perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super fijne service, werd meteen gebeld met de oplossing toen ik een vraag had!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele nette, vlotte en correcte klantenservice.

De cups waarin de kurkuma en gember zitten heb ik nog niet eenmaal open kunnen krijgen zonder dat m'n vingers vies worden (Je moet schudden voor gebruik anders blijft er aardig wat aan de bodem plakken nadat het ontdooit is). Vooral met kurkuma onhandig want vingers meteen geel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nakomen van afspraken, goede producten en duidelijke uitleg

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eindelijk een juice met voornamelijk groente ipv fruit! Ik ben om:)

Een maandelijks abonnement kunnen samenstellen met de sapjes die jij lekker vind ipv standaard paketten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bezorging snel en op afgesproken tijd, pakket wordt in diepvrieswagen vervoerd dus ik heb alles perfect bevroren ontvangen. Sapjes, shotjes en soep van uitstekende kwaliteit en ik vond ze erg lekker. Absoluut geen honger gehad. Ik vond het makkelijk vol te houden en fijn om te doen. 4 kilo afgevallen. Ik ga het zeker weer doen. Bijgeleverde info (per email) was duidelijk en nuttig.

Niets, alles was goed. Nog meer info, over de sapjes en de ingrediënten en welke gezondheid voordelen ze opleveren, zou misschien leuk zijn, maar niet noodzakelijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er was iets niet geleverd, voordat ik de rest in de vriezer had zitten kreeg ik al een mailtje. Er was iets niet op de juiste plek tijdens het inpakken en dat werd na geleverd, direct excuus! Dit was erg prettig!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed advies na mislukken kuur. Goede service na mislukken kuur

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op tijd en netjes afgeleverd. Goed gepakt. Duidelijke beschrijving.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en uiterst sympathieke service en lekkere, verrassende juices

De levering kon beter. Ging helaas mis, waardoor ik voor niets thuis te wachten zat. Dit is later wel zo goed mogelijk opgelost en gecompenseerd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi verpakt.

De juices waren bij bezorging niet volledig bevroren, sommige sapjes waren zelfs al deels ontdooit. Sapjes wel erg prijzig, zou graag meer bestellen maar de toegankelijkheid is hierdoor niet heel hoog. Zeker voor mensen met een lager inkomen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede snelle levering, netjes verpakt, fijn dat er een handleiding met meer informatie wordt meegestuurd

Die 100% groen sappen zijn niet te doen, maar daarom vind ik het erg fijn dat ik zelf mijn sappen kan kiezen. En het is wel prijzig. Ik drink nu elke ochtend een sapje (ik heb begin dit jaar ook een detox gedaan) maar je moet het er financieel wel voor over hebben.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, kwalitatief goede producten en goede/vriendelijke service

Meer verschillende soorten sappen; duidelijker verschil shots en elixers op de site plaatsen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijk ik ben een aow er .en alleen dus eet niet altijg erg gezond dit is een prachtige aanvullig .en de smaak is erg lekker

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle, goede levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een detox waarbij je wel mag eten. Met lekkere sapjes. De shots vond ik wel heftig, maargoed, het was te doen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Puik concept!

Vooralsnog geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Aflevering keurig op tijdschema. Flesjes goed te drinken, had zelf moeite met sommige shots, maar blijft altijd natuurlijk kwestie van persoonlijke smaak wat je lekker vindt of niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijk concept! Gemakkelijke manier om groenten binnen te krijgen

Een sapjesmand (als in fruitmand) als cadeau als iemand ziek is

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie vooraf en gedurende de kuur Sapjes goed vol te houden en meeste hebben frisse en lekkere smaak.

De meeste healthshots vond ik echt niet lekker (to put it mildly). De soepen vond ik niet naar soep smaken en ook minder lekker (proefde minder natuurlijk, wat chemisch zelfs). Ik zou de kuur daarom niet nog een keer doen, maar de sapjes zou ik wel nogmaals bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging van de bestelling. Goede uitleg over het doel van detoxen. Handig te gebruiken dagprogramma! Alles is perfect verlopen! Zelfs uitleg hoe en wanneer je de sapjes het beste kunt ontdooien. De sapjes waren stuk voor stuk erg lekker!

Eigenlijk geen omdat het zo goed bevallen is. Wat ik zelf leuk zou vinden om te weten is het nut van de powershots. Kurkuma of gember is mij qua smaak niet bevallen, maar ik zou wel willen weten waarom dit goed is in de detox.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie leveringsservice

Nog te kort bekend met dit bedrijf om daar iets zinnigs over te zeggen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De eerste bezorging was enorm vertraagd en dit werd meteen goed gecommuniceerd en opgelost.

De sap met de tomaat/ paprika vond ik enorm sterk tov de rest

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, fijne tracking methode Divers aanbod in juices

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen