Leuke sapjes en fijne klantenservice

De mails en pdf'jes met uitleg waren duidelijk en de klantenservice zeer goed bereikbaar en weten waar ze het over hebben. De sapjes vond ik zeer goed te doen, beter dan verwacht. Het waren leuk samengestelde sapjes, niet iets wat je even thuis maakt. Als ik toch één minpuntje moet noemen dan is het dat ik de gembershot vrij pittig/geconcentreerd vond.

Goede detox, prima vol te houden en goed gevoel achteraf!

Ben zeer positief over de juices en de shots, goed te doen. Alleen de recepten mogen beter. Smaakvollere recepten en beter uitgeschreven (mis een aantal zaken en recepten niet compleet). Maar zeker voor herhaling vatbaar!

Lekkere sapjes goede detox uitleg

Drie daagse detox goede uitleg voor af, tijdens en na de detox. Fijne ervaring met eerste keer detox.

Gezond, lekker en verzorgd

Ik heb de sappen-kuur goed verzorgd ontvangen, de mails en documentatie was helpend om het goed vol te houden. De sappen waren erg lekker. De shots best pittig soms, dat wel.

Inspirerend eetprogramma, zeer goed te volgen

Door de duidelijke focus en instructie is het een heel prima detox week gebleveb die mij -2,1 kilo, veel meer energie en zin in vitaliteit heeft opgeleverd! De sappen zijn prima smakelijk, de shotjes zijn een oprechte uitdaging... ik zal eerlijk zijn gember en aloe vera bracht wat reactie te weeg. Je raakt er echter echt trots van dat je dit afrondt

Lekker, handig en binnen een week op een rustige manier toch even je lichaam resetten én toch normaal gezond eten (deed zelf de milde detox) waardoor de suikerdrang meteen verdwijnt en je na 7 dagen rustig kunt opbouwen zonder de drang nr zout/zoet. Een echte aanrader en super leuke recepten én handige boodschappenlijst!

Goede ervaring!

Mijn ervaring begon heel goed:werd keurig op de hoogte gehouden wanneer de bezorger zou komen met mijn bestelling. Sapjes zijn erg lekker (op eentje na, maar dat is een kwestie van smaak). Het idee dat je zoveel groenten binnenkrijgt vind ik erg fijn: ik eet gezond en gevarieerd maar meer groenten mag altijd! En ook mooi resultaat behaald qua afvallen!

Lekker en puur! :)

Lekker & Puur

Lekkere pure sapjes

Heerlijke sapjes, zelfs de 100% groenten vind ik heel lekker van smaak! Een echte aanrader om heel gemakkelijk een extra boost groentjes binnen te krijgen. Mijn zoontje proeft ook mee van de sapjes en ook hij vind ze heel erg lekker! Zijn top favoriet is het sapje met de bietjes. Vind het ook helemaal top dat je de sapjes ook in België kunt laten leveren. En ook een zeer fijne services met snelle reacties en opvolging!!

Goede toevoeging in een gezonde leefstijl met genoeg variatie in sapjes

De sapjes kuur is mij zeer goed bevallen. Het viel mij 100% mee. Geen enkel moment het gevoel van honger ervaren en voldoende verschillen in smaken. De shots waren heftig maar ik vind dat dat altijd wel zo is als je ergens een shot van neemt. Het concept is prima in elkaar gezet en ook de uitgebreide uitleg over hoe je te werk moet gaan tijdens deze kuur is echt een pluspunt. Over elk obstakel is nagedacht en ook het advies voor verschillende thee soorten is erg fijn. service is top! Mij viel het erg tegen wat betreft het verlies in kilo's. Ik lees veel dat mensen minimaal 2 kilo kwijt raken door deze kuur terwijl dit bij mij maar 1 kilo was. Één zeer grote min vond ik zelf dat er niet goed nagedacht is over milieubewuste verpakkingen. Alle sapjes en shots waren verpakt in plastic flesjes/bakjes en anno 2020 zou ik daar een andere oplossing voor vinden. Alles samengevat vind ik Frecious een goede keuze en zeker een aanrader! Dit ga ik vaker doen.

Goed te doen

De ene sap is wel een stuk lekkerder dan een ander maar dat is persoonlijk.

Frecious een ware Beleving

Heb vele vormen van Detox kuren in mijn leven geprobeerd. De Frecious flesjes gaven mij de doorslag. Dankbaar aan een dierbare vriendin die mij reeds voorging. De keuze is reuze. Dus besloot ik mij te wagen aan de 3 daagse detox. Echt ik kan het iedereen warm aanbevelen. De verscheidenheid in de lekkernijen is groot en met voldoende water drinken en kruiden thee uitstekend vol te houden. Echt een aanrader om dit nu voor de zomervakantie te ondernemen. En wat mede succesvol is; van deze kuur ben ik maar liefst een dikke 4 kg minder qua gewicht. Bewegen blijft wel aan te bevelen. Gewoon heerlijk wandelen.

Goed geregeld! Professionele aanpak

Smaak van de sapjes wel allemaal erg hetzelfde en echt niet lekker

Makkelijk, lekker, en gezond!

Ik kreeg de doos met flesjes thuisbezorgd en heb ze gelijk in m'n vriezer gelegd. Elke dag haal ik een flesje eruit voor de volgende dag. Ik ben zelf niet goed in het bijhouden van genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen, dus dit is een heel erg makkelijke manier voor mij om gezond te blijven. Daarnaast vind ik de sapjes (meestal) heel lekker, gezien de ingrediënten. Je moet niet de smaak van een milkshake verwachten, het blijft natuurlijk een groentesap. Dus Frecious krijgt van mij een dikke 10! P.s. ook de klantenservice is super chill!

Mijn redding...fijn product, goede service

Door een hevige keelontsteking kon ik een week vrijwel niet eten omdat slikken ontzettend pojnlijk was. In die week heb ik de 3 daagse sapkuur besteld om te zorgen dat wat ik binnenkreeg goede voedingstoffen bevatte. De kuur werd snel geleverd met informatieve mails te ondersteuning. De sapjes en soepjes waren heerlijk. De shots waren even wennen, maar verassend. Ik zou het fijn vinden als er iets meer variatie zat in de sapjes per dag ipv iedere dag exact hetzelfde. Een beetje zOals bij de shots en de soepjes. Maar de kuur heeft mijn weerstand een boost gegeven. Ik voelde mij erna veel beter. Ik ben van plan om hem nog een keer te doen. Ik heb 5 dagen overwogen, maar 3 dagen was voor mij lang genoeg. :)

Gezonde en smakelijke sapjes

Gezonde producten van uitstekende kwaliteit! Heel fijn om de dag te beginnen met een sapje, en daarbij nog een gembershot te nemen, zeker een aanrader! Er is veel keuze in het assortiment, en het wordt snel geleverd.

Een fijne 3 daagse detox voor een goeie prijs!

Drie dagen sapjes en shotjes is goed te doen. Alleen raad ik het af om heel intensief te zijn tijdens de detox. Ik kreeg heel veel energie ervan.

Lekkere en gezonde juices, top customer service!

Verrasende smaaksensatie van de juices - heerlijk en vooral gezond! Ik ben gelijk een grote fan geworden en mijn man ook, ondanks dat hij groente en fruit niet graag eet. Plus werd ik geweldig geholpen met het afsluiten van mijn abonnement. Al met al,top bedrijf met passie voor gezondheid die ze naar mensen brengen in de lekkerste vorm!

Super goed vol te houden detox.

Ik wilde graag na mijn zwangerschap een detox doen. Lang gezocht en uiteindelijk voor de 3 daagse detox van Frecious gekozen. En ik ben zeer tevreden. De levering is precies zo als beschreven, netjes en duidelijk. De sapjes zijn goed te drinken, er was een sapje bij die ik minder lekker vond maar dat is persoonlijke smaak. Geen trek tussendoor gehad en na de 3 dagen 2 kilo kwijt. Ik denk dat ik deze detox zo'n 2 keer per jaar ga doen.

Superfijne reset en nog lekker ook

Naar aanleiding van de Happinez actie in februari samen met mijn partner een 3-daagse Sapkuur met afterdetox uitgeprobeerd. En ik kan niet anders zeggen dat het me 100% meegevallen is. 80% van de sapjes zijn gewoon superlekker en ik ben in totaal 3,8 kg (partner 4,2) afgevallen (met voor- en naweek). Mijn doel was een ‘mindreset’ te bereiken omdat ik in een ongelofelijke vreetbuientijd zat en veel last had van mijn overgang (opvliegers, slecht slapen). Na de 2 weken was dat bijna helemaal opgelost! Nu in mei beginnen we aan de tweede sessie van het abonnement en ik heb er gewoon zin in om weer naar het goede gevoel terug te gaan. Ik vind het wel kostbaar, maar al met al is het zeker de moeite waard....

In een woord het beste wat ik had kunnen doen voor mijn algehele gezondheid.

Driedaagse sappenkuur gedaan. Ik moest erg aan de smaken wennen. Bij sommigen had ik moeite om ze op te drinken. Wel went het. Ik had zo nu en dan tussendoor echt honger. Als de nood hoog was dronk ik wel eens een drinkbouillion of at een rijstewafeltje. Verder niks. Echt een goede manier om daarna een gezonder voedingspatroon en levensstijl te ontwikkelen. Ik was 2 kg afgevallen tijdens de sappenkuur. Daarna nog 1 kg in een week. Ik heb veel meer energie gekregen en veel trek in groenten. Ook geniet ik meer van het eten. In de ochtend heb ik gelijk trek i.p.v. eerst gelijk mijn koffie nodig te hebben om wakker te worden. En kreeg dan pas een uur later trek. Ook geen buikpijnen meer en gewrichts - en spierpijnen. Een aanrader als je wil afvallen, gezonder eetpatroon wil ontwikkelen, buikpijn, gewrichtspijn en spierpijn wil voorkomen. Voel me 10 jaar jonger.

Ik heb ervan genoten!

alles is eenvoudig, van bestelling, ontvangst van de flesjes maar ook de mails met duidelijke uitleg, dagprogramma, motivatie etc. en ik vond alle smaken heel goed te doen!

Fantastisch!

Lekkere juices, gezond en gevarieerd. Ik ben fan!

Top! Super lekker, bio en met respect voor het milieu

Zo blij dat ik mij een abonnement van 12 maanden heb genomen! Deze sapjes wil ik dagelijks drinken en een plaats geven in mijn dagelijkse routine. Ik ben echt fan! De sapjes zijn goed uitgebalanceerd, smaken heerlijk en vers en het voelt goed! Een aanrader voor wie (nog) gezonder door het leven wilt!

Super klantenservice en ondersteuning, zoals hoog kwailteit van het product

The juices are very delicious and tasteful, even after detoxing for 5 days, you still enjoy the taste ( and I am an experienced juice detoxer and usually was sick of the juices after a few days). Furthermore, customer service is great - it begins with the status of the delivery every 30 min. so that you really know when the package is coming. Then you receive daily advice during the detox also explaining the symptoms one might face, and can always contact someone for questions, which do not take long to be answered. Great team there, great concept, and also very good quality product - worth every penny. I immediately ordered a next round of juices. The abo only works as of 70EUR, and on the weekends / public holidays I did not receive an encouraging or explaining email from them.

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen