Healthy & handig

Vind t een superfijne aanvulling en helpt me genoeg groente binnen te krijgen. Had de juices & de bars en nu ook de soep besteld om uit te proberen :D

Heel blij met de milde zomer detox!

Ik voel me na de milde zomer detox een heel stuk prettiger in mijn vel. Mijn vaak geirriteerde huid is heel kalm, mijn darmen zijn rustig, en ik voel me veel energieker. Ook belangrijk voor mij dat ik tijdens de milde detox gewoon intensief kon blijven sporten zonder flauw te worden. Toevallig moest ik aan het eind van de detox mijn HB laten prikken, mijn ijzergehalte is altijd net aan hoog genoeg, ondanks dat ik altijd wel gezond eet. Hij bleek waanzinnig gestegen! Toch ook wel leuk om wat meetbare effecten te zien. De meeste sapjes vond ik lekker, een paar ietsje minder maar ook niet vies. Al met al ben ik super tevreden. Hartelijk dank!

Prima te doen

Voor het eerst een 3 daagse kuur gedaan. De eeste dag ging prima. Maar halverwege de 2e dag gingen de sapjes me wel wat tegenstaan. Toch doorgezet en ik voel me fantastisch!

Voel me energiek en ben 3 kilo lichter

3-daagse sapkuur gedaan. Goed vol te houden. Lekkere sapjes en soepjes. Sommige shotjes waren wel een uitdaging. Ga het zeker nog een keer doen.

Bijzonder effectief, maar zwaar

We konden niet veel anders dan de sapkuur te doen naast ook wat werkzaamheden. Dat maakte het wel zwaar. De (meeste) sapjes zijn lekker en de soepjes zijn goed. We voelen ons na de kuur flink gedetoxed, fris en fruitig, en zijn allebei ongeveer 3 kg kwijt.

Heerlijke sappen, plattere buik en meer energie!

Bij elke slok proef je letterlijk de "gezondheid". Super lekkere sappen, duidelijk meer energie en daarbij als cadeau een plattere buik. Heel fijn. Aanrader!

Viel tegen erg ziek geworden en niemand bereikbaar om te overleggen.

Viel tegen erg ziek geworden en niemand bereikbaar om te overleggen. Drankjes vond ik super vies. Terwijl ik een makkelijke eter ben.

Informatie over af-en opbouwdagen kan beter

Aangezien afbouwen en opbouwen een belangrijk onderdeel zijn, zou dit duidelijkeer, eerder en completer moeten. Op de site staat niet alle info, terwijl je lang van te voren moet afbouwen. Completere informatie daar is dan nodig ivm plannen van die dagen (incl boodschappen). Zelfe geldt voor weer opbouwen. Pas op de dag van opbouw daar info over, vind ik te laat (dan niet het juist in huis) en dat mag ook uitgebreider en duidelijker. Verder val je inderdaad af, maar zodra je weer koolhydraten eet en dus darmvullibg hebt, zit dat er ook weer aan.

Vreselijk onsmakelijk.

Wij kozen voor de 3-daagse sapkuur. Bij 'sapjes' stelden we ons lekkere frisse fruit- en groentesappen voor, maar dat bleek hier niet het geval. De combinaties waren ongetwijfeld gezond, maar volstrekt onsmakelijk. We hebben de sapjes quasi met dichtgeknepen neus naar binnen gegoten. Om van de health shots en waterige soep nog maar te zwijgen. Zeer deprimerend om dit 3 dagen vol te houden. Het is eigenlijk ongelooflijk dat mensen bereid zijn om 100 euro per persoon te betalen voor iets als dit... Als je dan toch wil detoxen (wat je lichaam eigenlijk al voor het overgrote deel uit zichzelf doet), kan je net zo goed zelf een aantal dagen vasten, verse sapjes persen en verse groentjes eten. Wellicht even efficiënt, lekkerder en een pak goedkoper.

Super service en begeleiding!

Op het moment dat ik had besteld kreeg ik direct mailtjes met de informatie die ik nodig had om me voor te bereiden op het detox proces. Er werd verteld wat ik wanneer niet meer mocht eten om ervoor te zorgen dat ik een goede basis had voor mijn detox van 3 dagen. Ook had ik bij het bestellen aangegeven dat wanneer er toevallig niemand thuis was het pakketje in de tuin mocht worden gezet. Aangezien het 30 graden was werd ik gebeld door Frecious, maar heb ik helaas niet kunnen opnemen maar is er een voicemail ingesproken met de uitleg dat het nu niet mogelijk was om hem in de tuin neer te zetten ivm het warme weer en dat ik de bezorger kon volgen via een link die ik de volgende dag kreeg. Ook kreeg ik voor elke dag een mail met welke sapjes ik moest ontdooien en wat tips om de dag door te komen. Ik vond dit erg fijn en overzichtelijk. Ook na mijn detox kreeg ik nog een mail met tips om langzaam weer op te bouwen met eten. Ik vind dit dan ook echt een top service!! Wel moet ik zeggen dat het echt doorbijten is met het drinken van de sapjes. Sommige sapjes kon ik bijna niet weg krijgen en andere waren net te doen. Ik was dan ook blij toen de 3 dagen voorbij waren, maar ik voelde me wel beter door de detox.

Een goede kickstart om bewuster met eten om te gaan.

Ik vond de sappen en soepen heerlijk van smaak. 1e dag wennen aan alleen sap en niet eten. 2e dag hoofdpijn die in de loop van de dag overging. 3e dag ging goed. Nieuwe energie en je wil daarna bewuster en gezonder eten. Ik zou het zeker nog eens doen. Ik heb op de eerste en derde dag een halve avocado gegeten. Miste het kauwen want het is echt sap.

Betaalbaar, lekker, goede service

Ik kende de sappen van Frecious al en nu voor het eerst een 3 daagse sapkuur. De service en info (ook gedurende kuur) is perfect. De smaken zijn goed en aantal sappen op een dag voor mij voldoende Het ging mij makkelijk af (zonder al te veel voorbereiding) en afgezien van wat hoofdpijn 2e dag, was ik vol energie!

Zoveel meer energie!!

Ik wilde even tot mezelf komen en de diepte in met mezelf. Stil staan en voelen wat ik nu wil. Ik heb de 3 daagse detox van Frecious aangevraagd en mijn datum beslist dat ze kwamen. Ik moest even iets langer wachten op de bestelling, maar het was het wachten waard. De sapjes waren heerlijk en de soepjes ook. De shotjes waren een verrassing en het was even volhouden. Ik heb af en toe een wortel erbij gepakt om toch iets te knagen te hebben en in de avond een warm glas plantaardige golden milk. De 3e dag voelde ik me energiek mentaal, emotioneel en fysiek. Energie stroomde door me heen en 2 week later voel ik het nog! Ik baal dat ik geen flexibel abonnement hebt genomen, maar ik ga zeker vaker een dag, 3 dagen of 5 dagen gebruik maken van Frecious. De shots zijn een aanrader en super healthy! Ik ben om en ga mezelf dit vaker kado doen!

Heeeeel misselijk

Hier kan Frecious niets aan doen, maar ondanks dat ik redelijk gezond leef en de afbouwfase heb gevolgd ben ik na amper een dag gestopt. De misselijkheid was niet normaal. Eerste dag maar 3 sapjes en 2 shots gehad. Tweede dag nog 1 slok geprobeerd, maar ik moet van de smaak bijna overgeven dus gestopt. Ik was twee dagen daarna nog steeds misselijk. Ondanks dat het bijna nooit voorkomt (stond op de website) vind ik wel dat het gezegd moet worden. Voor velen misschien een uitkomst, maar voor mij niet.

Fantastisch!

Energieker en Krachtiger in de loop van drie dagen en 3 kilo lichter

Positief

Ik ben zeer positief, lekkere sappen en soepen! Ik vond het wel jammer dat ik niet op alle dagen een mail heb ontvangen met de voortgang. Dat werkt denk ik meer motiverend!

Detox en afterdetox = herboren!

Ik heb echt een top detox mogen beleven door jullie geweldige 3 daagse kuur. Door alle info goed afgebouwd ook. En daarna met de afterdetox nog een paar dagen dit nieuwe leven beter leren kennen. Goede begeleiding, veel info, heerlijke sapjes en health bars. Stap voor stap dagschema's. Het ging erg goed! Geen honger gevoel gehad. Mijn huid is mooier, ik ben kilos kwijt, voel mij energiek. Eet kleinere porties en kies bewuster. Voeden ipv vullen, daar wilde ik weer naar toe na de lock down en dat is heerlijk gelukt!

Heerlijke sapjes met een gewenst resultaat

Vanwege darmklachten de drie daagse detox en de afterdetox kuur gedaan. Wilde ook van m’n suikerbehoefte af. Prima vol te houden en heerlijke gezonde groente sapjes. Na die 8 dagen geen opgeblazen gevoel meer en geen behoefte meer aan suiker.

Lekkere sapjes, nooit honger, goede uitleg en goede boost voor mijn lichaam.

Ik heb de 3-daagse sapkuur gedaan, om me weer energieker te voelen en minder vol. Goed gelukt. Doordat je op de sapjes moet kauwen doe je best lang met een flesje, daardoor heb ik ook nooit honger gehad. Wel waren de laatste groente sapjes wel heftig / kreeg ik er minder zin in. Na de keer ben ik bewuster wat ik eet, voel me energieker en lekkerder in mijn lichaam.

Smaak was afschuwelijk

Hoewel ik zelf gezond eet en regelmatig groente en fruit smoothies maak was het tijd om een keer voor de gemakkelijkere weg te gaan en bestelde ik een aantal sapjes. Helaas verwachte dit niet aan mijn verwachting, de smaak was ongelofelijk smerig, het smaakte bedorven en zo rook het ook, ik heb geen sapje weg kunnen drinken, daarbij vond ik de prijs ook erg hoog. Na alle sapjes geprobeerd te hebben wat teleurstellend was, zijn de andere regelrecht de gootsteen in gegaan. Voor mij nooit meer!

Echt goed te doen

Ik heb de 3-daagse kuur kort geleden gedaan en heb de datum voor de nieuwe kuur meteen genoteerd in mijn kalender. Uiteraard is het niet makkelijk om 3 dagen niet te eten, maar het is echt goed te doen. De sapjes vullen echt goed en van een echt hongergevoel heb ik geen last gehad. Vooral op mijn darmen had de kuur een positief effect.

Intense ervaring resultaat is goed

Eerste dagen waren zwaar. Ik denk dat het voornamelijk komt omdat ik veel koffie normaal drink. Na de 3 daagse kuur 2.8kg verloren waarvan 2kg blijvend. Betere huid. Darmenstelsel heeft een goede reset gehad. Voelde veel energie op bepaalde momenten tijdens het vasten. Ik denk goed om een paar keer te doen per jaar. Ik ben ook benieuwd naar de resultaten van de 5 daagse kuur.

Hele lekkere gezonde sapjes

Ik heb de 3 daagse kuur gedaan. De sapjes waren over het algemeen best lekker, wel moet je voor elk slokje even schudden. De shots heb ik altijd in warmwater opgelost, dus ik vond het meevallen hoe heftig ik ze vond. Ik had wel 3 dagen lang de behoefte om iets te “eten”, om op iets te kauwen. Wel volgehouden, ik had weinig last van honger. Sapjes kwamen telkens op het goede moment. Goede effecten: plattere buik, 2 kg kwijt (ook nog na 2 weken), goede “reset” voor weer gezonder leven. Het was fijn geweest om het after detox plan eerder te krijgen, nu ging ik op dag 3 boodschappen doen maar wist ik eigenlijk niet goed wat wel/niet verstandig was.

Zeer goed ervaren!

Hele prettige communicatie via de mail, je ontvangt goede mails met instructies. De 3 daagse detox heb ikzelf als zeer prettig ervaren. Aanrader is wel dat er duidelijker aangegeven mag worden dat je eerst een afbouw week hebt. Wanneer je dit over het hoofd hebt gezien, kom je wellicht voor een verrassing te staan als je de detox al eerder wilt doen

Ik heb weer een platte buik!

Ik heb de milde 7 dagen detox gedaan en dat is mij erg goed bevallen Daarna de 5 dagen after detox, ook prima alleen wat ik zo leuk vond aan de 7 daagse milde detox was dat er voor elk eetmoment, ontbijt, lunch, avond eten een recept zat met boodschappenlijst Bij de after detox stond er alleen ‘gezond ontbijt, lunch’ zonder recept, wel avondeten recept gelukkig Waarom ik het zo goed vol kon houden was, dat alles ingevuld was, zodat ik geen verkeerde dingen kon gaan eten Verder helemaal tevreden met het resultaat! Ik zal het zeker vaker gaan doen!

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen