Pluspunten
Snelle levering conform afspraak
VerbeterpuntenDe sapjes waren echt te weinig en niet maaltijdvervangend. Hoewel ik normaliter echt geen grote eter ben en de drie-daagse sapkuur met name deed om te ontgiften, voelde ik me continu slap en viel zelfs bijna flauw. Ik kon hierdoor niet normaal presteren op werk.
Hi Judith! Wat vervelend om te horen van jouw ervaring! Het kan inderdaad behoorlijk pittig zijn om een detox te doen. Goed op- en afbouwen zijn enorm belangrijk om deze symptomen zoveel mogelijk te voorkomen. Het kan desondanks toch voorkomen, in dat geval kan je altijd contact zoeken met ons, zodat wij een passend advies kunnen geven.
Pluspunten
Super snelle goede levering, heldere uitleg en goede kwaliteit sappen. Blij mee
VerbeterpuntenIk voel me niet zo fijn over alle flesjes, zou tof zijn als je die terug kon sturen oid zodat je weet dat het weer gebruikt wordt.
Hi Lotte! Wauw, bedankt voor de mooie review!
Pluspunten
biologisch, koud geperst, unieke ingrediënten en boeiende combinaties, aan huis geleverd, duidelijke website
VerbeterpuntenDe levering verliep niet helemaal 100% omdat de koerier het adres fout had afgelezen, de doos was ook een beetje nat geworden.
Christine! Bedankt voor de mooie review. Mocht je bij een volgende bestelling geen of minder gember-shots willen ontvangen, laat het ons dan even weten!
Pluspunten
VerbeterpuntenVolume sapflesjes zou groter kunnen.
Bedankt A. We nemen het mee! :)
Pluspunten
goed communicatie over bezorgen.
VerbeterpuntenStuur ook recepten en schema mee met bestelling. Product is al duur genoeg.
Wij leveren altijd een schema mee, met waar van toepassing ook recepten! Mocht je deze niet ontvangen hebben, dan is het beste om even contact te zoeken met ons. Ik heb het even gecheckt, volgens ons systeem zijn deze in dit geval ook gewoon verstuurd :)
Thanks Julia!
Pluspunten
Hele fijne klantenservice!
VerbeterpuntenNB: Prima opgelost door de klantenservice: maar een ophaalpunt zou ideaal voor mij zijn.
Hi Eelco - Thanks voor de review!!
Pluspunten
Makkelijk bestellen, snelle levering en goed contact gehad. De levering zelf is mooi verpakt. Goede service, ik kreeg extra producten omdat niet alles voorradig was voor de 3-daagse detox.
VerbeterpuntenNiet alle producten waren voorradig en dat kan gebeuren maar als ik dat eerder in het bestelproces had kunnen zien en dan zelf een keuze maken uit alternatief had ik beter gevonden. De shots die ik nu heb ontvangen zijn niet lekker. Verder zou ik het handiger vinden als bij de bestelling op papier de instructie erbij zit met welke drankjes op welk tijdstip moet drinken ipv steeds mijn iPad erbij te moeten pakken. Nu mijn set niet volgens beschrijving was moest ik ook even denken of ik een willekeurig alternatief kon drinken of dat er nog een specifieke volgorde inzit qua ingedrienten.
Pluspunten
Super correcte en netjes. Duidelijk Voelbaar liefde voor wat ze maken. Onlangs een 5 daagse detox gedaan. Ik moet wel zeggen dat aan de soepjes misschien een lekkerdere recept mag komen want die vond ik persoonlijk helemaal niet lekker. Informatie etc allemaal prim geregeld. Zeker aan te raden!
Hoi Gerrieke! Bedankt voor de review! We zijn ermee bezig :)
Pluspunten
Heel fijn, snel, gemakkelijk, gezond, duidelijke uitleg, echt een steun in de rug naar een gezondere leefstijl.
VerbeterpuntenIk was in de veronderstelling, door een mail geloof ik, dat ik het schema, bij de bestelling kreeg. Is misschien handig erbij de doen. Nu kon ik het ook op internet terug vinden, dus is goed gekomen.
Hi Jorianne! Het klopt dat je inderdaad een schema ontvangt per mail, mocht deze niet ontvangen zijn dan is het beste even een mailtje te sturen of te bellen.
Pluspunten
VerbeterpuntenHet transport bedrijf was gelukkig heel flexxible en konden mijn bestelling na overleg vroeg in de ochtend afleveren
Bedankt voor de review! Goed om te horen dat het transport bedrijf flexibel was in het wijzigen van de bezorgtijd :)
Pluspunten
Bezorging was prima geregeld, bestelling klopte en de documenten erbij zeg maar die zijn goed. Duidelijke uitleg van wat de kuur inhoud en wat je kunt verwachten. De recepten zijn op 1 na, allemaal erg lekker en makkelijk te maken. Echt een aanrader tot nu toe!
VerbeterpuntenGeen! ga zo door!
Thanks!! Hier worden we echt blij van :)
Pluspunten
Geleverd zoals afgesproken, super kwaliteit sappen en erg lekker. Deze detox ga ik zeker herhalen.
Bedankt Eva!!
Pluspunten
telefonisch contact. goede opvolging en vriendelijk en informeel contact.
Verbeterpuntende levering was erg slecht. verkeerd adres...
Goed om te zien dat we toch deze review verdienen :) - Levering op een verkeerd adres mag natuurlijk nooit gebeuren en nemen dat ook erg hoog op!
Pluspunten
Goede levering, duidelijke website.
VerbeterpuntenMeerdere dagen wachten op reactie op email.
Hi Lau, jammer dat je even hebt moeten wachten op een antwoord! Dat past niet bij ons streven. Verder bedankt voor de mooie review! :)
Pluspunten
Alles is conform afspraak geleverd. Snelle levering, alle producten nog netjes bevroren. Duidelijke beschrijving, veel tips en uitleg.
VerbeterpuntenIk merk toch wat meer variatie in smaak te willen. Qua fruit toevoeging zie ik nog veel mogelijkheden in de smaken.
Hoi Vivian! Bedankt voor de mooie review. Wij zijn uiteraard altijd op zoek naar nieuwe varianten, onze focus ligt voornamelijk op groenten. We gaan het onthouden! :)
Pluspunten
Snelle levering Veel keuze Fijne/smaakvolle sapjes
Thanks Aimy! :)
Pluspunten
- de levering was erg accuraat - goede uitleg over het detoxen
Verbeterpunten- er hadden wat meer tips bij gemogen over het afbouwen voor de start van de detox. Er wordt vermeld wat er niet gegeten/gedronken mag worden, maar geen tips wat dan wel goed zou zijn. - ik kreeg een mailtje met ‘dag 2’, terwijl ik de detox pas na een week zou starten. De leverdatum is dus niet altijd de startdatum. - ik vind de pakketten niet duidelijk (jaarabonnement?).
Hi Marleen, bedankt voor de mooie 9! We zijn ons bewust van de verbeterpunten en zijn er mee bezig :)
Pluspunten
Alles volgens afspraak ontvangen, goede uitleg!
Hartelijk dank Anne! :)
Pluspunten
goeie sapjes, ideaal dat ze ingevroren binnenkomen
Thanks Marielle! Ik ben blij dat het vriesconcept goed bevalt :)
Pluspunten
-Snelle levering -Goede telefonische service, vriendelijke behulpzame werknemers -hele Lekkere sapjes - goede informatie in de doos en op de flesjes
Verbeterpunten-Website vind ik niet heel makkelijk -de sapjes die ik graag wil kan ik niet allemaal selecteren in het pakket - wel prijzig
Bedankt B! - we nemen de verbeterpunten mee.
Isoleren van de flesjes zodat je het ook kan ophalen bij een pick-up point.
Hoi Bastiaan, bedankt voor het mooie cijfer en de feedback!
Pluspunten
VerbeterpuntenAfwisseling in de soepen bij detox
Gefeliciteerd met het resultaat! Dank je wel voor deze review!
Pluspunten
Snelle levering ! Top geregeld met bericht half uur voor komst
VerbeterpuntenNiet!
Bedankt Sanne! :)