Alles altijd correct en goed geregeld

Lekkere biologische sapjes!

Ik vind de sapkuur van 3 dagen goed vol te houden! Per dag heb je 6 sapjes en 2 powershots! Hierdoor is het niet moeilijk om het vol te houden, omdat je om de paar uur een sapje hebt, De sapjes zijn lekker! De shots helaas niet allemaal, maar die heb je zo weg. Eerste dag is altijd even wennen, omdat je lichaam eten verwacht dag 2 en 3 is makkelijker! Ik voelde mij op de 2e dag ook al een stuk fitter. Enige tip: misschien erbij vermelden waarom deze smaken zijn samengesteld en wat het doet met je lichaam. Bij het sapje heart beat is het wel duidelijk, maar wat doet bijvoorbeeld Liqoud Gold voor je lichaam?

Fijn ingepakt, leuke service!

Heerlijke (healthy, upcycling, no waste, no sugar, yummie) granola!

Gister kreeg ik de tweede bestelling van mijn abonnement. Met het proefzakje Granola! Ik vermoedde stiekem dat het lekker zou zijn (de bars vind ik ook super), dus had gelukkig ook al twee zakken aan de bestelling toegevoegd. En toch overtrof het mijn verwachtingen; Ik heb echt nog nooit eerder zo'n goede verse smakelijke 'healthy' granola geproefd. (En geloof me, ik heb er veel geprobeerd). Dank dus voor dit nieuwe product! Extra gaaf dat het een upcycling product is. Ik ben fan :-).

Ik voel me super! Voor iedereen aan te raden

3 daagse detox gedaan. Ik heb geen honger gehad, ik had zelfs moeite om alles op te krijgen. Mijn lichaam reageerde er goed op en ik merkte dat mijn lichaam aan het schoonmaken was. Ik heb ook gewoon 2 dagen kunnen werken (detailhandel) en elke avond gewandeld. Met afbouw en detox samen ben ik 5 kilo lichter en mijn eet gewoontes zijn ook verbeterd! Geen opgeblazen buik meer en meer energie in mijn lijf

Een dagelijks flesje gezondheid

Wij leven en eten gezond, maar ik merk dat het echt moeilijk is om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan groenten te eten. Frecious is een perfecte uitkomst voor mij en mijn gezin. Goede kwaliteit en assortiment. Sommige sappen zijn lekkerder dan anderen, maar dat is een kwestie van persoonlijke smaak. Mijn favoriete shot is gember en citroen, dan start je de dag gelijk goed. Service is goed:: Als ik vragen heb dan worden die altijd beantwoord, al zou dit soms een beetje sneller kunnen.

Goed vol te houden

Goede sapkuur, duidelijk, en 5 dagen goed vol te houden. Shots vond ik wel smerig. Juices en soepen waren lekker en voedzaam. Voelde me fitter en energieker. Ga het over een paar maanden weer doen.

Goede detox smaak van drankjes vreselijk

Vond de service en schriftelijke begeleiding echt heel goed echter de smaak van de slow juices slecht en weinig verschil .. zeker de “soep” viel erg tegen. Jammer dat de verschillende mixes niet iets meer een duidelijke afgebakende smaak .. leken erg op elkaar

Matig, kan veel beter (heb ook andere merken geprobeerd)

Ik had de detox sapkuur - 3 dagen + Look & Feel is goed. + Er zit ook soep bij. + Goede combinatie van juices, shots & soep. + Duidelijk overzicht op flesje van wat erin zit. - Ingevroren (hoeft niet, gaat allemaal lekken), ontdooit toch trager dan verwacht, veel gedoe. - Smaak is niet zo lekker als andere merken. - Benummering op de flesjes zelf zou handig zijn (als je er 6 neemt op een dag, de juiste benummering toevoegen)

Heerlijk!

Lekkere sapjes! Ideaal als tussendoor om wat extra vitaminen binnen te krijgen.

Makkelijk, heerlijk en vooral nuttig!

Erg makkelijk te gebruiken en super aanvulling bij je dagelijkse voeding.

Goede ervaring

De meeste sapjes waren best wel lekker, de shots waren altijd weer verassend. Het viel mij erg mee hoeveel trek ik had en ik voelde me ‘vol’ na elk sapje. Ik ben 2 kilo afgevallen en ik zit sneller vol dan voorheen. Met de duidelijke uitleg vooraf en tijdens de sapkuur vind ik Frecious zeker een aanrader!

Uitstekende communicatie. Benieuwd naar de diverse sapjes.

Dit was de eerste levering. Alles heel duidelijk uitgelegd.

Nieuwe ervaring

Een eyeopener

Lekker hoor!

Heerlijk om zo extra groentes binnen te krijgen.

Heerlijke sapjes, Keurig verzorgd en geleverd

Ik vind de organisatie vriendelijk en snel met het beantwoorden van vragen! Wat een tip is, ik mis een app met de dagen hoe wanneer en wat te drinken, op papier nu alles uitgeprint maar voelt minder prettig. De tips die komen via de mail zouden ook hierin kunnen, samen met je behaalde resultaten... het maakt het voor mij persoonlijker en overzichtelijker.. tips als wanneer je hoofdpijn ervaart of een rommelende buik hebt, wat te doen met trek Maar ook complimenten en positieve slogans zijn erg leuk en steunend Ik kijk uit naar m’n volgende levering! Hartelijke groet Mariska

Verwachting overtroffen!

K

K

Blij met het resultaat.

Ondanks dat ik niet alle drankjes even lekker vond was het wel te doen. 3 kilo kwijt, maar voel me vooral ook fitter en gezonder.

Gezond én lekker

In een handomdraai de dag gezond beginnen, en tussendoor een gezonde snack: en veel lekkerder dan verwacht van een groentesap/snack! Makkelijk, heerlijk en gezond. Ik ben fan!

Heel goed produkt

Fijne uitleg, professioneel. Handig in gebruik.

Lekkere en gestructureerde sapkuur

Dit was de eerste keer dat ik een sapkuur volgde en de sapjes van Frecious hebben me er goed doorheen geloodst. Goede uitleg, fijn schema en lekker afwisselende sapjes. Originele recepten en mooie ingrediënten. Zeker een aanrader!

Altijd goed.

Fijn dat je precies de chauffeur kunt volgen bij de bezorging. Sapjes zijn divers en allemaal lekker. Ik heb een abonnement en dat bevalt heel goed.

Ronduit altijd fantastisch!

wanneer ik ook bel of mail, altijd direct goed en duidelijk antwoord. En ik word altijd heel lief enorm geholpen!

Goede kwaliteit en uitstekende service

De meeste sapjes zijn lekker. Gestart met een détox van 5 dagen en nu vervang ik mijn tussendoortjes door een sapje of een reep. Goed te doen en gezond. De wijzer van de weegschaal gaat ook langzaam maar zeker weer de goede kant op en mijn energieniveau is hoger. Dat in combinatie met een zeer stipte levering en een goede site, maakt me een zeer tevreden klant.

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen