Pluspunten
goeie juices, lekker en gezond. Snelle bezorging, goed ingevroren.
VerbeterpuntenHet zou toch fijn zijn als jullie de flesjes recyclen. Ze zouden niet meteen op gehaald hoeven worden maar op een moment dat jullie weer in de buurt zijn. Ik miste een uitleg van het gebruik van de juices. Ik had wat meer toelichting willen krijgen.
Hoi Catheleijne! Bedankt voor de review! De flesjes zijn van volledig gerecycled PET gemaakt. In onze visie is dit op dit moment nog het meest duurzaam. Wanneer je deze weggooit via gescheiden afval, worden hier uiteindelijk weer nieuwe flessen van gemaakt. Wel zijn wij altijd bezig met innovativiteit en zijn verschillende andere opties aan het onderzoeken. Als het goed is ontvang je bij aanschaf van de producten ook een handleiding + tips & tricks in de mail - daar staat veel info in over het gebruik van onze juices. Verder kan je ons altijd contacteren tijdens de kuur voor support :)
Pluspunten
Goede informatie en juiste levering
VerbeterpuntenGembershot heb ik serieus paar keer geprobeerd maar vond ik niet te doen. Kan aan mij liggen.
Bedankt voor de review! De gembershots zijn inderdaad erg heftig. Deze zijn goed te verdunnen met water en samen met een citroenshot kan je hier heel goed limonade of thee van maken :)
Meer persoonlijk contact en een flyer bij de box met instructies dus niet via de mail. Die raakt zoek. Of desnoods via de app...
Bedankt voor de review :) - vanwege duurzaamheid doen wij weloverwogen geen flyers bij de bestellingen. Thanks voor de suggestie!
Pluspunten
Duidelijke communicatie over levering, bezorging was goed geregeld, mailtjes met info over de detox en after detox zijn super helder en vol handige informaties, sapjes zijn lekker, ze zijn goed bereikbaar
VerbeterpuntenTijdens de detox gingen de sapjes me een beetje vervelen, ik had het idee dat ze bijna allemaal hetzelfde smaakten. Dus misschien wat meer uitspattingen maken met smaak makers als gember, kurkumma, peper enzo
Hey Ghislaine! Bedankt voor de review! We nemen dit zeker mee :) Overigens, je zou zeker onze nieuwe juice moeten proberen - de Unbeetable Chocolate. Misschien dat dit al laat zien dat wij hier zeker mee bezig zijn!
Pluspunten
Fijn dat er een snelle levering is. Ook lekker vroeg gebracht door de bezorgdienst Van Mencken. Sapvasten 3 dagen gedaan, maar ziet er goed uit. De website is heel duidelijk.
VerbeterpuntenWeet ik nog niet
Beste Maureen! Bedankt voor de super review!
Thx Lieke! :)
Pluspunten
Levering was perfect. Heel fijn dat het groente percentage in de sapjes zo hoog ligt.
Verbeterpunten- Het dagschema is niet heel makkelijk te vinden op jullie site. Aangezien je deze toch meermaals per dag wilt raadplegen kan dat verbeterd worden. - Ik miste op dag één en drie een motivatie e-mail. - shots zijn onhandig om mee te nemen aangezien deze lekken
Hoi Ank! Bedankt voor de review :) - wij zijn bekend met alle genoemde verbeterpunten en zijn hier op dit moment druk mee bezig!
Pluspunten
Makkelijk en snel telefonisch bereikbaar en vriendelijke mensen. Mooie en duidelijke website.
Bedankt!! :)
Pluspunten
Goede bezorging, veel mogelijkheden tot bezorgdata. Leuke kortingen, duidelijk maaltijdplan. Zelfs op zondag bereikbaar
VerbeterpuntenUitbreiding naar smaken Nog meer informatie op de website met gerechten, tips, etc.
Beste Linda - Bedankt voor de goede review! Wij zijn druk bezig met nieuwe smaken en andere nieuwe producten :)
Pluspunten
Duidelijke website Goede service na bestelling
Bedankt voor de review Linda!
Pluspunten
Fijne producten, recepten en communicatie
VerbeterpuntenMelden dat de recepten worden gemaild. Of heb ik daar ook over heen gelezen?
Beste Sophie, wij dachten dat dit duidelijk was. We nemen het in ieder geval mee :). Bedankt voor de review!
Bedankt!!
Pluspunten
goede productrange, snelle en foutloze service, goede klantenservice
Bedankt voor de lovende woorden! :)
Pluspunten
all went very well. delivery was perfectly planned. juices are great. perfect experience
Verbeterpuntenit would be great if they found a way to use less plastic bottles. or find a service to get the bottles back and re-use then. we were 2 people doing the 3 days detox and that means a lot of plastic...
Hi Celia, we are always seeking new opportunities to be innovative - as we speak we are investigating several options regarding recycling and packaging :) - Thanks for the feedback and the nice review!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke informatie Echt pure sapjes
VerbeterpuntenDe informatie en instructies bij de detox ook op papier meeleveren. Nu moest ik steeds weer op de mail checken en heb ik alles overgeschreven omdat ik het graag overzichtelijk dan kan volgen.
Hi Judith, bedankt voor de feedback en review! Het is een bewuste keuze van ons om de handleiding en informatie alleen digitaal te doen. Het is naar onze mening niet héél duurzaam om dit op papier mee te leveren :)
Pluspunten
Goed product.
Bedankt Elly!
Pluspunten
gezonde producten, en super goede/snelle levering op eigen gewenst tijdsbestek.
Thx Kim! :)
Pluspunten
Levering zoals afgesproken. Goed verpakt en diep ingevroren. Zit veel groente in en minder fruit. Mooi products
VerbeterpuntenHad wat moeite met de plastic flesjes. Misschien een idee om deze terug te sturen voor hergebruik?
Hoi Annette, bedankt voor de review! We zijn er druk mee bezig om hier een alternatief voor te vinden :)
Pluspunten
Goede snelle levering met duidelijke instructie en interessante maaltijdplannen.
VerbeterpuntenDe shots vond ik erg heftig allemaal, mijns inziens mag dit iets meer gezoet worden met fruit o.i.d. zodat het beter te doen is. Ik snap daarentegen ook dit afdoet aan de kracht van de shots.
Hoi Heidi! Bedankt voor de review, ik snap dat de shots heftig kunnen zijn. Misschien is het verdunnen in (warm) water een oplossing? :)
Pluspunten
- gezonde sappen - goede en snelle levering
Verbeterpunten- meer kcal per dag bij een detox/sapvasten - schema overeen laten komen met flesjes die je ontvangt - soepen minder sterk van smaak maken of alternatief bieden.
Pluspunten
De smaken zijn goed.
VerbeterpuntenLiever in glazen flessen.
Pluspunten
Goede service, discreet, de sapjes zijn heerlijk van smaak, meer dan beloofde kilo’s kwijt geraakt!!!
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat!!!
Hoi Lindy! Hartelijk bedankt voor de mooie review, gefeliciteerd met het resultaat! :)
Bedankt Lindy!!
Pluspunten
Goede bezorging
Verbeterpuntenopening van shots is moeilijk zonder knoeien
Hoi Cindy, bedankt voor de review! We zijn er bewust van dat de verpakking van de shots beter kan, hier zijn wij dan ook druk mee bezig! :)
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen