goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede digitale begeleiding, afspraak rondom levering was eenvoudig en de afspraak werd nageleefd

Ik bestelde een detox box met als doelen afvallen, een plattere buik en meer energie. Ik kreeg veel extra informatie over alle schadelijke stoffen in andere (verzorgings-) producten, dat hoeft van mij niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering uitermate georganiseerd en stipt. Producten waren tip top in orde.

Niets op aan te merken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel info. erbij, snel geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle verwerking van de bestelling Keurig ingevroren geleverd Fijne en accurate communicatie Vriendelijk en persoonlijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Communicatie was snel en duidelijk, ook na korte vraag te stellen via de telefoon was men geïnteresseerd in het verloop van de kuur en gaven ze nog wat kleine tips..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie, fijne informatie over de producten, pure juicen en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles prima en netjes. Sapjes, aflevering en ondersteuning. Goed geregeld allemaal.

Het zou mooi zijn als de plastic flesjes op één of andere manier weer hergebruikt kunnen worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede bezorging en een duidelijk programma met lekkere sapjes. 5 daagse sapkuur is goed vol te houden en de soepen zijn heerlijk. Fijn ook de extra verpakking voor de flesjes mee te nemen

De schotjes zitten in onhandige bakjes en zeker met kurkuma geeft het helemaal af op je handen en je keuken misschien beter om ze in een klein flesje met draaidop te doen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitstekende (vries)levering. Heerlijke gevarieerde sapjes, waardoor een Detox geen straf is, maar feestje.

Als ik dan iets mag noemen, groeien zodat de prijs wat gunstiger wordt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service en prima producten

De adviezen voor opbouw zouden iets uitgebreider mogen, die zijn vaak het moeilijkst. Bv een voorbeeldschema van wat je de eerste dagen zou kunnen gebruiken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Afspraken worden nagekomen, prima sapjes

Geen Aloe Vera meer toepassen, echt gruwelijk van smaak!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede communicatie, over afleveren en dergelijke. Ook tijdens gebruik regelmatig mail.

Miste wel in het begin een goede handleiding om te beginnen, ik ben gelijk op de dag van afleveren begonnen, dus mail van dag 1 kwam bij mij op dag 2

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel erg behulpzaam met vragen over de detox boxen vooraf. Vegan maaltijden waren mogelijk wat heel prettig was.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede sappen, smaakvol.

De plastic flessen vind ik persoonlijk een beetje zonde voor het milieu. De shots lekken, dat is bekend, maar die kleine bakjes waar ze inzitten zijn slecht open te maken. Ikdeed een 5 daagse sapkuur, daarbij zou ik begeleidende e-mails krijgen. Dag 1 en 2 heb ik die netjes gehad, maar dag 3, 4 en 5 niet. slordig.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goed ingepakte doos.

Slechte bezorging

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkekijk contact te krijgen, goeie prijs, lekkere sappen

Super vieze shotjes, echt fijn als hier een goeie tip bij komt. Bijvoorbeeld in dit of dat sapje mengen...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De communicatie is heel fijn en indien je een email stuurt krijg je direct een reactie terug

Nvt..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben zo blij dat ik jullie ontdekt hebt. Heerlijke gezonde drankjes. Zo kan ik ze zelf echt niet maken. Goede levering. Ik ga fluitend door het leven, geen bergen groenten meer schoonmaken, geen pulp, geen sap-apparaten demonteren. Mijn hele leven probeer ik alles onbespoten en suikervrij te eten/drinken, wat altijd enorm veel tijd kostte. En zoveel goede producten in 1 drankje is me nog nooit zelf gelukt. Prima en verrassende smaaksensatie.Wordt er echt super vrolijk van.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede en vlotte communicatie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, duidelijke uitleg, sapjes zijn goed samengesteld met veel smaak, contact verliep snel en soepel.

Ik zou het zelf prettiger vinden om niet via de mail een beschrijving te krijgen van wat je moet nemen en wanner maar in papieren bij de levering. Dan hoef je niet aldoor je mail te zoeken. En de mail wordt gestuurd als je besteld en is niet makkelijk te vinden als na een aantal dagen de sapjes komen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk contact te krijgen en vriendelijk. Milde detox erg fijn en makkelijk vol te houden. De shotjes zijn af en toe pittig om te nemen, maar gelukkig in 1 slok weg te krijgen ;)

positief over de milde detox! hoop dat de milde detox blijft zoals hij is (incl 3 sapjes per dag). Dan zal ik hem zeker weer gaan doen! De (avond)maaltijden zijn erg grote porties!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne service, snelle levering en makkelijk je eigen bezorg moment te kiezen.

Er ontbrak een informatie flyer in de doos over mijn producten en het gebruik hiervan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie producten,

goede service, goed behandeld

Blijf aandacht houden voor de mailings. Bij onze 3-daagse sapkuur kwam bijvoorbeeld dag 3 niet door.

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen