goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijke sappen en keurig op tijd geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na de bestellingen en betaling kreeg ik onmiddellijk een bevestigingsbrief. Enkele dagen voor de leveringsdatum werd het verwachte uur doorgestuurd. De levering gebeurde dan ook in die periode. In de doos zat het corect aantal flesjes. Het maaltijdplan is heel overzichtelijk en handig met het boodschappenlijstje en de recepten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijke, eerlijke en gezonde slowjuices. Het is een zeer goede aanvulling voor een gezonde levensstijl.Bezorging is ook prettig geregeld. Soms krijgen we zelfs een slowjuice als kadootje.

Bij meerdere grote bestellingen in een jaar iets extra's doen naar een klant. Bijvoorbeeld door korting of spaarpuntensysteem. Wij nemen bijvoorbeeld veel slowjuices af

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie. Goede service.

Juice met curry op een nuchtere maag, nee!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldig! Ik vind het een uitkomst! Ik drink de juice elke ochtend en middag. Doet mijn lijf goed, krijg er energie van.Het lukt mij gewoon niet dagelijks zelf juices te maken. Levering top!

Nog niet, ben erg enthousiast.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nette flesjes. Keurig afgeleverd. Voelt gezond.

Iets minder komkommer en minder appel in drankjes. Toch wat prijzig om het routine matig te gebruiken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie website en snelle levering. Alles diepgevroren en netjes de dag van juicen erop gestickerd

Inhoudelijke communicatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke afspraken over de bezorgtijd en correcte levering. Heerlijke sapjes.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ga er binnenkort mee beginnen. Door omstandigheden nog niet gedaan. Maar het is super snel aangeleverd en ziet er goed uit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website. Goede en snelle service.

Producten aan de dure kant. Concurrenten bieden soortgelijke producten aan een lagere prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt, sapjes zijn vers en fris Informatie en website erg overzichtelijk en helder

betere mix in smaken verdeling, ik had nu meerdere keren dezelfde smaak en van anderen maar 1

goede service, goed behandeld

Pluspunten

fijn om een totaalpakket inclusief lekkere recepten te krijgen bij de milde detox

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantenservice is geweldig!

Ik heb geen verbeterpunten, ik kan alleen niet wachten tot er nog meer smaken komen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke uitstraling, heldere communicatie, goede kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gezond en makkelijk vol te houden goede omschrijving hoe te gebruiken

Meerdere groene omhulsels erbij geven zodat je meerdere flesjes in je tas kan meenemen en dat ze dan allemaal koud blijven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, goede bezorging en levert heerlijk sap van zeer goede kwaliteit. Plus extra cadeautje bij bestelling (hoesje), leuk en handig!

Prijzen zijn wat aan de hoge kant. Hierdoor bestel je minder vaak dan je anders zou doen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De sappen waren voedzaam en van goede kwaliteit. Ik heb gedurende de vijfdaagse detox geen hongergevoel gehad en kon prima functioneren. Ik viel ongeveer vijf kilo af en kreeg al na twee dagen meer energie.

De smaken van een aantal sappen waren niet lekker. Daardoor kreeg ik na een aantal dagen weerstand tegen de sappen, wat ik erg jammer vond. Bijvoorbeeld de extreem green en de power weeds.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heerlijke gezonde juices

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede digitale communicatie

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen