goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je kunt zelf aangeven wanneer je de juices wilt ontvangen Handige flesjes en fijn dat er een koelhoesje bij zat. Goed en lekker maaltijd plan.

meer variatie in de juices. Nu had je steeds dezelfde smaken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Persoonlijk.

Zie tips.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering met nauwkeurige bezorgtijd

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

helder, duidelijk, mooi product. goede info qua levering.

Aangeven dat het ontdooien van de sapjes wel vrij lang duurt. Ik haalde het 's avonds na mijn laatste sapje uit de vriezer maar het was de volgende ochtend nog bevroren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product, heerlijke sappen. Goede informatie en handige receptentips erbij.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, lekkere sapjes, fijn assortiment , klein welkomstgeschenk bij bestelling

De mogelijkheid om de shots los te bestellen. Ik wil ze graag eens proberen maar niet direct 7 stuks. Omdat de smaak soms omschreven wordt als heftig is het handig te kunnen testen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en levering, de sappen zijn heerlijk

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel goed idee verse gezonde sappen. Frisse site.

Weet even niet, ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi bedrijf met een enorme drive vanuit passie gevormd en gevoerd. Ik gun het iedereen om gezond te eten en te drinken. Daarom geniet allen met volle teugen van deze heerlijke sappen. Zelf gebruik ik ze als ik eens een dag wat minder groente eet, of voor onderweg, of gewoon simpelweg als ik een grotere groente behoefte heb dan ik kan eten. Eet "drink" smakelijk allemaal. Lieve groet, Ditte Pelser Zo Jezelf, praktijk voor natuurgeneeskunde.

Ga vooral zo door. Dan kan ik nog heel lang op mijn eigen wijze manier van jullie sappen genieten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Smaken zijn goed

Zou voor mij wat minder zoet mogen. In een aantal sapjes zijn de suiker percentages nog erg hoog.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer duidelijke en inspirerende uitleg. Stipte levering. Handige flesjes met duidelijke etiketten.

In sommige recepten spreek je over n kwart feta. Handiger is het om het aantal grammen te noemen. Niet iedereen koopt hetzelfde stuk feta van exact hetzelfde gewicht.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit, goede toelichting, goede bezorging en aankondiging daarvan.

Geen verbeterpunten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Persoonlijk contact gehad over correcte aflevering. Zeer correct en zorgvuldig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering en goede communicatie De sapjes waren erg lekker en ook voor ons zoontje, die dronk ze lekker mee!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering overzichtelijke website aardig grote assortiment Goede communicatie over leveringstijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima ervaring en prima sapjes. Zijn niet allemaal even lekker, maar daar doen we het ook niet voor toch :)

Ehm, levertijd vond ik wat lang, maar dat heeft vast te maken met het feit dat ze allemaal vers geperst worden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en flexibele levering. Makkelijk bestellen en betalen. Veel informatie middels FAQ, top!

Nog geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbaar, snel, goede kwaliteit juices, groot assortiment met de mooiste combi's, eenvoudig bestellen, prima levering

Lifestyle-artikelen betrekking hebbende op Frecious

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goed samengestelde, lekkere en gevarieerde sappen. Heel goede levering, duidelijke tijden welke nagekomen worden. De keuze opties uit pakketten en losse producten is heel prettig. De kleine attenties bij de bestelling zijn een waardevolle en leuke aanvulling.

X

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Beste aanbod daarnaast vind ik dat hier de prijs/kwaliteit verhouding goed is.

Bestellen op kleinere hoeveelheden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Fijn dat je een tijdvak krijgt waarin bezorgt wordt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De sappen zijn lekker! Verder is het fijn dat je in totaal 7 sappen hebt die je goed over de dag kan verdelen. Hierdoor krijg je geen hongergevoel.

Heb gekozen voor een 3 daagse detox. Het zou nog fijner zijn als je niet drie dagen lang exact dezelfde sappen hebt. Variatie in het menu zou fijn zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gevarieerde sappen, lekker en smaakt vers, snelle en stipte levering. Ik ga binnenkort weer bestellen en dan met regelmaat.

Ik zou de volgende keer ook graag willen bestellen voor mijn zoontje van 6 jaar, misschien iets meer dan twee soorten voor de kinderen ontwikkelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering met duidelijk aangeven levertijd waardoor je niet lang hoedt te wachten. Veel keuze qua smaken. Duidelijke uitleg op website

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen