perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede schriftelijke voorbereiding en begeleiding

De bestelling (milde detox) klopte niet helemaal. De laatste dag kwam ik niet uit met wat ik nog over had. 1 flesje tekort en andere smeken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op vragen per mail

Gebruiksadviezen als normale programma niet gevolgd kan worden door medische afwijking (Schildklier) zoals ik heb, ik heb medicatie die ik nuchter moet innemen en mag pas na 30 min iets eten . Dit was een groot probleem met het volgen van de kuur.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed verzorgd! duidelijke uitleg en prefecte levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede smaak per tijdstip van de dag, prima ‘handleiding’ erbij; zeer te spreken over de service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie informatie en later ook met de nieuwsbrief

Nvt op dit moment

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne flesjes die gemakkelijk mee te nemen zijn. Duidelijke omschrijving van de inhoud

½ of 1 uur van te voren een sms Bericht sturen naar de klant ivm bezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- mooi uiterlijk - snelle levering - goede klantenservice - fijn dat er een soort dagschema is waar je je aan kan houden!

- de tarwegras, wonder weeds en broccoli kiemen vond ik helaas écht niet lekker - helaas klopte de tijden qua ontdooien niet en waren mijn flesjes vaak nog bevroren voor minstens een paar uur langer

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede snelle levering Goed verpakt

Ik vond een aantal sappen echt niet lekker waardoor het drinken me tegen ging staan. Extreem lange ontdooi tijd nodig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super goed geregeld. Van de bezorging (tot op de minuut nauwkeurig) tot de recepten en de begeleidende mails.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

sappen worden goed aangeleverd en fijne beschrijving en recepten met boodschappenlijst.

geen verbeterpunten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling via makkelijke weg op website, wel even lastig wat te kiezen omdat ik nooit eerder te maken had met een detox oid. Uiteindelijk de mixbox besteld. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de bezorging en het bezorgbedrijf levert op tijd met zeer nette, vrolijke en vriendelijke bezorgers. Prettige verpakking. Al met al: Fijn!

Ook al bestel je geen officiële detox maar bijv. een mixbox, toch fijn om een kleine handleiding erbij te doen. Welke smaken lekker in de ochtend, middag avond, evt een maaltijd overslaan of combinatie met welk eten etc. Daarnaast vond ik veel smaken ook wel heftig. Doordat er altijd wel een overheersend ingrediënt als gember oid inzit. Misschien 1 milder sapje ertussen? (Nog niet alle smaken gehad dus wellicht kom ik m nog tegen)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit, lekkere sappen/soepen en fijn dat avondlevering mogelijk is

Meer kortingscodes

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, uitgebreide informatie

pas menu's aan op makkelijk dagelijks gebruik voor drukke mensen met gezinnen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede producten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Transparantie over product Directe communicatie Gezond, fijne smaakcombinaties, evenwichtige voeding

Niets

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Verwerking van de order loopt erg soepel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je geef veel aandacht aan de klant dat is goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Superhandig dat de juices ingevroren zijn. Heel lekker van smaak.

Misschien juices enkel met fruit voor kinderen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede website (qua informatievoorziening + gebruiksgemak), makkelijk te bestellen, komt afspraken na rondom levering.

- Meer informatie over de sappen en shots: waar is ieder sap/shot goed voor? Welke voedingsstoffen zitten erin? - Meer informatie over de periode na de sappen: voor 3 of 4 dagen recepten gratis mailen om goed op te pakken na de kuur. - Smaken van de sappen verbeteren: sommige sappen waren echt heeel vies. Ik doe inmiddels al 5 jaar sap-detox kuren van 5-dagen (bij verschillende organisaties), maar heb nog nooit zoveel moeite gehad als bij jullie sappen... Ook qua kcal inname vind ik de sappen aan de lage kant om je dag goed door te komen. - De soepen zijn te dun / niet soep-waardig om op te waren. Zorg dat ze meer soep-structuur krijgen, zodat het ook lekker is om ze echt als soep te eten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles heel duidelijk en netjes aangeleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele goede service en snel geleverd op de afgesproken tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd, diepgevroren, super vers, handig en divers.

De énorme hoeveelheid lege plastic flesjes. Echt niet duurzaam. Waarom niet recyclen??

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen