perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede & vriendelijke service, heerlijke sapjes!

Geen opmerkingen

good service, well treated

goede service, goed behandeld

Pluspunten

overzichtelijke site

zie hieronder

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle bezorging! Netjes op tijd

Prijs van flesje is duur

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede samenstelling inhoud flesjes. Smaak is goed. Prettig telefonisch contact. Levering variabele tijden en stipt op de afgesproken tijd

7flesjes op een dag zijn ruim voldoende en bijna te veel. Het verlangen is naar iets hartigs. Met een beker bouillon tussendoor is het goed te doen. Detox in drie dagen geeft goed resultaat. Na de kuur even drie dagen geen frecious,maar dag 4 zijn ze weer heerlijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

bezorging volgens afspraak snel antwoord op vragen via internet juices zijn lekker

website is traag en soms niet 'te bereiken'

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed op tijd met leveren . Voldoende informatie op de site .

Geen . Ik heb dit nu de eerste keer gedaan een kuur van 3dagen en het viel me reuze mee . R

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, eenvoudig bestellen. Lekkere sapjes.

Flesjes zouden 50ml meer inhoudt mogen hebben.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede afhandeling van vragen via de telefoon. Snelle en goede levering! Sapkuur was goed te doen, weinig hongergevoel en heerlijke sappen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede levering en de sappen zijn super!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot afwisselend assortiment Levering op zelf te kiezen tijdsblokken Duidelijke communicatie over hoelaat er geleverd wordt op het uur nauwkeurig Door jullie krijg ik dagelijks alle vitamines binnen!

nog geen kunnen vinden ;-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer goed verzorgd detox pakket. Prima levering op het tijdstip waarop ik zelf wilde. Past ook heel goed in de vriezer, ik had een halve la nodig. En de maaltijden waren heel erg lekker!!! Ik maak ze nu nog steeds en heb zeker het een en ander veranderd in mijn eetpatroon. Dat was voor mij de voornaamste reden om deze milde detox te doen.

Bij het mild vasten pakket was er een week menu samengesteld dit was op zich prima maar soms wat verwarrend. Er stond bij sommige maaltijden dat het voor 2 personen was maar bij een aantal niet en ik twijfelde hier erg over omdat de porties soms wel heel groot waren.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je wist exact wanneer ze geleverd werden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De juices zijn geweldig. Bij opkomende griep gebruikt, niet ziek geweest. Geeft de weerstand een ongelofelijke boost. Fijn qua duidelijke levering.

Zie uit naar nog meer nieuwe juices!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd. Van te voren al informatie gekregen over de kuur. Sapjes zijn keurig verpakt en vond de meeste heerlijk smaken, maar dat is persoonlijk.m

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie , goed advies en snelle levering

Extreem green kan mischien verbeterd worden ik kan de juice niet weg krijgen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er dreigde iets mis te gaan met de levering door een fout bij het vervoersbedrijf, maar dankzij de inspanningen van Frecious heb ik de bestelling toch op tijd ontvangen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Verse slowjuice snel geleverd en ook lekkere smaken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Telefonisch bereikbaar en wordt deskundig te woord gestaan. De levering is strak en duidelijk geregeld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super netjes en vlot geleverd..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede producten , voor zover te beoordelenDuidelijke info , snelle levering.

Graag voor aflevering sms sturen hoe laat er wordt afgeleverd en niet na aflevering

slechter dan verwacht

Pluspunten

zag er zeer goed uit en levering klopte

Normaal maak ik mijn eigen sapje, al zeker 5x zelf detoxkuur gedaan maar wilde mezelf verwennen dus koos voor jullie ivm gemak maar vond ze niet erg lekker. Vooral de bietenap echt niet te hebben, gele paprika ook niet geweldig en ik zou het niet meer doen. En anderen ook niet aanraden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Acceptabele prijzen, goede levertijden, uitstekende kwaliteit

Geen, behalve wellicht de gembershot iets makkelijker maken voor de niet-diehards :-)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke en informatieve website, levering van je bestelling op een half uur nauwkeurig en natuurlijk heerlijke en gevarieerde juices!

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen