perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het was heel goed.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ben supertevreden. Had niet verwacht dat ik nooit honger zou krijgen. Ga het zeker nog eens doen.

Met name de benaming op de health shots mist. Dus steeds maar hopen dat je de goede hebt. Nummering zou ook heel veel helpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De sapjes zijn heerlijk ! Ook mijn zoontje van 10 is verzot op de junior-sapjes, terwijl het normaal gezien een strijd is om hem groentjes te laten eten. Ook op administratieve vlak heb ik niks op te merken. Het systeem van de tijdsregistratie inzake de leveringen is meer dan prima !

Het systeem van de abonnementen is niet zo duidelijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

je krijgt snel reactie, met een persoonlijke touch. Je krijgt duidelijke instructies.

de shots zitten op volgorde in het doosje, maar uit het doosje weet ik echt niet meer wat wat is, misschien toch een code op het plastic bakje?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede levering, duidelijk afgestemd wanneer, goed verpakt. De sapjes gaven mij een energie kick!

Op de website duidelijker aangeven, welk sapje, waarvoor goed is. Daarnaast vond ik de folder en website verwarrend over wanneer je het sapje het beste in kon nemen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede levering, uitgebreide uitleg over de juices, biologische ingredienten.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering op afgesproken tijd. Goede service. Goed bereikbaar. Bij mijn levering ontbraken de shot. Na telefoontje kreeg ik deze gelijk de volgende dag met een extra doosje shots en 3 extra juices. Heel fijn.

Juices kunnen wat mij betreft ook simpele versies tussen. Bv juices met 2 groente+1 fruit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik kreeg een medewerker aan de lijn op vrijdagavond voor mijn vraag. Duidelijke website, goede mails met informatie vooraf.

Zorgen dat alles in 1 keer geleverd wordt, mijn shotjes zaten niet bij de bestelling in. Waardoor ik zelf opnieuw moest zorgen dat deze geleverd werden, helaas pas op de 2e dag dat ik met mijn kuur bezig was. De levering (je moet thuis zijn) en sapdagen plan je, dus dan wil je ook compleet kunnen starten. Goed punt; ik kreeg gratis extra shotjes geleverd. Daarnaast miste ik wel een goed (voorbeeld)opbouwschema voor voeding na de sapkuur.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, ruime keuze in bezorgdatum en tijd en vooral heerlijke sapjes tegen een betaalbare prijs! Ook leuk dat er vaak kortingcodes worden gegeven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ken jullie via Annick Adriaans

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service. Verse, biologische producten. Ook 100% groentenjuices. BPA vrije flesjes.

De BPA vrije flesjes zijn niet vaatwasmachine-bestendig. Het verpakkingsmateriaal is erg groot, wat niet milieuvriendelijk is.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en accuraat contact

De bestellijst beter afstemmen op de bestelling

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie website, sappen goed verpakt, handzaam.

Iets meer uitleg bij gebruik van de sapjes of bij detox. Info over afbouwen van eten voor, en weer opbouwen na de detox was zeer gering.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede uitleg, mooie site.

informatie klopte niet. Viel veel meer en teveel af.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De filosofie van het bedrijf. De kwaliteit van de juices! En de perfecte afhandeling na te laat bezorgen box.

healthy bio snacks, bijvoorbeeld repen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne levering , duidelijke website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel en duidelijke informatie! Super goede contact met de klant. En de producten zijn erg goed.

Er had bij vernoemd kunnen worden dat sommige producten erg pittig zijn. Hahahaha

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke informatie, geweldige sappen en soepen, aflevering is prima, fijn dat alles 100% biologische is

nog te weinig ervaring maar tot nog toe geen verbeteringen nodig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vanaf eerste tot laatste contact punt alles prima geregeld. Sapjes erg goed, proeft echt het verschil tussen homemade en Frecious. Ga er zeker meer bestellen voor mezelf en m'n clienten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en zorgvuldige levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede verpakking, snelle levering en heerlijke sappen!

Ik denk niet dat het flesje BPA vrij is want ik zag het er niet op staan, wel heel belangrijk, zeker voor een gezond drankje. Ik zag ook vaak voor driekwart water erin zitten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne website, goede kwaliteit sapjes, snel geleverd

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen