voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede informatie, uitgebreid, nette levering

De meeste sapjes en zeker de soepen zijn echt niet te eten/drinken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en lekkere sapjes

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, lekkere sapjes en heel fijn dat je er een gebruiksaanwijzing bij krijgt, zodat je weet wat je beter wel en niet kunt eten.

Nee ik ben erg tevreden!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekker juices en mooie handleiding

Geen reactie gehad op vraag of ik evengoed in apocrief mee kon doen ondanks dat ik 7 daagde kuur ging doen. Ik wilde na kuur nog meer bestellen en vroeg hoeveel juices ik per dag ongeveer zou gebruiken bij 1 sapdag per week/per 2 weken. Dan krijg ik mail terug dat het beter is een kuur te doen (die heb ik net gedaan) en geen antwoord op mijn vraag. Ik dacht ik bestel voor een aantal dagen sapjes en als ik een sapdag wil houden weet ik hoeveel ik moet nemen om aan mijn dagelijkse hoeveelheid te komen, helaas weet ik dat nu nog steeds niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De sappen zijn erg lekker! Vind ik belangrijk bij overweging om gezonder te eten en leven. Het moet ook leuk blijven voor jezelf.

De sappen zijn vrij klein vergeleken met concurrenten. Bij Juice Brothers zijn de flessen bijvoorbeeld 750ml. Dit vult de dag makkelijker dan kleine flesjes. Verder zou een kleine brochure in de box met de volgorde van de flessen wel handig zijn. Kan meteen op de koelkast zodat ik niet iedere keer mijn mail erbij hoef te pakken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooie verpakking, aan afspraken houden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed telefonisch contact , aardig , behulpzaam .....sapjes zijn heel goed te drinken

Uitleg bij de producten , beschrijving voor 3 daagse kuur bij de doos ingesloten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Snelle afhandeling - Mooie doos - Handige flesjes

- Zit er een volgorde v.w.b. de flesjes in, betere instructie bij de flesjes zelf (in de doos) of een link voor tips - Als die er is, die heb ik niet duidelijk genoeg gezien

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede bezorging, mooie verpakking, voelt als kwaliteit

5 daags vasten heeft instructie van de drie daagse gekopieerd, update nodig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Accurate en goede aflevering van de bestelling.

Heb geen punten momenteel. Was m'n eerste bestelling die ik gedaan heb.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk alle informatie in mijn mailbox omtrent de gekozen sapjes.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De levering was perfect

de 1ste dag kreeg ik een begeleidende mail voor de 2de dag. De 2de dag kreeg ik de begeleidende mail voor de laatste dag, verder geen mails. De smaak van de flesjes mag wel wat aantrekkelijker.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levering was fijn, met de aankondiging via de sms.

- De sapjes waren echt heel smerig. Ik kreeg ze met name de eerste dag (waren ze viezer of raakte ik gewend?) letterlijk niet door mijn keel. Met pauzes en direct water en thee drinken, lukte het net. - Ik begrijp niet waarom jullie het soepjes noemen.. want je mag het niet verwarmen en het smaakt hetzelfde als een sapje. Ik had me verheugd op een warmere avondmaal die hopelijk wat lekkerder zou smaken, maar helaas. - Informatiemails kwamen in de spam

slechter dan verwacht

* pakket was tevroeg geleverd, gelukkig was mijn dochter thuis * de sapjes vond ik echt niet lekker (3 daagse detox gedaan) * in die drie dagen ben ik 300 gram afgevallen, dus beloftes van 1,9 tot 2,1 kilo kunnen jullie beter niet doen Ik begrijp dat het per persoon verschillend is, maar vind dit verschil echt te groot

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Betrouwbaar, goed in contact

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering duidelijke communicatie en sturing tijdens de kuur via de mail erg fijn

Een opbouw schema na einde van de kuur en mogelijk nummering op de flesjes wat makkelijker is dan elke naam lezen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte levering, top producten, goeie begeleiding en nazorg!

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed gekoeld geleverd op de afgesproken tijd. Bijzondere smaken sap

Sommige sapjes zijn wel heel specifiek, een aantal vond ik echt niet lekker. De combinaties met paprika en zuurkool kon ik niet echt bekoren. Ik heb de detox gedaan en ik vond het ook jammer dat de inhoud van de doos afweek van de sapjes op het programma . Het programma had ik per mail ontvangen, maar kwam niet overeen met de inhoud van de box.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Goede verpakking, heerlijke productem

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede snelle levering, prachtige producten

Ook andere detox tips (bv sapjes in combinatie met obstipatie) en wat meer recepeten

slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering is bijzonder goed! Je wordt op de dag van de levering goed op de hoogte gehouden van het tijdstip waarop de bezorger bij je aan de deur staat. Ideaal, omdat je niet de gehele dag thuis hoeft te blijven. Daarnaast vond ik de oppeppers per e-mail erg fijn!

Afwisseling in de juices zou prettig zijn, omdat vrijwel alle juices niet naar mijn smaak waren. Misschien een detox-kuur 'persoonlijk maken', door voorkeuren te kunnen geven.

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen