Pluspunten
goede nette levering
VerbeterpuntenInformatie via mail kwam te laat.
Dankjewel voor je beoordeling. Ik zie dat de handleiding op 19/1 jouw kant op is gestuurd en dat de juices op 21/1 bij je zijn bezorgd. Had je de informatie nog iets eerder wensen te ontvangen? Ik neem jouw feedback graag mee, dan gaan wij er mee aan de slag!
Pluspunten
Goede levering, mooi resultaat
VerbeterpuntenDe smaak. Het is echt te vies voor woorden heb alles kokhalzend naar binnen gewerkt helemaal de gele paprika sappen
Sommige smaken kunnen inderaad best pittig zijn. Zoals je weet is de functionaliteit van onze juices de voornaamste reden dat we ze met zoveel zorg maken. En dan is de smaak niet voor iedereen gelijk, maar de voedingsstoffen die ze bevatten gelukkig wel:) Wat goed om te lezen dat de detox wel zijn werk heeft gedaan. Wat een prachtig resultaat, daar mag je trots op zijn! Wat goed is om te weten, is dat je (ook bij een detox) je smaakvoorkeuren kan aangeven. Dan passen wij de box voor jou aan, zodat je alleen de juices ontvangt die wel in de smaak vallen:) Zou ik jou hierover mogen bellen? Dan kan ik toelichten hoe dit in zijn werk gaat. Fijne dag!
Iris, dankjewel voor je prachtige cijfer. Een 10! Daar doen we het voor:)
Pluspunten
Producten goed ontvangen en nette bezorging.
VerbeterpuntenVoor de instructie van de kuur moest ik wel even zoeken, deze zat helaas niet bij de verpakking inbegrepen!
Dankjewel voor je prachtige cijfer Thimo! Ik heb jouw feedback meegenomen. Binnenkort komt de handleiding in de detoxpakketten er bij in de vorm van een fysieke folder. Wat een prachtige resultaten heb je geboekt. Goed te horen dat je geen hongergevoel hebt gehad tijdens je detox. Voor zulke mooie woorden doen we het!
Pluspunten
Goede, snelle levering Goed verzorgd
VerbeterpuntenNiet alle sapjes even lekker. Sommige zijn echt een uitdaging
Dankjewel voor je mooie cijfer. Sommige smaken kunnen inderaad best pittig zijn. Zoals je weet is de functionaliteit van onze juices de voornaamste reden dat we ze met zoveel zorg maken. En dan is de smaak niet voor iedereen gelijk, maar de voedingsstoffen die ze bevatten gelukkig wel:)
Pluspunten
Service is goed. Ziet er mooi uit.
VerbeterpuntenEen probeer pakket invoeren om te zien of de sapjes bevallen. Voor mij was dit namelijk geen succes en dus weggegooid geld. Ook zal ik bij de eerste nieuwe klanten een brochure erbij willen hebben ipv e-mails. Dit was voor mij totaal.niet handig omdat het in de spam kwam en ik heb dan zelf moest uitprinten. Desnoods voeg je de optie erbij voor 50cent ofzo dat mensen een fysiek programma meegestuurd kunnen krijgen. En de houdbaarheidsdatum stickertjes vond ik slordig. Print deze op het etiket oid.
Dankjwel voor je beoordeling en eerlijke mening Ying. We hebben jouw feedback meegenomen en gaan binnenkort een fysieke handleiding in de pakketten erbij leveren.
Pluspunten
bestelling kwam precies op tijd. Informatievoorziening is ruim voldoende.
Veel dank voor deze mooie beoordeling. Voor sommigen is het inderdaad best een behoorlijke hoeveelheid juices die je dagelijks mag nemen. Echter heeft het nemen van 1-2 juices minder per dag geen negatief effect op de detox. Een volgende keer kan je dus gerust wat minder juices nemen (naar behoefte).
Pluspunten
snelle levering en duidelijke communiatie hierover
Wat een mooi cijfer Alex en wat een prachtige resultaten. Zeker iets om trots op te zijn! Dankjewel voor je beoordeling.
Wat een prachtig cijfer, dankjewel!
Pluspunten
Correcte levering en opvolging
Wat een mooi cijfer Karen. En wat een prachtige resultaten heb je geboekt. Proficiat!
Pluspunten
Makkelijk en snel bestel- en leverproces Prima begeleidende info in de mail en in het pakket Mooi verpakt, alles recyclebaar
VerbeterpuntenVerpakkingsmateriaal van de shotjes Het is behoorlijk aan de prijs
Dankjewel voor het mooie cijfer Michelle!
Pluspunten
De shotjes waren wel goed
VerbeterpuntenSmaken verbeteren vooral de bietensappen en de bleekselderij sappen waren niet lekker. Verder de soepen zijn geen soep dus noem het dan ook niet zo. Ik vond het heel erg tegenvallen
Hi Deborah, dankjewel voor je feedback. Sommige smaken kunnen inderaad best pittig zijn. Zoals je weet is de functionaliteit van onze juices de voornaamste reden dat we ze met zoveel zorg maken. En dan is de smaak niet voor iedereen gelijk, maar de voedingsstoffen die ze bevatten gelukkig wel:) Wat goed is om te weten, is dat je (ook bij een detox) je smaakvoorkeuren kan aangeven. Dan passen wij de box voor jou aan, zodat je alleen de juices ontvangt die wel in de smaak vallen:) Zou ik jou hierover mogen bellen? Dan kan ik toelichten hoe dit in zijn werk gaat. Fijne dag! Team Frecious
Pluspunten
- Fijne service & oplossingen - Snelle antwoorden op vragen - Vriendelijk personeel
Verbeterpunten- Communicatie met hun transportbedrijf
Wat een prachtcijfer Laura, dankjewel! Proficiat met jouw resultaten:)
Pluspunten
Mooie site duidelijke info
Dankjewel voor je mooie cijfer.
Pluspunten
super goede begeleiding! erg handig om via Whatsapp heel laagdrempelig terecht te kunnen bij ervaringsdeskundigen en mede-detoxers =) ook top bezorging en leuk dat we extra artikelen erbij kregen.
Verbeterpuntennvt
WOW! Prachtig cijfer, dankjewel!!
Pluspunten
Tijdige levering, met goed contact vanuit het vervoersbedrijf. Duidelijke uitleg om je goed voor te bereiden op de detox.
Hi Naomi, dankjewel voor je beoordeling. Sommige smaken kunnen inderaad best even wennen zijn. Zoals je weet is de functionaliteit van onze juices de voornaamste reden dat we ze met zoveel zorg maken. En dan is de smaak niet voor iedereen gelijk, maar de voedingsstoffen die ze bevatten gelukkig wel:) Wat goed is om te weten, is dat je (ook bij een detox) je smaakvoorkeuren kan aangeven. Dan passen wij de box voor jou aan, zodat je alleen de juices ontvangt die wel in de smaak vallen:) Zou ik jou hierover mogen bellen? Dan kan ik toelichten hoe dit in zijn werk gaat. Fijne dag! Team Frecious
Pluspunten
Goede informatie, uitgebreid, nette levering
VerbeterpuntenDe meeste sapjes en zeker de soepen zijn echt niet te eten/drinken
Dankjewel voor je beoordeling. Sommige smaken zijn inderdaad best heftig. Maar dit is natuurlijk voor iedereen anders. Want over smaak valt niet te twisten dus dat zullen we ook zeker niet doen:)
Pluspunten
Snelle levering en lekkere sapjes
Dankjewel Esther!
Dankjewel voor je mooie cijfer Shirley:)
Pluspunten
Goede service, lekkere sapjes en heel fijn dat je er een gebruiksaanwijzing bij krijgt, zodat je weet wat je beter wel en niet kunt eten.
VerbeterpuntenNee ik ben erg tevreden!
Dankjewel voor deze prachtige beoordeling Anouk. En proficiat met jouw mooie resultaten. Dat is nog eens de moeite waard!
Pluspunten
Lekker juices en mooie handleiding
VerbeterpuntenGeen reactie gehad op vraag of ik evengoed in apocrief mee kon doen ondanks dat ik 7 daagde kuur ging doen. Ik wilde na kuur nog meer bestellen en vroeg hoeveel juices ik per dag ongeveer zou gebruiken bij 1 sapdag per week/per 2 weken. Dan krijg ik mail terug dat het beter is een kuur te doen (die heb ik net gedaan) en geen antwoord op mijn vraag. Ik dacht ik bestel voor een aantal dagen sapjes en als ik een sapdag wil houden weet ik hoeveel ik moet nemen om aan mijn dagelijkse hoeveelheid te komen, helaas weet ik dat nu nog steeds niet
Och wat vervelend dat ik jouw vraag niet goed heb beantwoord. Je kan Frecious, buiten een detox om, het beste gebruiken ter aanvulling op je voeding. Als een soort "multivitaminepil" met de voorkeur iedere dag een andere smaak. Afhankelijk van je voedingspatroon, adviseren wij 1-2 juices (het liefst in de ochtend op een nuchtere maag) te drinken. Ik hoop zo jouw vraag beantwoord te hebben. Nogmaals onze excuses voor het involledige antwoord. Mocht je nog meer vragen hebben, schroom niet te bellen. We helpen graag:)
Pluspunten
De sappen zijn erg lekker! Vind ik belangrijk bij overweging om gezonder te eten en leven. Het moet ook leuk blijven voor jezelf.
VerbeterpuntenDe sappen zijn vrij klein vergeleken met concurrenten. Bij Juice Brothers zijn de flessen bijvoorbeeld 750ml. Dit vult de dag makkelijker dan kleine flesjes. Verder zou een kleine brochure in de box met de volgorde van de flessen wel handig zijn. Kan meteen op de koelkast zodat ik niet iedere keer mijn mail erbij hoef te pakken.
Dankjewel voor je beoordeling en tips Yin! Er komt binnenkort een fysieke handleiding in de detoxboxen:)
Pluspunten
Snelle levering, mooie verpakking, aan afspraken houden
Dankjewel voor je mooie cijfer Laura. Wat naar dat je je zo ziek hebt gevoeld, niet fijn! Het klinkt niet als "verkeerd vallen" maar meer als ontgiftingsverschijnselen. Helaas komt dit bij sommige mensen sterker naar voren dan bij anderen. Goed je voeding afbouwen voorafgaand aan de detox is daarom ook echt heel belangrijk. Als het goed is, heb je het afbouwschema van ons digitaal ontvangen, direct na je bestelling. Mocht je nog vragen hebben over de ontgiftingsverschijnselen e.d., schroom niet te bellen. Eventueel kan ik je koppelen aan een van onze voedingsspecialisten of orthomoleculair therapeut.
Pluspunten
Goed telefonisch contact , aardig , behulpzaam .....sapjes zijn heel goed te drinken
VerbeterpuntenUitleg bij de producten , beschrijving voor 3 daagse kuur bij de doos ingesloten
Wat een lieve woorden en wat een mooi resultaat. Dank!
Pluspunten
- Snelle afhandeling - Mooie doos - Handige flesjes
Verbeterpunten- Zit er een volgorde v.w.b. de flesjes in, betere instructie bij de flesjes zelf (in de doos) of een link voor tips - Als die er is, die heb ik niet duidelijk genoeg gezien
Dankjewel voor het prachtige cijfer Ellen! De instructies worden digitaal verzonden, direct na je bestelling in de vorm van een pdf bestand. Binnenkort gaan we de handleiding in de vorm van een fysieke folder bij doen:)
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen