Pluspunten
Goede digitale begeleiding, afspraak rondom levering was eenvoudig en de afspraak werd nageleefd
VerbeterpuntenIk bestelde een detox box met als doelen afvallen, een plattere buik en meer energie. Ik kreeg veel extra informatie over alle schadelijke stoffen in andere (verzorgings-) producten, dat hoeft van mij niet.
Pluspunten
Levering uitermate georganiseerd en stipt. Producten waren tip top in orde.
VerbeterpuntenNiets op aan te merken
Pluspunten
Veel info. erbij, snel geleverd.
Pluspunten
Snelle verwerking van de bestelling Keurig ingevroren geleverd Fijne en accurate communicatie Vriendelijk en persoonlijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Communicatie was snel en duidelijk, ook na korte vraag te stellen via de telefoon was men geïnteresseerd in het verloop van de kuur en gaven ze nog wat kleine tips..
Pluspunten
Goede communicatie, fijne informatie over de producten, pure juicen en snelle levering.
Pluspunten
Alles prima en netjes. Sapjes, aflevering en ondersteuning. Goed geregeld allemaal.
VerbeterpuntenHet zou mooi zijn als de plastic flesjes op één of andere manier weer hergebruikt kunnen worden.
Pluspunten
Goede bezorging en een duidelijk programma met lekkere sapjes. 5 daagse sapkuur is goed vol te houden en de soepen zijn heerlijk. Fijn ook de extra verpakking voor de flesjes mee te nemen
VerbeterpuntenDe schotjes zitten in onhandige bakjes en zeker met kurkuma geeft het helemaal af op je handen en je keuken misschien beter om ze in een klein flesje met draaidop te doen.
Pluspunten
Uitstekende (vries)levering. Heerlijke gevarieerde sapjes, waardoor een Detox geen straf is, maar feestje.
VerbeterpuntenAls ik dan iets mag noemen, groeien zodat de prijs wat gunstiger wordt
Pluspunten
Prima service en prima producten
VerbeterpuntenDe adviezen voor opbouw zouden iets uitgebreider mogen, die zijn vaak het moeilijkst. Bv een voorbeeldschema van wat je de eerste dagen zou kunnen gebruiken.
Dankjewel voor je mooie cijfer en goede tip Henriëtte. We gaan ermee aan de slag!
Pluspunten
Afspraken worden nagekomen, prima sapjes
VerbeterpuntenGeen Aloe Vera meer toepassen, echt gruwelijk van smaak!
Dankjewel voor je mooie cijfer Nelleke. De aloe vera is inderdaad best een pittige! Gelukkig komt deze in 'mini shot' formaat:)
Pluspunten
goede communicatie, over afleveren en dergelijke. Ook tijdens gebruik regelmatig mail.
VerbeterpuntenMiste wel in het begin een goede handleiding om te beginnen, ik ben gelijk op de dag van afleveren begonnen, dus mail van dag 1 kwam bij mij op dag 2
Dankjewel voor jouw prachtige beoordeling Marianne. De handleiding wordt op de dag van bestelling verstuurd naar jouw e-mailadres in de vorm van een pdf bestandje. Binnenkort gaan we deze wel optioneel in de vorm van een fysiek item in de box erbij doen, dat is makkelijker. Tevens staat in deze mail een 'startknop' waarmee je kan aangeven wanneer je met je detox wil starten. Op die manier kan je de e-mailflow volgende keer mooi synchroom laten lopen met jouw detoxdagen:)
Pluspunten
Heel erg behulpzaam met vragen over de detox boxen vooraf. Vegan maaltijden waren mogelijk wat heel prettig was.
Dankjewel voor je mooie cijfer Lois en veel dank voor de feedback:)
Pluspunten
Goede sappen, smaakvol.
VerbeterpuntenDe plastic flessen vind ik persoonlijk een beetje zonde voor het milieu. De shots lekken, dat is bekend, maar die kleine bakjes waar ze inzitten zijn slecht open te maken. Ikdeed een 5 daagse sapkuur, daarbij zou ik begeleidende e-mails krijgen. Dag 1 en 2 heb ik die netjes gehad, maar dag 3, 4 en 5 niet. slordig.
Dankjewel voor jouw beoordeling Corjan. Vervelend dat de e-mails niet goed zijn aangekomen. De mail van dag 3 hebben we (nog niet). De content hiervan wordt momenteel nog gecorrigeerd dus het klopt dat je die niet hebt ontvangen. De mails van dag 4 en 5 zijn er zeker wel, en vanuit ons systeem verstuurd zie ik. Ik vermoed dat ze in de spambox terecht zijn gekomen. Bel ons de volgende keer gerust, dan sturen we ze nogmaals op en kunnen we samen kijken waar het mis gaat:)
Dankjewel voor dit prachtige cijfer Mariska!:)
Pluspunten
Goed ingepakte doos.
VerbeterpuntenSlechte bezorging
Hi Seema, goed dat we elkaar gesproken hebben. Vervelend om te horen dat je zoveel last hebt gehad van ontgitingsverschijnselen, niet fijn! Ik kan me goed voorstellen dat de misselijkheid en hoofdpijn je hebben afgeschrokken de detox af te maken. Goed om te weten dat je ons altijd kan bellen of mailen. Dan kunnen wij je tips en adviezen geven om de klachten te verminderen en je te begeleiden in de detox. Eventueel kunnen wij je, voor complexe vragen, ook koppelen aan onze orthomoleculair therapeut:) Mocht je in de toekomst nog eens overwegen een detox te doen, schroom niet te bellen/mailen voor advies. We helpen je graag. Fijne dag! Team Frecious
Pluspunten
Makkekijk contact te krijgen, goeie prijs, lekkere sappen
VerbeterpuntenSuper vieze shotjes, echt fijn als hier een goeie tip bij komt. Bijvoorbeeld in dit of dat sapje mengen...
Dankjewel Sanne! Ik begrijp waar je zorg op de plastic flesjes vandaan komt. Onze flessen zijn van 100% R-PET plastic. Dat betekent dat ze gemaakt zijn van 100% gerycled PET. Tot nu toe is dit de meest duurzame oplossing. Het klikt gek, maar dit is beter dan glas, omdat de productie en het vervoer van glazen flessen (ondanks dat je dit misschien niet zou verwachten) zeer milieubelastend is. Glas is namelijk veel zwaarder voor transport en glazen flessen moeten steriel uitgekookt worden met ruim 70 L water / fles voordat ze hergebruikt mogen worden. We zijn druk bezig met plantbased flesjes, maar dit vergt achter de schermen net iets meer tijd dan je zou denken:)
Pluspunten
De communicatie is heel fijn en indien je een email stuurt krijg je direct een reactie terug
VerbeterpuntenNvt..
Dankjewel voor je mooie cijfer Anouk. Wat vervelend dat je een allergische reactie hebt gehad, niet fijn! Als je weet welke juices/ingredienten de reactie hebben veroorzaakt, dan kan je dat eventueel aan ons laten weten. Dan passen wij de pakketsamenstelling voor je aan. (Dit geldt ook op detoxpaketten) Ik kan me voorstellen dat je nog wat meer informatie wil over de allergische reactie. Schroom niet te bellen/mailen. We helpen je graag. Fijne dag! Team Frecious
Pluspunten
Ben zo blij dat ik jullie ontdekt hebt. Heerlijke gezonde drankjes. Zo kan ik ze zelf echt niet maken. Goede levering. Ik ga fluitend door het leven, geen bergen groenten meer schoonmaken, geen pulp, geen sap-apparaten demonteren. Mijn hele leven probeer ik alles onbespoten en suikervrij te eten/drinken, wat altijd enorm veel tijd kostte. En zoveel goede producten in 1 drankje is me nog nooit zelf gelukt. Prima en verrassende smaaksensatie.Wordt er echt super vrolijk van.
Dankjewel voor dit prachtige cijfer Germaine, daar worden wij ook blij van!:)
Pluspunten
Zeer goede en vlotte communicatie.
Wat een mooie beoordeling Annie, dankjewel!:)
Pluspunten
Goede service, duidelijke uitleg, sapjes zijn goed samengesteld met veel smaak, contact verliep snel en soepel.
VerbeterpuntenIk zou het zelf prettiger vinden om niet via de mail een beschrijving te krijgen van wat je moet nemen en wanner maar in papieren bij de levering. Dan hoef je niet aldoor je mail te zoeken. En de mail wordt gestuurd als je besteld en is niet makkelijk te vinden als na een aantal dagen de sapjes komen.
Dankjewel voor je prachtige cijfer Marijke! Er komt inderdaad binnenkort een fysieke handleiding in de box:)
Pluspunten
makkelijk contact te krijgen en vriendelijk. Milde detox erg fijn en makkelijk vol te houden. De shotjes zijn af en toe pittig om te nemen, maar gelukkig in 1 slok weg te krijgen ;)
Verbeterpuntenpositief over de milde detox! hoop dat de milde detox blijft zoals hij is (incl 3 sapjes per dag). Dan zal ik hem zeker weer gaan doen! De (avond)maaltijden zijn erg grote porties!
Dankjewel voor dit prachtige cijfer Peggy!
Pluspunten
Fijne service, snelle levering en makkelijk je eigen bezorg moment te kiezen.
VerbeterpuntenEr ontbrak een informatie flyer in de doos over mijn producten en het gebruik hiervan.
Dankjewel voor dit prachtige cijfer Sara! Als het goed is, heb je de informatie digitaal verzonden gekregen. Als je deze niet meer terug kan vinden, let us know. Dan versturen we hem nogmaals voor de volgende keer. Fijne dag! Gr. Team Frecious
Pluspunten
Mooie producten,
Dankjewel Leon. Wat een prachtig resultaat. Daar worden wij ook blij van!
Blijf aandacht houden voor de mailings. Bij onze 3-daagse sapkuur kwam bijvoorbeeld dag 3 niet door.
Dankjewel voor het mooie cijfer Mark! We zijn inderderdaad druk bezig met het optimaliseren van de mailings. Mocht je een volgende keer de informatie niet op tijd krijgen, bel of mail ons gerust. Dan versturen we het nogmaals. Gr. Team Frecious
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen