perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

superklantvriendelijk

ergens gelezen dat de lege flesjes met de bezorging retour konden maar dat is dus niet (meer) zo... De bezorging prima alleen trof ik bij 2e bezorging een vrij onbeschofte bezorger maar daar kunnen jullie niks aan doen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs/kwaliteitverhouding is goed, lekkere maaltijden, gezond.

De sappen zijn vrij eentonig, zuur en niet echt heel lekker zeker niet voor een kuur van 5 dgn. Misschien zouden jullie een kuur met meer maaltijden ipv sappen kunnen aanbieden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijke sappen, mooie uitgebalanceerde smaken! Supergoede uitleg en alles digitaal Kleine kadootjes erbij, heel attent! Slowjuice principe is beste!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je krijgt duidelijke instructies en adviezen. Ook het afleveren gaat perfect!

Geen - sommige shots zijn nogal heftig om te drinken (gember en kurkuma), maar ja - dat hoort erbij! Het is niet voor de lekker...

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede producten

Meer informatie over de werking van de producten (zoals de shots) zou interessant zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en mogelijkheid om plastic flesjes te recyclen.

Beetje prijzig per flesje

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede adviezen en voldoende assortiment

goede service, goed behandeld

Pluspunten

levert waar zij voor staat

minpuntje, via pdf informatie over detos en after detox printen, had informatie bij levering in doos willen ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede sapjes, zeer duidelijk uitleg over de voorbereiding en nazorg van mijn Detox.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Communicatie en levering

Iets te veel communicatie voor wat betreft de levering, deze loopt niet gelijk met de koerier waardoor er verwarring ontstaat over de levertijd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede producten en overlevering. Duidelijk gebruiksaanwijzing.

Misschien recepten voor de afbouw en opbouw weken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb eerst een 5 daagse sapkuur gedaan via een andere aanbieder. De sappen van frecious vond ik veel lekkerder en ook de eerlijkheid (detox is onzin) spreekt mij meer aan - gezondheid staat voorop! Variatie met de soepen en shots is prettig. Door diepvries pakket kun je startmoment en bezorgmoment zelf timen (tov koelverse juices). Daarnaast heel prettige realtime tracking bezorgdienst.

Geen! Hooguit het bijvoegen van een ‘menu’ in de doos, maar dat was na een telefoontje snel opgelost en bleek al in mijn mail te zitten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

doet wat het belooft, kwaliteit is er erg goed en ook de levering op zaterdag was fijn geregeld

de doos waar het in zat was nat door het warme weer. De verf geeft daardoor heel erg af. Mijn handen en de tafel waren helemaal groen. Was makkelijk af te wassen maar snap wel dat je dit niet wilt als bedrijf

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede sapjes, goede shots

De bezorging zou tussen 10-13 zijn, werd om 13 uur tussen 14-17 en kwam uiteindelijk rond 17 zonder eerst een berichtje van de bezorger dat hij er bijna was. Pakket was ook niet te volgen, ondanks de belofte dat dit wel het geval zou zijn. Heel jammer (en ik weet dat het niet de schuld van Frecious is)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekker en goede service

slechter dan verwacht

Pluspunten

De levering was snel en je kon zelf een tijd opgeven wanneer het goed uitkwam. Duidelijke omschrijving hoe de detox werkt. En hoe je moet af- en opbouwen. De visie van het bedrijf en de wijze van hoe de drankjes worden gemaakt spreekt mij erg aan.

Ik heb twee keer eerder een vijf of zes daagse detox gedaan waarbij je alleen groentejuice kon drinken. Beide keren had ik tijdens de detox weinig moeite. Ik besloot door de visie van het bedrijf en de bereiding van het sap dit keer een detox van Frecious te doen. Ik ben niet moeilijk met het drinken van sap maar deze detox heb ik niet vol kunnen houden. De shots zijn erg sterk en los niet achterover te gooien. Je kan ze in je juice doen maar dan wordt je juice dus nog sterker en ik vond de meeste flesjes al echt te sterk. Ik vind het een prachtige manier van werken en ik baal erg van dat ik hem niet vol heb kunnen houden. In de toekomst zou ik ook een lijn erbij doen met meer fruit toegevoegd. Nogmaals ik ben een ervaren groentesap drinker maar dit vond ik te heftig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en heerlijke sapjes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke informatie, leveren wat ze beloven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prachtig product, snel en makkelijk. Biologisch, slow, easy.

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen