voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel geleverd

prijzige sapjes niet lekker

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, goede uitleg vooraf bij de 3 dagen juice detox.

Ik begrijp dat andere aanbieders van detoxes tijdens de detox nog wel wat emails met tips en andere berichten sturen. Dit zou wel leuke toevoeging zijn: dat je dus online aangeeft wanneer je begint met de detox en dat je dan tijdens de 3 dagen emails met informatie krijgt voor de extra motivatie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

persoonlijk contact, nette levering, goede kwaliteit

geen idee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Stipte levering, heerlijke sapjes

De bakjes van de healthshots vond ik niet handig. Liever een schroefdop. Nu heb ik een keer een tarwegrasdouche gehad doordat het deksel ineens los schoot.

voldoende, een redelijke ervaring

Verpakking was nat en kapot.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product, snelle en goede levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De gezonde slowjuices zijn verrassend lekker. Alles wordt perfect netjes ingepakt, bevroren en verzonden. Ook de aftersales werkt prima. Mijn vraag werd snel en naar behoren beantwoord.

De energy elixer was ronduit smerig. maar dat was dan ook echt de enige.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Biologisch, met zorg bereid en getransporteerd. Enthousiaste promotors op de better beurs. Leuke promo acties.

Veel van de juices zijn met hoofdingrediënt komkommer, ik probeer juist te variëren in groenten/voedingsstoffen.. zou dit niet ook bijvoorbeeld afgewisseld kunnen worden met courgette of andere makkelijk juicebare groenten als basis? Het assortiment kan natuurlijk nog wat verder uitgebreid worden. :-) En ik vind het jammer dat de groentesappen met fruit met wel erg veel fruit hebben (wortel is slechts 65%?). De pure groentesappen hebben nog niet zoveel variatie/opties. Een beetje fruit is prima, maar ik probeer m'n bloedsuikerspiegel in de gaten te houden dus 10-15% zou meer ideaal zijn!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ingevroren geleverd, goede service

Ik zou graag minder grote bestellingen willen plaatsen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gezond, natuurlijk en makkelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Juices smaken erg goed.

Porties zijn wat klein

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke beschrijving op een overzichtelijke internetpagina. Snelle levering, ook ideaal dat je zelf kunt bepalen wanneer er geleverd wordt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles goed geregeld qua ingevroren juices en email communicatie. De maaltijdsuggesties waren echt super!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede levering, gebeurt wat ze beloven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website De sapjes smaken heel goed Levering precies op afgesproken tijd Goede info per mail Online betalen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering goede communicatie mooie en overzichtelijke site

O

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit Juices geven echt energie Erg makkelijk De ontbijtproducten en shots zijn geweldig! Je krijgt goede informatie over wat er in de juice zit en waar de juice voor dient. Goede website

Niet alle smaken zijn even lekker. Vaak is de smaak te sterk voor mij. Sommige zijn wel lekker. Verlanglijstje aan kunnen maken, of de bestellijst in kunnen vullen zonder meteen te bestellen en deze dan niet na een paar dagen weer leeg gooien.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede levering, lekkere producten, werlijk en duidelijk wat je drinkt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Enorm tevreden over de verse biologische healthy groentesapjes. En de snelle correcte levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Punctueel, exact volgens afspraak geleverd. Dag(deel) van levering is zelf te bepalen, avond van te voren nog een sms met daarin op een uur nauwkeurig de tijd waarop er bezorgd gaat worden, dit is top!! Qualiteit product zeer goed/lekker.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super goede service, altijd net dat beetje extra aandacht. Zoals een mailtje over informatie van een etiket, omdat dit niet op een flesje zat dat ik op vrijdag ontvangen heb (dat schoot de werkneemster ineens te binnen), op een zondag.... Dat vind ik echt goud!! Verder ontvang ik zo af en toe een extra flesje als cadeautje, omdat ze dankbaar zijn met mijn bestellingen. Dat handgeschreven kaartje wat er dan bij zit, vind ik nog het speciaalste. Ik hou van die persoonlijke aandacht.

Die heb ik niet, hou vast wat jullie hebben, het is prachtig!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

netjes, levering keurig op tijd. Je wordt goed geïnformeerd.

ga zo door!

Visseringweg 23-F