goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekker sap, makkelijk.

Vreselijke shots, questie van smaak. Prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede levering. Iets later dan gepland en sms’jes kwamen niet overeen met tijdstip van levering. Alles netjes en zorgvuldig verpakt en diep ingevroren.

Fijn als sms’jes kloppen met de levertje dus daar nog aandacht aan besteden. Detoxprogramma op papier in de doos ( mensen laten aanvinken of ze dat wel of niet willen). Ik had dat fijn gevonden. Dan hoef ik niet iedere keer op de laptop te kijken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Administratief, informatief en logistiek gezien prima geregeld.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bedrijf misschien goed maar producten niet

Product opheffen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- snelle reacties - hele fijne communicatie - veel mogelijkheden - goede hulp - snelle levertijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nette levering en fantastische smaken

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De smaakjes waren niet zo lekker, Graag meer uitleg wat je de 3 dagen ervoor wel mag hebben.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn bedrijf. Mooi product.

De "Abonnementen" propositie kan een heel stuk helderder om meer succesvol te kunnen zijn ;-) Ik ben wel een klant die "een abonnement op gezondheid" wil. Dat er dan volgens op https://www.frecious.bio/nl/abonnement geen echte call to action in de tabel staat geeft stof tot nadenken.... Het moet makkelijker en duidelijker dus. Wat krijg ik, wat kost het, hoe moet ik kopen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Meedenkend in levering. Fijne produkten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke website, correcte levering

geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet erg enthousiast over dit bedrijf. afgelopen woensdag gebeld met een vraag. Ik zou teruggebeld worden... helaas niet gebeurd. Vervolgens sapkuur besteld, zou 2 dagen later voor 20.30 geleverd worden om 21.00 mailtje dat de sapjes niet geleverd worden op afgesproken dag.helaas nu een dag later en nog geen bericht over nieuwe levertijd.... had vandaag willen beginnen maar dat lukt dus niet meer

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, snelle reacties en de bezorging is tiptop verzorgd. Tot op de minuut blijf je op de hoogte van het precieze moment van levering. Tevens is de presentatie van de producten ook erg goed, het nodigt echt uit tot gebruik.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb nog niet mijn juices ontvangen

Leverings tijden zijn slecht

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering op tijd, mooi verpakt. Prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede levering, handig met een app van te voren en netjes op tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig in orde en heerlijke sapjes.

De kindersapjes zijn bij onze kinderen niet populair terwijl de normale zoetere sapjes dat wel zijn.

perfect, definitely recommended

Positive

I really enjoyed the flavor and texture of the juices and health shots. Best “juice cleanse” I have done.

Suggestions

I would have English as an option on your website.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijke sapjes. Goede opzet van menu. En goede opvolging van berichtjes om je te begeleiden. Duur maar prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijke gezonde smoothies.

De kleine opkikkertjes bakjes lekken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Frecious levert hele goede en lekkere producten. De juices, soepen en elixers zijn erg lekker. Prijs en kwaliteit passen prima bij elkaar. Bestelproces is erg makkelijk

De levering kwam een uur voor afgesproken levertijdframe. De melding hierover werd heel snel opgepakt en netjes afgehandeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super vers Snelle levering Heerlijke smaken juice Recycle programma flesjes

- tot nu toe geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heldere informatie. Net product.

Smaak van de producten is onderdanig aan de kwaliteit/voedingswaarde. Waardoor de sappen vast heel voedzaam zijn maar niet allemaal in balans wat betreft smaak.

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen