De sapjes waren op een aantal smaken na lekker en verfrissend. De soepjes daarentegen vond ik teleurstellend. Service en levering prima! De nazorg en tips voor na de detoxkuur vond ik minimaal. Hierdoor had ik veel vragen wat nu wel en niet te doen de dagen erna. Ik denk dat ik de kuur over een aantal maanden nogmaals doe en me dan beter voorbereid op de periode na de detox.
Ik had al een paar keer aan detoxen met sapjes gedacht, maar had nog een klein duwtje nodig.. toen ik op de website kwam was ik overtuigd. Wat ik ervan vond? In een notendop; Top service, goede opvolging, levering ziet er héél verzorgd uit en het belangrijkste, de sapjes, ja... die waren helemaal zo erg niet als ik had gedacht. Smaken vers, (de meeste) zijn erg lekker, en je kan heel goed de ingredienten een 'thuis geven' als je ze drinkt, wat de hele ervaring een stuk aangenamer maakt. Ik dacht dat de groene sapjes het slechtst van smaak zouden zijn, maar uiteindelijk vielen die nog goed mee (als je de smaak van selder kent en kunt verdragen is het eigenlijk zelfs lekker verfrissend). De gele/oranje sapjes gingen het minst vlot naar binnen. Zelfs nu na een paar dagen voel ik nog hoeveel goed het mijn lichaam heeft gedaan. Tijdens de drie dagen detox had ik ook heel erg veel energie en focussen op mn werk was geen probleem!! In vergelijking met gewone gezonde lunch had ik helemaal geen last van die typische middagdip. Echt top!
Goede uitleg van voorbereiden en uiteindelijke detox. Aantrekkelijke handleiding. Smakelijke “sapjes”.
Ik heb de milde detox van 7 dagen gedaan, is uitstekend bevallen. Snelle levering, goede informatie en begeleiding en reactie op vragen. Helaas was ik niet op tijd gestopt met koffie drinken en suiker en had ik de eerste 3 dagen gigantische hoofdpijn. Ik viel ook maar 1,6 kg af maar kwam wel onder de 60 kg wat ik wilde, maar belangrijker: ik voel me energieker, haar en nagels zien er beter uit en ik voel me gezond. Ik had het idee dat ik meer at dan normaal met shots, sap en drie maaltijden. Sommige shots echt te heftig, mijn man en kind vonden de sapjes ook lekker en dus heb ik abonnement genomen. De lekkerste detox die ik heb gedaan. Ik ben benieuwd naar de repen gemaakt van groentepulp!
Dit was net het zetje wat ik nodig had om weer in een normaler eetpatroon te komen. Het afbouwen vond ik al een uitdaging op zich, maar dat is wonderwel goed gelukt en dat is dan ook meteen heel goed geweest om de detox door te komen. De sappen zijn eigenlijk wel lekker en voldoende om de dag door te komen. Je proeft de groentes goed. Wel miste ik het kauwen van voedsel. De shots waren wat heftiger maar te doen. De opbouwfase is een uitdaging, maar de verloren kilo’s zijn een goede motivatie om door te zetten. De levering was ook goed geregeld. Ik zou wel graag een papieren instructie ontvangen bij de sapjes en diepere info over de af- en opbouw, tips met wat wél mag. Ik vond het niet duidelijk op 1 plek te vinden. Op de site een button met afbouw/opbouw met do’s en dont’s zou mij makkelijker geholpen hebben.
Ik speelde al een tijdje met het idee om m'n lichaam eens te reinigen middels een detox. Via social media ontdekte ik Frecious. Na de informatie op hun website te hebben gelezen, besloot ik de 3-daagse detox sapjes te bestellen. En wat een geweldige eerste ervaring! Ik ehb een week de tijd genomen om mezelf voor te bereiden, dat leek me het beste (werd ook geadviseerd). De sapjes smaken heel goed (op de 100% groenten na, persoonlijk. Die vind ik wel heftig). Ik heb totaal geen honger gehad en voelde me vanaf de eerste dag energieker en schoner. Ook heb ik heerlijk en vast geslapen! Mijn suikercravings zijn verdwenen en ik ben zeker van plan deze gezonde lifestyle vast te houden. En een leuke bijkomstigheid is dat ik 3,5 kg ben afgevallen! Wat ik wel zou adviseren is om de juices in glazen flesjes te doen, zo zonde van al het plastic. Zeker een aanrader en ik ga het over 3-4 maanden weer doen!
Ik kocht voor de eerste keer een milde detox. Een uitstekende service zowel bij levering als opvolging. Ook een professioneel plan met veel info en duidelijke instructies. De smaken zijn wel heftig en op dag 3 had ik toch een dipje in mijn motivatie. Dag 3 was al wel -1kg en de sappen remmen je eetlust maar verder had ik weinig last of bijwerkingen. Extra energie voel ik niet maar dat het een gezonde boost is daar twijfel ik niet aan. Zeker een aanrader!
Zó fijn!! Voorafgaande aan mijn detoxkuur van 3 dagen heb ik me erg goedvoorbereid en uitgebreid gebeld met Fresicous. Goede en eerlijke informatie gehad. De detoxkuurvielme alles mee. Heerlijkesappen en soepen, de ene sap is nu eenmaal wat lekkeder dan de andere. Ik heb absoluut geen honger gehad. Ikvoelmeheerlijkna de kuur. Het afbouwen en weer opbouwen van eten wel serieus nemen. Ikvoel me fitter, schoon van binnen en fijner. Ben me weer meerbewustvan mijn voeding. Vandaag krijg ik mijn eerste zending van het jaarabonnement geleverd. Kortom gewoondoen, daarna voel je je super💪💃!
Het was behoorlijk afzien om het eten zelf af te wennen/ te missen, maar je merkt gewoon dat de sapdetox je een ontzettend fris en energiek gevoel geeft. Een overwinning op jezelf, waarbij je je lichaam en geest ook nog eens een flinke bonus geeft!
Ik vond de detox heel fijn om te doen. Met name de voorbereiding op het 3 dagen sappen heeft mij heel erg geholpen om het vol te houden. De tweede dag was pittig en op dag 3 had ik het gevoel nog wel even door te kunnen. Het lastigste vond ik het opbouwen na de detox, toch wel heel verleidelijk om gelijk weer aan de suikers te gaan. ;-)
De detox kan ik niet beoordelen maar het voelt heel gezond. Het is een uitgebalanceerd geheel. Vraag mij af hoe vaak per jaar je zo'n kuur zou moeten doen? wat of het kwalitatieve verschil is tussen een 3 daagse kuur en een 5 daagse kuur?
Als je je goed voorbereid volgens de adviezen van frecious, valt het alles mee. Ik zag er best tegenop, een hongergevoel en slecht humeur. Maar eigenlijk voel je je alleen maar frisser en gezonder worden. Ik had de energie om dagelijks te sporten. Uiteindelijk ben ik 2 kg afgevallen. Daarnaast was het een goede kickstart om gezonder te gaan eten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ik heb de 3 daagse sapjeskuur gedaan! Dat is erg goed bevallen. Ik voel me er erg goed bij! Fitter, en een mooiere huid! Zelfs aan m'n haar en nagels kon ik het merken! Na 5 weken in de corona tijd en veel opruimen in en om huis dacht ik dat een opruiming van 'mij zelf' ook wel eens goed was! Ga proberen om minder terug te vallen op suikers, dus een betere voeding.. Bedankt! Ik heb het veel mensen aangeraden en voor mij zeker voor herhaling vatbaar!
Ik heb de 3-daagse detox gedaan en het was de eerste keer dat ik zoiets probeerde. Het is me goed bevallen. De sapjes, soepen en shots vond ik over het algemeen goed weg te krijgen. Ook merk ik nu -week na de detox- dat ik minder trek heb en bewuster kies wat ik eet. Dat is de grootste winst voor mij, dat dit een kickstart was voor een bewuster en gezonder voedingspatroon. Verbeterpunten: -Ik had de dag(en) na de detox ook graag nog een mailtje met wat tips ontvangen. Zoals jullie al aangaven in de flyer is de opbouw niet altijd even makkelijk en daar had ik wel wat meer begeleiding bij gewild. -Sommige informatie kon ik niet vinden op jullie website, zoals: moet ik stoppen/minderen met medicatie gedurende de detox? Zet dit bijvoorbeeld in de FAQ, de flyer of één van de mails.
Is een goed uit gebalanceerde sappen kuur. Duidelijke gidelines, levert een gewenst resultaat. Total reset... je voelt je na de kuur echt top!
Ik heb altijd al eens een detox willen ervaren en doordat we nu aan huis gekluisterd zitten (corona), leek dit mij het perfecte moment. Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Ik wilde eerst de 7daagse doen, achteraf blij dat ik gekozen heb voor 3daags. Omdat je 7 dagen vooraf en 3 dagen daarna ook al ermee bezig bent. Nu was het makkelijk te doen en voldoende resultaat! Ik heb minder eetlust, veel meer energie en sta 's ochtends vroeg op (zonder wekker). Aanrader!
Dit was voor mij de eerste keer detox. Heb de milde variant gedaan gedurende 7dgn. Is zeer goed bevallen. Leuke, makkelijke en snelle recepten zaten erbij waarvan ingrediënten goed op elkaar afgestemd waren. Sapjes en de meeste shots waren erg lekker (op de kurkuma-shot na...). Ik heb absoluut geen honger gehad gedurende de detox. Het heeft me opgeleverd dat ik beter aanvoel dat ik voldoende heb gegeten ipv blijf dooreten. Aanrader!
Ik heb 3 dagen detox kuur gedaan. Dat was goed vol te houden. De sapjes zijn zeer divers van smaak en dat maakt de kuur van Frecious niet saai. Dat is wel eens anders bij andere kuren. Ik weet niet of ik nog een keer ga bestellen, want de grote berg plastic wat overblijft voelt niet goed. Het is uit balans met de gezonde levensstijl van het detoxen. Ik twijfel dus of ik Frecious zal aanbevelen.
3dagen detoxen is mij goed bevallen! Lekkere sapjes, weinig honger gevoel en voldoende energie. Het trotse gevoel door het te behalen, zorgt er nu nog voor dat ik enthousiast gezond eet. Overwinning!
Dit was mijn eerste keer sapvasten en ik vond het best pittig, zeker de laatste dag van afbouwen en eerste dag van sapjeskuur, maar het is zeker te doen. Wat ik goed vind aan de sapjes is dat ze slowjuiced en biologisch zijn maar helaas wel in plastic verpakking, wellicht zou dat ik glas kunnen? De sapjes vond ik over het algemeen goed te doen qua smaak, de health shots en sommige soepjes daarentegen bijna niet te doen maar dat kan persoonlijk zijn. De begeleiding/beschrijving van het hele proces en wanneer je wat en op welke manier moet nemen is prima evenals de bezorging. Al met al ben ik blij dat ik het heb geprobeerd en volgehouden en ik kan frecious zeker aanbevelen!
Sapjes werden netjes bezorgd en vriendelijke medewerkers.
Ik heb de driedaagse detox sapkuur van Frecious gevolgd. Ik heb voor Frecious gekozen omdat de sappen slowjuiced zijn en niet coldpressed, en biologisch. Ik vond het best spannend, maar het sapvasten valt me alles mee. Dit o.a. door de goede voorbereiding emt tips van Frecious. De eerste dag vond ik het zwaarst, hoewel in het hongergevoel erg vond meevallen. De tweede dag ging ik me al veel beter voelen en nu zit ik in mijn derde dag, ben ik al zichtbaar afgevallen en doe ik het prima op alleen sapjes. De meeste sappen zijn erg lekker. Sommige health shots daarentegen zijn amper weg te krijgen, maar ik combineer ze dan met de sappen. Bezorging was super snel en netjes. Al met al ben ik heel tevreden met Frecious en zou ik het zeker aanraden aan anderen. Verbeterpunten: - Geen plastic verpakkingen - Meer uitleg per sap wat de positieve effecten zijn
Ik heb de 3 daagse detox gevolgd en ben hier over het algemeen erg positief over. De eerste dag viel het zwaarst. Ik had last van hoofdpijn en misselijkheid, wat versterkt werd door de niet zo smakelijk sapjes. Daarna was het even doorbijten en voelde ik me een stuk lichter en energieker. Ik was in drie dagen 4 kilo afgevallen waarna ik inmiddels 2 kilo weer ben aangekomen (waarschijnlijk vocht). Ook al was het vrij prijzig, ik heb er een gezondere levensstijl aan over gehouden!
Uit naam van een 70 tal mensen is volgende eerlijke mening van toepassing: De smaken worden als nieuw ervaren door de meeste mensen en niet iedereen lust deze smaken. Van de collega's die de sapjes wel hebben gedronken gaat de voorkeur uit naar de rode bieten en de wortelsapjes, de wonder weeds met de groene kleur valt minder in de smaak.
Duidelijke uitleg. Een echte aanrader
Visseringweg 23-F