Goede service!

Erg duidelijke site, vriendelijk personeel! Als je iets wil wijzigen dan kan dat en wordt het direct aangepast.

Lekkere sapjes

Ik heb een week de milde detox gedaan. Dit was goed te doen. Het maaltijdplan was duidelijk. Makkelijke en lekkere recepten!

Goede ervaring, met gewenst resultaat: fit en afgevallen!

Ik heb de 3-daagse sapkuur als zeer positief ervaren. Het was goed te doen en weinig lichamelijke klachten (mede door de goede voorbereiding vooraf denk ik). De begeleidende e-mails tijdens de kuur zijn ook heel leuk en nuttig. Als ik dan nog een minpunt mag noemen: niet alle sappen zijn even smakelijk, maar dat nam ik op de koop toe, omdat ik weet hoe gezond ze zijn. Maar het resultaat was zoals gehoopt: energiek, geen trek meer in ongezonde snacks en een 2,2 kg lichter na de kuur.

Goede producten, maar maakt helaas niet waar wat ze zeggen

Over de kwaliteit van de sapjes, de levering en het hele informatie valt niks negatiefs te zeggen. Helaas ben ik 3 dagen alleen maar misselijk geweest.

Eerder enthousiast, nu minder.

Abonnement sinds mei 2019. Was oorspronkelijk zeer enthousiast over producten, dienstverlening, interessante mails en bezorging. De laatste tijd hapert het echter op sommige punten: - Sunny Celery (mijn favoriet) was uitverkocht, kan voorkomen. Helaas vervangen door een product wat absoluut mijn smaak niet is. - De bezorging is de laatste tijd niet wat ik gewend ben: niet binnen de afgesproken tijdvensters, te vroeg, te laat of helemaal niet. Laatste keer was de verbinding met tablet van medewerker niet mogelijk, waarbij gegevens niet konden worden bijgewerkt. Verder zie ik dat bezorging bij buren is toegestaan. Ik kan me niet voorstellen dat dat mijn keuze is geweest. Kan dat aangepast worden? Vriendelijke groet, Irene P.

Elke keer weer een smaaksensatie!

Elke sap is weer verrassend lekker. Elk ingrediënt komt tot zijn recht. Ondanks dat de health shots soms pittig zijn (gember) om weg te drinken, weet en voel je, dat het goed voor je is.

Puur

Heerlijk en makkelijk. Goede service en fijne mail info.

uitstekend!

De kwaliteit van de sappen is uitstekend. Ben verrast door de muesli! Aan te bevelen!! En gelukkig is ook de bezorging helemaal top.

Heerlijk, compleet en snel

Al enkele jaren bestel ik met plezier sapjes bij Frecious. Het abonnement is eenvoudig tussentijds aan te passen zodat ik de bestelling altijd naar wens kan maken. De grote hoeveelheid smaken en ingredienten maakt het heel compleet. Daarnaast is ook de service en levering buitengewoon zorgvuldig en persoonlijk. Zeer tevreden over het totaalpakket.

Altijd top producten

Frecious is super kwaliteit dus je weet wat je drinkt en het is erg makkelijk

Alles altijd correct en goed geregeld

Lekkere biologische sapjes!

Ik vind de sapkuur van 3 dagen goed vol te houden! Per dag heb je 6 sapjes en 2 powershots! Hierdoor is het niet moeilijk om het vol te houden, omdat je om de paar uur een sapje hebt, De sapjes zijn lekker! De shots helaas niet allemaal, maar die heb je zo weg. Eerste dag is altijd even wennen, omdat je lichaam eten verwacht dag 2 en 3 is makkelijker! Ik voelde mij op de 2e dag ook al een stuk fitter. Enige tip: misschien erbij vermelden waarom deze smaken zijn samengesteld en wat het doet met je lichaam. Bij het sapje heart beat is het wel duidelijk, maar wat doet bijvoorbeeld Liqoud Gold voor je lichaam?

Fijn ingepakt, leuke service!

Heerlijke (healthy, upcycling, no waste, no sugar, yummie) granola!

Gister kreeg ik de tweede bestelling van mijn abonnement. Met het proefzakje Granola! Ik vermoedde stiekem dat het lekker zou zijn (de bars vind ik ook super), dus had gelukkig ook al twee zakken aan de bestelling toegevoegd. En toch overtrof het mijn verwachtingen; Ik heb echt nog nooit eerder zo'n goede verse smakelijke 'healthy' granola geproefd. (En geloof me, ik heb er veel geprobeerd). Dank dus voor dit nieuwe product! Extra gaaf dat het een upcycling product is. Ik ben fan :-).

Ik voel me super! Voor iedereen aan te raden

3 daagse detox gedaan. Ik heb geen honger gehad, ik had zelfs moeite om alles op te krijgen. Mijn lichaam reageerde er goed op en ik merkte dat mijn lichaam aan het schoonmaken was. Ik heb ook gewoon 2 dagen kunnen werken (detailhandel) en elke avond gewandeld. Met afbouw en detox samen ben ik 5 kilo lichter en mijn eet gewoontes zijn ook verbeterd! Geen opgeblazen buik meer en meer energie in mijn lijf

Een dagelijks flesje gezondheid

Wij leven en eten gezond, maar ik merk dat het echt moeilijk is om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan groenten te eten. Frecious is een perfecte uitkomst voor mij en mijn gezin. Goede kwaliteit en assortiment. Sommige sappen zijn lekkerder dan anderen, maar dat is een kwestie van persoonlijke smaak. Mijn favoriete shot is gember en citroen, dan start je de dag gelijk goed. Service is goed:: Als ik vragen heb dan worden die altijd beantwoord, al zou dit soms een beetje sneller kunnen.

Goed vol te houden

Goede sapkuur, duidelijk, en 5 dagen goed vol te houden. Shots vond ik wel smerig. Juices en soepen waren lekker en voedzaam. Voelde me fitter en energieker. Ga het over een paar maanden weer doen.

Goede detox smaak van drankjes vreselijk

Vond de service en schriftelijke begeleiding echt heel goed echter de smaak van de slow juices slecht en weinig verschil .. zeker de “soep” viel erg tegen. Jammer dat de verschillende mixes niet iets meer een duidelijke afgebakende smaak .. leken erg op elkaar

Matig, kan veel beter (heb ook andere merken geprobeerd)

Ik had de detox sapkuur - 3 dagen + Look & Feel is goed. + Er zit ook soep bij. + Goede combinatie van juices, shots & soep. + Duidelijk overzicht op flesje van wat erin zit. - Ingevroren (hoeft niet, gaat allemaal lekken), ontdooit toch trager dan verwacht, veel gedoe. - Smaak is niet zo lekker als andere merken. - Benummering op de flesjes zelf zou handig zijn (als je er 6 neemt op een dag, de juiste benummering toevoegen)

Heerlijk!

Lekkere sapjes! Ideaal als tussendoor om wat extra vitaminen binnen te krijgen.

Makkelijk, heerlijk en vooral nuttig!

Erg makkelijk te gebruiken en super aanvulling bij je dagelijkse voeding.

Goede ervaring

De meeste sapjes waren best wel lekker, de shots waren altijd weer verassend. Het viel mij erg mee hoeveel trek ik had en ik voelde me ‘vol’ na elk sapje. Ik ben 2 kilo afgevallen en ik zit sneller vol dan voorheen. Met de duidelijke uitleg vooraf en tijdens de sapkuur vind ik Frecious zeker een aanrader!

Uitstekende communicatie. Benieuwd naar de diverse sapjes.

Dit was de eerste levering. Alles heel duidelijk uitgelegd.

Nieuwe ervaring

Een eyeopener

Lekker hoor!

Heerlijk om zo extra groentes binnen te krijgen.

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen