Heerlijk en super healthy, echt een aanrader!

Snelle levering en komt goed verpakt en ingevroren aan zodat het rechtstreeks de vriezer in kan. Zelf ook echt fan van de paarse/rode sapjes - heel lekker!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke uitleg op de website over de sapjes. Ook op de flesjes staat duidelijk wat er in zit en de hoeveelheid ervan. Van te voren een mail ontvangen wanneer geleverd werd.

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en zorgvuldige levering . Duidelijke informatie en voordelig met abonnement.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service.

Wellicht het assortiment nog wat breder maken? En misschien iets meer tips voor het op- en afbouwen qua producten en recepten. Zou een leuke toevoeging zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Sappen zijn super!!!

Maaltijden soms wat droog, wel lekker van smaak :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijke sapjes!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke uitleg over de detox welke bestaat uit een uitgebreide beschrijving die je tijdig opgestuurd krijgt om de detox goed voorbereid te beginnen. Daarnaast ontvang je tijdens de detox ieder dag een mail met tips om het vol te houden.

De mails die verstuurd worden tijdens de detox zouden wat meer inhoud mogen bevatten die stimulerend werkt om de detox vol te houden. Het is wat oppervlakkig en wijst terug op de uitgebreide beschrijving die van tevoren ontvangen is. Misschien een tip om de deelnemers van de detox ook dagelijks een berichtje in de vorm van een appje te sturen met de vraag hoe het gaat en waar knelpunten zitten. Dit geeft nog meer het gevoel dat er met je mee gedacht wordt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie klantenservice, levering in kort tijdvak, goede beschrijving bij producten, en simpele snelle maaltijden die je zelf kan makkelijk bereiden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie service, snelle levering, duidelijke omschrijvingen van de producten

Tip is een healthbar zonder noten of pinda's voor de mensen met een allergie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk omschreven en netjes verpakt. mooi schema en prachtig product. Alles wordt je lekker uit handen genomen, dus ik voelde me erg verwend. Jullie product is echt een cadeau voor jezelf.

recyclebare flesjes zouden het plaatje compleet maken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, prima juices.

Juices zijn echt wel aan de prijzige kant.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie en hulp.

Het menu wat er bij zit was zo vies!! Ik heb het elke avond na een tijd in de keuken te hebben gestaan weg gegooid. Verschrikkelijk waren de recepten. Vooral als je kijkt naar wat je gewoon nog mag eten tijdens de detox. Dan hadden de gerechten een stuk lekkerder mogen zijn. Vegan kan ook lekker zijn, maar deze maaltijden gingen nergens meer over. Zonde van het geld dat aan die ingedrienten uitging.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik werd goed op de hoogte gehouden van wanneer het geleverd zou worden. Het werd stipt op tijd en koud afgeleverd. Ik heb veel informatie ontvangen en alles was erg duidelijk.

Misschien nog wat meer tips over het daarna weer opbouwen met eten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima te volgen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super levering, hele fijne flesjes en gewoon een super optie om extra groente binnen te krijgen!

Geen:)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles! Van de webshop tot de bezorging, en van de verpakking tot de sapjes.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke communicatie, accuraat qua levering

Communiceer vooraf hoe de handleiding wordt verstuurd. Uit de auto reply begreep ik dat hier vaker vragen over komen. Nu vond ik deze in mijn spam map toen ik al aan de kuur was begonnen. Sappen vond ik vrij waterig.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel variërende drankjes e.d. Ook echt het gevoel dat het me goed doet om het te nemen. Heb een vraag gesteld een keer en uitgebreid antwoord gekregen dus service is ook goed.

Leverpartner dynalogic is echt vreselijk. Kan frecious als bedrijf waarschijnlijk weinig aan doen. Zullen denk ik niet veel koerier services zijn die bevroren goederen bezorgen, maar je bestelt een doos met drankjes van ongeveer 200 euro en de bezorger laat de doos op BG staan en gaat er vandoor. Oké, ik begrijp dat er coronamaatregelen zijn, maar hij heeft niet eens gekeken of ik de doos in handen nam. Hij zette het gewoon op BG en is weggereden. Iedereen had het kunnen pakken. Ook zou het fijn zijn om op de site meer te kunnen lezen over de effecten en daadwerkelijke health benefits per drankje. Denk dat dit qua marketing ook een goede stap zou zijn. Beetje zoals hoe Coolblue de plus en minpunten benoemd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie Vriendelijk Goed te bereiken Lekkere sapjes

Opwarming beschrijving maaltijd diner komt niet overeen in de mail, met de verpakking en bijgesloten folder!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Everything went smoothly about the ordering and the delivery except for the email confirmation.

I didn't receive an email confirmation about my order and the information booklets. Later called to confirm and found out that they experienced this issue with other customers before and working on it to fix it. Paulien on the phone was very helpful to send me the information necessary.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed bereikbaar en behulpzaam voor vragen.

Meer reviews over de verschillende producten presenteren online.

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen