goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, heel klantvriendelijk en juices smaken goed ondanks hoge percentage groente

Soms niet zo heel veel gram groente per flesje.~ Bars zijn klef en smaken niet lekker, zou fijner zijn als het wat steviger was zoals bijv. een notenreep.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede bezorging, goede kwaliteit van de producten. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overheerlijke juices, heldere uitleg en tips, bezorging op tijd en goed. Niets te klagen en elke dag een flesje voelt super goed! Eerder ook een detox gedaan, beviel prima. Het is niet goedkoop, maar ik geef het er liever wel dan niet aan uit. Echt aan te raden.

Tot op heden nog niets.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeker goed behandeld, uitgebreide informatie ontvangen over de producten. De levering verliep vlekkeloos en alle producten zijn in de goede staat ontvangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goeie sappen, ze smaken vers en gezond ;)

ik heb zoveel plastic over nadat ik de sapjes heb geconsumeerd. dat vind ik een groot nadeel. de levering was een uur eerder dan aangegeven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De levering is snel super goed, zelfs in Oost groningen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De begeleidende mails zijn fijn! Heerlijke producten.

Het wegggooien van de flesjes voelt heel akelig. Ik zou erg graag zien dat ze ingeleverd kunnen worden en hergebruikt. Ondanks gerecycled product moeten ze toch gemaakt wirden en dat kost grondstoffen en energie. Innemen, schoonmaken en in gesloten circulatie houden is zoveel meer van deze tijd. De leverancier die de boxen brengt kan de lege voorraad gelijk meenemen. Niet abonnees krijgen wellicht een retour box of zak en bijv fifty fifty verzendkosten.. zoiets.

slechter dan verwacht

Pluspunten

De flesjes werden op tijd bezorgd. Een half uurtje van te voren kreeg ik een sms met de tijd dat het bezorgd wordt. Dit klopte helemaal.

Iedere dag van de detox zou je een mail krijgen. De derde dag kreeg ik geen mail, deze kreeg ik pas later.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op tijd geleverd, mooie vormgeving, goed schema over welke sap je wanneer moet drinken. Fijn dat de flesjes ook in een kleine vriezer passen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede nette levering

Informatie via mail kwam te laat.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede levering, mooi resultaat

De smaak. Het is echt te vies voor woorden heb alles kokhalzend naar binnen gewerkt helemaal de gele paprika sappen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Producten goed ontvangen en nette bezorging.

Voor de instructie van de kuur moest ik wel even zoeken, deze zat helaas niet bij de verpakking inbegrepen!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede, snelle levering Goed verzorgd

Niet alle sapjes even lekker. Sommige zijn echt een uitdaging

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service is goed. Ziet er mooi uit.

Een probeer pakket invoeren om te zien of de sapjes bevallen. Voor mij was dit namelijk geen succes en dus weggegooid geld. Ook zal ik bij de eerste nieuwe klanten een brochure erbij willen hebben ipv e-mails. Dit was voor mij totaal.niet handig omdat het in de spam kwam en ik heb dan zelf moest uitprinten. Desnoods voeg je de optie erbij voor 50cent ofzo dat mensen een fysiek programma meegestuurd kunnen krijgen. En de houdbaarheidsdatum stickertjes vond ik slordig. Print deze op het etiket oid.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

bestelling kwam precies op tijd. Informatievoorziening is ruim voldoende.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en duidelijke communiatie hierover

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correcte levering en opvolging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk en snel bestel- en leverproces Prima begeleidende info in de mail en in het pakket Mooi verpakt, alles recyclebaar

Verpakkingsmateriaal van de shotjes Het is behoorlijk aan de prijs

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De shotjes waren wel goed

Smaken verbeteren vooral de bietensappen en de bleekselderij sappen waren niet lekker. Verder de soepen zijn geen soep dus noem het dan ook niet zo. Ik vond het heel erg tegenvallen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Fijne service & oplossingen - Snelle antwoorden op vragen - Vriendelijk personeel

- Communicatie met hun transportbedrijf

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie site duidelijke info

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super goede begeleiding! erg handig om via Whatsapp heel laagdrempelig terecht te kunnen bij ervaringsdeskundigen en mede-detoxers =) ook top bezorging en leuk dat we extra artikelen erbij kregen.

nvt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tijdige levering, met goed contact vanuit het vervoersbedrijf. Duidelijke uitleg om je goed voor te bereiden op de detox.

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen