Prima ervaring. 5 dagen sapjes totaal 500 calorieën per dag is prima te doen zonder honger

De detox kan ik niet beoordelen maar het voelt heel gezond. Het is een uitgebalanceerd geheel. Vraag mij af hoe vaak per jaar je zo'n kuur zou moeten doen? wat of het kwalitatieve verschil is tussen een 3 daagse kuur en een 5 daagse kuur?

Je voelt dat je gezond wordt, terwijl het niet heel zwaar is

Als je je goed voorbereid volgens de adviezen van frecious, valt het alles mee. Ik zag er best tegenop, een hongergevoel en slecht humeur. Maar eigenlijk voel je je alleen maar frisser en gezonder worden. Ik had de energie om dagelijks te sporten. Uiteindelijk ben ik 2 kg afgevallen. Daarnaast was het een goede kickstart om gezonder te gaan eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ik heb de 3 daagse sapjeskuur gedaan! Dat is erg goed bevallen. Ik voel me er erg goed bij! Fitter, en een mooiere huid! Zelfs aan m'n haar en nagels kon ik het merken! Na 5 weken in de corona tijd en veel opruimen in en om huis dacht ik dat een opruiming van 'mij zelf' ook wel eens goed was! Ga proberen om minder terug te vallen op suikers, dus een betere voeding.. Bedankt! Ik heb het veel mensen aangeraden en voor mij zeker voor herhaling vatbaar!

Goede eerste detox ervaring!

Ik heb de 3-daagse detox gedaan en het was de eerste keer dat ik zoiets probeerde. Het is me goed bevallen. De sapjes, soepen en shots vond ik over het algemeen goed weg te krijgen. Ook merk ik nu -week na de detox- dat ik minder trek heb en bewuster kies wat ik eet. Dat is de grootste winst voor mij, dat dit een kickstart was voor een bewuster en gezonder voedingspatroon. Verbeterpunten: -Ik had de dag(en) na de detox ook graag nog een mailtje met wat tips ontvangen. Zoals jullie al aangaven in de flyer is de opbouw niet altijd even makkelijk en daar had ik wel wat meer begeleiding bij gewild. -Sommige informatie kon ik niet vinden op jullie website, zoals: moet ik stoppen/minderen met medicatie gedurende de detox? Zet dit bijvoorbeeld in de FAQ, de flyer of één van de mails.

Effective

Is een goed uit gebalanceerde sappen kuur. Duidelijke gidelines, levert een gewenst resultaat. Total reset... je voelt je na de kuur echt top!

Meer energie en minder eetlust!

Ik heb altijd al eens een detox willen ervaren en doordat we nu aan huis gekluisterd zitten (corona), leek dit mij het perfecte moment. Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Ik wilde eerst de 7daagse doen, achteraf blij dat ik gekozen heb voor 3daags. Omdat je 7 dagen vooraf en 3 dagen daarna ook al ermee bezig bent. Nu was het makkelijk te doen en voldoende resultaat! Ik heb minder eetlust, veel meer energie en sta 's ochtends vroeg op (zonder wekker). Aanrader!

Lekkere sapjes, leuke gerechten en heel goed vol te houden!

Dit was voor mij de eerste keer detox. Heb de milde variant gedaan gedurende 7dgn. Is zeer goed bevallen. Leuke, makkelijke en snelle recepten zaten erbij waarvan ingrediënten goed op elkaar afgestemd waren. Sapjes en de meeste shots waren erg lekker (op de kurkuma-shot na...). Ik heb absoluut geen honger gehad gedurende de detox. Het heeft me opgeleverd dat ik beter aanvoel dat ik voldoende heb gegeten ipv blijf dooreten. Aanrader!

Lekkere sapjes, alleen jammer van de berg plastic

Ik heb 3 dagen detox kuur gedaan. Dat was goed vol te houden. De sapjes zijn zeer divers van smaak en dat maakt de kuur van Frecious niet saai. Dat is wel eens anders bij andere kuren. Ik weet niet of ik nog een keer ga bestellen, want de grote berg plastic wat overblijft voelt niet goed. Het is uit balans met de gezonde levensstijl van het detoxen. Ik twijfel dus of ik Frecious zal aanbevelen.

Een uitdaging, maar haalbaar!

3dagen detoxen is mij goed bevallen! Lekkere sapjes, weinig honger gevoel en voldoende energie. Het trotse gevoel door het te behalen, zorgt er nu nog voor dat ik enthousiast gezond eet. Overwinning!

Dit was mijn eerste keer sapvasten en ik vond het best pittig, zeker de laatste dag van afbouwen en eerste dag van sapjeskuur, maar het is zeker te doen. Wat ik goed vind aan de sapjes is dat ze slowjuiced en biologisch zijn maar helaas wel in plastic verpakking, wellicht zou dat ik glas kunnen? De sapjes vond ik over het algemeen goed te doen qua smaak, de health shots en sommige soepjes daarentegen bijna niet te doen maar dat kan persoonlijk zijn. De begeleiding/beschrijving van het hele proces en wanneer je wat en op welke manier moet nemen is prima evenals de bezorging. Al met al ben ik blij dat ik het heb geprobeerd en volgehouden en ik kan frecious zeker aanbevelen!

Heerlijke sapjes en vriendelijke medewerkers

Sapjes werden netjes bezorgd en vriendelijke medewerkers.

3-daagse sapkuur - hele positieve ervaring

Ik heb de driedaagse detox sapkuur van Frecious gevolgd. Ik heb voor Frecious gekozen omdat de sappen slowjuiced zijn en niet coldpressed, en biologisch. Ik vond het best spannend, maar het sapvasten valt me alles mee. Dit o.a. door de goede voorbereiding emt tips van Frecious. De eerste dag vond ik het zwaarst, hoewel in het hongergevoel erg vond meevallen. De tweede dag ging ik me al veel beter voelen en nu zit ik in mijn derde dag, ben ik al zichtbaar afgevallen en doe ik het prima op alleen sapjes. De meeste sappen zijn erg lekker. Sommige health shots daarentegen zijn amper weg te krijgen, maar ik combineer ze dan met de sappen. Bezorging was super snel en netjes. Al met al ben ik heel tevreden met Frecious en zou ik het zeker aanraden aan anderen. Verbeterpunten: - Geen plastic verpakkingen - Meer uitleg per sap wat de positieve effecten zijn

Wat een uitdaging

Ik heb de 3 daagse detox gevolgd en ben hier over het algemeen erg positief over. De eerste dag viel het zwaarst. Ik had last van hoofdpijn en misselijkheid, wat versterkt werd door de niet zo smakelijk sapjes. Daarna was het even doorbijten en voelde ik me een stuk lichter en energieker. Ik was in drie dagen 4 kilo afgevallen waarna ik inmiddels 2 kilo weer ben aangekomen (waarschijnlijk vocht). Ook al was het vrij prijzig, ik heb er een gezondere levensstijl aan over gehouden!

Een nieuwe ervaring rijker :-)

Uit naam van een 70 tal mensen is volgende eerlijke mening van toepassing: De smaken worden als nieuw ervaren door de meeste mensen en niet iedereen lust deze smaken. Van de collega's die de sapjes wel hebben gedronken gaat de voorkeur uit naar de rode bieten en de wortelsapjes, de wonder weeds met de groene kleur valt minder in de smaak.

Duidelijke uitleg. Een echte aanrader

Heerlijk en super healthy, echt een aanrader!

Snelle levering en komt goed verpakt en ingevroren aan zodat het rechtstreeks de vriezer in kan. Zelf ook echt fan van de paarse/rode sapjes - heel lekker!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke uitleg op de website over de sapjes. Ook op de flesjes staat duidelijk wat er in zit en de hoeveelheid ervan. Van te voren een mail ontvangen wanneer geleverd werd.

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en zorgvuldige levering . Duidelijke informatie en voordelig met abonnement.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service.

Wellicht het assortiment nog wat breder maken? En misschien iets meer tips voor het op- en afbouwen qua producten en recepten. Zou een leuke toevoeging zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Sappen zijn super!!!

Maaltijden soms wat droog, wel lekker van smaak :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijke sapjes!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke uitleg over de detox welke bestaat uit een uitgebreide beschrijving die je tijdig opgestuurd krijgt om de detox goed voorbereid te beginnen. Daarnaast ontvang je tijdens de detox ieder dag een mail met tips om het vol te houden.

De mails die verstuurd worden tijdens de detox zouden wat meer inhoud mogen bevatten die stimulerend werkt om de detox vol te houden. Het is wat oppervlakkig en wijst terug op de uitgebreide beschrijving die van tevoren ontvangen is. Misschien een tip om de deelnemers van de detox ook dagelijks een berichtje in de vorm van een appje te sturen met de vraag hoe het gaat en waar knelpunten zitten. Dit geeft nog meer het gevoel dat er met je mee gedacht wordt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie klantenservice, levering in kort tijdvak, goede beschrijving bij producten, en simpele snelle maaltijden die je zelf kan makkelijk bereiden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie service, snelle levering, duidelijke omschrijvingen van de producten

Tip is een healthbar zonder noten of pinda's voor de mensen met een allergie

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen