder zijn en waar de hoesjes niet lekker omheen passen. Ze moeten er ook een beetje makkelijk in en uit gaan. Dat is nu absoluut niet het geval. Je kunt ze erin persen maar krijgt ze er dan bijna niet meer uit. De oude flesjes passen er perfect in en uit. Ze zijn waarschijnlijk ook op de vorige flesjes gemaakt. Dus dit hadden jullie niet mee moeten geven. Die wil ik ook graag bij de volgende zending mee terug geven Dit werkt bij mij niet. Ik wacht wel tot er hoesjes waar de nieuwe flesjes inpassen. Ook graag dan het bedrag van de hoesjes de volgende keer crediteren. Vr.Gr. Mevr. M.J.Raymakers

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen