goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd op tijd geleverd goede kwaliteit

meer korting bij grotere afname

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een revelatie! Jullie producten ticken echt alle boxes: groentenbom, verser dan vers, mét vezelbehoud, zonder toevoegingen of bewaarmiddelen, upcycling, grondstoffen uit reststromen, gebruik van windenergie, lekker!

Jullie hadden eerder moeten bestaan ;)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke communicatie, goede begeleiding, kwalitatieve en smaakvolle producten, persoonlijke en snelle reactie op mijn vraag!

De mail van dag 3 tijdens de detox kwam op dag 4 binnen. De soep wordt in de communicatiemiddelen in een soepkom gepresenteerd waardoor ik ervan uitging dat ik een warm bordje soep kon eten, maar dat was niet zo. Het was wederom een koud sapje. Een misleiding.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Communicatie en tips via email. Kan zelf je sap lever moment bepalen. Netje een bericht op de dag van leveren.

After detox prijs kwaliteit erg laag. Je krijgt een paar sappen met een menu etc. Maar eigenlijk krijg je 5 ger3chten voor avond eten en een paar tips voor lunch en ontbijt. Zonde ook van de fout (is dit net nieuw). Maar wel netjes na aangeven via mail dit ook vermeldt zelf te hebben ontdekt. After detox mag wel wat meer structuur en menu en eventueel als extra nog dag 6 en 7 tips menu suggestie voor afbouw na after detox.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goed concept met de ingevroren juices, smaken zijn prima. 3-daagse detox kuur was erg fijn voor mijn darmen en een goede start om minder suikers te gaan eten

Bij de start vd 3 daagse kuur op donderdag, komt de mail vd 3e dag op maandag IPV zaterdag. Die zou gewoon op zaterdag moeten komen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goed ingevroren levering! En heerlijke sapjes en repen! :-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede producten, lekkere smaken, mooie website, duidelijke informatie,

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het pakket werd netjes op de afgesproken datum en tijd geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Smaakvolle juices, duidelijke informatie, lekkere gevarieerde recepten om tijdens de detox klaar te maken.

Je hebt wel tijd nodig om de recepten klaar te kunnen maken voor het ontbijt en de lunch. Je kan deze 7 daagse detox eigenlijk alleen doen als je vakantie hebt of als zelfstandige thuis werkt. Misschien dat daar nog een opmerking over kan worden opgenomen bij de productinformatie. Ik las op internet dat er heel veel mensen waren die de tweede dag een terugval hadden en/of hoofdpijn. Ik heb echt nergens last van gehad en voelde me super fijn. Het kan komen omdat ik jullie recepten voor 90% heb gevolgd en doordat ik een fanatieke sporter ben. Ik train namelijk 9 uur per week (jujutsu en yoga) en wandel met onze honden. Veel bewegen zorgt natuurlijk voor het afvoeren van afvalstoffen. Dus erbij blijven sporten is volgens mij een groot voordeel. Dat kan eventueel nog extra benadrukt worden bij de tips & tricks. Om mij heen vielen allemaal mensen uit door de griep. Ik had nergens last van. Het is niet alleen een Winter Detox, maar ook meteen een sterk-je-tegen-de-griep-kuur!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super verse producten die ook nog lekker zijn. Heeft mij geholpen van mijn suikerverslaving af te komen

Meer maaltijden vegan bij de detoxkit. Geen vlees maar ook geen vis

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en vriendelijk , topproducten

Teksten even extra nakijken , soms staat er een taalfout maar dat is alles

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, ziet er keurig uit en is ook echt lekker!

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekkere sapjes. Aanleveren van de sapjes ging prima en netjes.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Mooie verpakking Duidelijke gebruiksaanwijzing Goede kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, heel klantvriendelijk en juices smaken goed ondanks hoge percentage groente

Soms niet zo heel veel gram groente per flesje.~ Bars zijn klef en smaken niet lekker, zou fijner zijn als het wat steviger was zoals bijv. een notenreep.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede bezorging, goede kwaliteit van de producten. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overheerlijke juices, heldere uitleg en tips, bezorging op tijd en goed. Niets te klagen en elke dag een flesje voelt super goed! Eerder ook een detox gedaan, beviel prima. Het is niet goedkoop, maar ik geef het er liever wel dan niet aan uit. Echt aan te raden.

Tot op heden nog niets.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeker goed behandeld, uitgebreide informatie ontvangen over de producten. De levering verliep vlekkeloos en alle producten zijn in de goede staat ontvangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goeie sappen, ze smaken vers en gezond ;)

ik heb zoveel plastic over nadat ik de sapjes heb geconsumeerd. dat vind ik een groot nadeel. de levering was een uur eerder dan aangegeven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De levering is snel super goed, zelfs in Oost groningen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De begeleidende mails zijn fijn! Heerlijke producten.

Het wegggooien van de flesjes voelt heel akelig. Ik zou erg graag zien dat ze ingeleverd kunnen worden en hergebruikt. Ondanks gerecycled product moeten ze toch gemaakt wirden en dat kost grondstoffen en energie. Innemen, schoonmaken en in gesloten circulatie houden is zoveel meer van deze tijd. De leverancier die de boxen brengt kan de lege voorraad gelijk meenemen. Niet abonnees krijgen wellicht een retour box of zak en bijv fifty fifty verzendkosten.. zoiets.

slechter dan verwacht

Pluspunten

De flesjes werden op tijd bezorgd. Een half uurtje van te voren kreeg ik een sms met de tijd dat het bezorgd wordt. Dit klopte helemaal.

Iedere dag van de detox zou je een mail krijgen. De derde dag kreeg ik geen mail, deze kreeg ik pas later.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op tijd geleverd, mooie vormgeving, goed schema over welke sap je wanneer moet drinken. Fijn dat de flesjes ook in een kleine vriezer passen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede nette levering

Informatie via mail kwam te laat.

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen